marysia55 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 zuzlikowa napisał(a): Co słychać u Bariego?Jak się ma staruszek? no właśnie są jakieś nowe, dobre informacje ???? Quote
Lulka Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 przepraszam nie bylo mnie praktycznie w domku mielismy full rottkowych adopcji itd Barus super niebawem wkleje nowe fotki ;) Quote
idusiek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 POMOŻECIE? ;-) GLOSUJCIE PROSZĘ NA WOLONTARIUSZKI Z OSTROWI MAZOWIECKIEJ ! :oops:POTRZEBUJEMY WASZEJ POMOCY :oops: Quote
Marinka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='Marinka']:loveu::loveu::loveu:Witaj Baruniu:loveu::loveu::loveu: Lulka, pieniążki dotarły:roll:, bo nadal leżą plamą na moim honorze :oops: Ponawiam pytanie... Quote
Lulka Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 no to uwaga!!!!!!!! Bari pojechal wczoraj do nowego domu!!!!!!!!!!!! jestem jeszcze w szoku :evil_lol: nowi panstwo Barego to emeryci, mieszkaja w malym domku, Bari bedzie mail super opieke, ogrodek i kochajacych ludzi :loveu: Quote
Marinka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Lulka napisał(a):no to uwaga!!!!!!!! Bari pojechal wczoraj do nowego domu!!!!!!!!!!!! jestem jeszcze w szoku :evil_lol: nowi panstwo Barego to emeryci, mieszkaja w malym domku, Bari bedzie mail super opieke, ogrodek i kochajacych ludzi :loveu: Cóż za cudowna wiadomość :multi::multi::multi: Bari, życzę szczęścia w nowym domku :loveu::multi: Quote
MyrkurDagur Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Lulka napisał(a):no to uwaga!!!!!!!! Bari pojechal wczoraj do nowego domu!!!!!!!!!!!! jestem jeszcze w szoku :evil_lol: nowi panstwo Barego to emeryci, mieszkaja w malym domku, Bari bedzie mail super opieke, ogrodek i kochajacych ludzi :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Takich wieści wspaniałych to ja się tu nie spodziewałam :lol: :multi: Cudownie :loveu::loveu::loveu: Quote
kaskadaffik Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 O kureczka, zagladam tu codziennie, żeby staruszka podglądnąć, a tu takie jajca, już ma domek, ale świetna wiadomość na początek tygodnia. Barusiu wszyskiego naj, naj, naj, dla Ciebie i nowych Pańciów:multi: Quote
Yana Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 to super, że jemu się udało :loveu: żeby tak jeszcze Rozi :roll: Quote
bico Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Lulka napisał(a):no to uwaga!!!!!!!! Bari pojechal wczoraj do nowego domu!!!!!!!!!!!! jestem jeszcze w szoku :evil_lol: nowi panstwo Barego to emeryci, mieszkaja w malym domku, Bari bedzie mail super opieke, ogrodek i kochajacych ludzi :loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ale cudowna wiadomość!:multi::multi::multi::multi: Jednak potwierdza się moje reguła - jak tylko dłużej na jakiś wątek nie zaglądam - psiak od razu domek znajduje:hmmmm: Mówię Wam, to już na niejednym wątku się potwierdziło:oops::roll: Może jak z dogo zniknę:evil_lol:, to wszystkim psiakom szczęście dopisze jak Barusiowi:loveu: Będą jakieś fotki z nowego domku?:cool3: Quote
Lulka Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 oj tez marze o domku dla Rozi :-( beda fotki, beda ;) Quote
zuzlikowa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Lulko...robiłam bazarek dla Bariego i ...przeciągnęło się-czekałam na ostatnią wpłatę i nie doczekałam się! Na szczęście Bari już tych pieniążków nie potrzebuje. Kochana jest tego 35zł...jeśli są Ci potrzebne na Twoje psunie... napisz mi na pw dane do przelewu! Baruniu...masz być szczęśliwym psuniem!:loveu: Quote
Lulka Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 dziekuje Ci serdecznie :loveu: mozemy za to zakupic advantix lub kiltixa dla Misi, bo juz nie mam na nia ani pomyslu ani kasy :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/miska-wyrwana-z-rak-kata-szuka-pilnie-domu-prosimy-o-pomoc-22680-new/ Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Lulko...wyślij dane do przelewu...jeszcze dziś pójdą! Misiu...proszę się nie poddawać...ani troszeczkę!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nieco się spóźniłam,ale wysłałam już 45zł z bazarku Bariego...dla Misi ...Powodzenia:loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 zuzlikowa napisał(a):Nieco się spóźniłam,ale wysłałam już 45zł z bazarku Bariego...dla Misi ...Powodzenia:loveu: Wspaniale :loveu: Bo Misi pieniążków potrzeba... :-( Quote
Lulka Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 wspaniale bardzo serdecznie dziekuje :loveu: Quote
zuzlikowa Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Wiem jak mony jest potrzebne:oops:...Jak już uporządkuję wszystko z ostatnimi bazarkami...pomyślę o nowych...nie zapomnę o Misi!:loveu: Cieszę się bardzo,że Baruś ma domek! :loveu::loveu::loveu: A nie słyszałaś gdzieś o domku ,nawet tymczasowym dłuższoterminowym...dla wsaniałego stoiczka,starszego 14l psiaka...niedużego,któremu potrzebne tylko miejsce,gdzie dożyje w spokoju ostatnie lata???...a jeszcze TOZ z Oławy chce wspomagać finansowo! Może gdzieś Ci się o uszy obiło? Kochany, spokojny staruszek bardzo prosi o dożywotni DT !!! Oława - Strona 46 - Dogomania Forum Quote
__Lara Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cioteczki, potrzebna pomoc, a mało osób na wątku :( psiak zastraszony całkowicie... przepraszam za off.. http://www.dogomania.pl/forum/f28/choc-bardzo-wystraszony-wciaz-ufa-czlowiekowi-nie-zawiedzmy-jego-zaufania-136842/ Quote
sleepingbyday Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 kurka, kto by się spodziewał.... byczo! cos więcej o domku :razz:? Quote
Lulka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 wszystko gra, Barus jest grzeczny, nic nie broi, nie ma z nim zadnych problemow :multi: mialam fotki i mi wcielo :cool1: jak tylko dostane raz jeszcze to wstawie Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Będziemy na te fotki czekać ;) Trzymamy kciuki za Ciebie Barusiu, aby wszystko układało się jak najlepiej ;) Quote
Recommended Posts