Jump to content
Dogomania

JUGOL - od zawsze w schronsiku a ma już 10 lat ... ma dom u kochanej AniB

Recommended Posts

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzisz Jugol ... tyle serc na dogomanii i każde zbyt zajęte bo psich nieszczęść coraz więcej ... Takich jak Ty, takich jak Twoje koleżanki i koledzy - bo niedola ta sama :(

Posted

[quote name='halcia']Jugolku,raz w życiu,troche szczęścia by ci się należało....

bo to czas na szczęście ... czas najwyższy ...

Naprawdę jakoś tłucze mnie w środku rozpacz, dlaczego tak wiele nieszczęścia miał w życiu, dlaczego pies który potrafi tak patrzeć nie zatrzymał nigdy nikogo - bo nigdy do człowieka sam nie wyszedł ... a człowiek nigdy nie podszedł ... :shake:

Nie moge słuchajcie sobie poradzić, nie mogę sobie wyobrazić tej bezadziei jaką miał w życiu - nie mogę, nie potrafię bo za dużo szczęścia w życiu miałam i dom i tak naprawdę nie pojmę ani żadne z nas ... :shake:
bo nigdy nie oglądaliśmy tych samych obrazów, tej samej pocztówki beznadziei przez 10 lat bo nigdy nikt nie kazał patrzeć na skrzynkę od wewnątrz - skrzynkę samotności, na deski .....

ponad mnie ten pies, ponad mnie jego brak wiary, ponad mnie cały on i serce mam za małe aby go pomieścić ....

Posted

:-(:-(
AniuB mogę??? mogę??? Proszę bo normalnie siedzę, płaczę w robocie i nie mogę wydukać do dziewczyn d;aczego .... proszę nie obrax sioę ale ... kurd az mi się źle pisze

ANIAB weźmie Jugola w drugi dzień świąt słuchajcie :-(:-(:-(:-( on am dom ... nie mogę się uspokić noirmalnie :-(:-(:-( nioc nie wiesdzę co piszę nawet

MÓJ BOŻE jak ja się cieszę, są cuda wiecie, są w takich ludziach jak Ania i jej rodzina ...

Posted

To prawdziwy cud!
Dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aniu jesteś naj, naj, naj...............:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Albiemu tu trzeba się cieszyć! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Jugolku jeszcze 3 dni :loveu:

Posted

Taki staruszek,to tylko na stałe :p Już obmyślam miejsce dla niego (akurat świąteczne porządki,więc coś się wykombinuje...) Tylko jeszcze Albiemu musi odpowiedzieć co z moimi propozycjami :diabloti:

Posted

Aniu ......Dziękujemy dobra kobieto !!!!!! .....tobie, męzowi i cudownym dzieciom które mimo że maluchami są jeszcze już wiedzą że zwierzeta to nie rzeczy do zabawy ale żywe istoty które tak cierpią i kochają jak my......:great::great::buzi::buzi::buzi::buzi::buzi:

Posted

Wiedziałam ! Wiedziałam !! :multi::multi::loveu:
To sobotnie gdybanie Ani nie mogło skończyć się inaczej :loveu::loveu:

Jesteście niesamowici :sweetCyb::sweetCyb: