Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emilia2280 napisał(a):
Nie potrzeba tego. Pani tylko chciala zaoszczédzic na czasie, ale moze zwyczajnie przelac z zagranicznego konta znajác SWIFT (kod banku) i IBAN (PL przed numerem konta-to wszystko).

W takim razie muszę wiedzieć jaki jest SWIFT (kod banku) Justyny. Np. w mBanku jest BIC-BREXPLPWMBK, ale nie wiem w jakim banku Ty masz konto, nawet jakbym sama się chciała tego dowiedzieć.

Posted

Monica_20 napisał(a):
W takim razie muszę wiedzieć jaki jest SWIFT (kod banku) Justyny. Np. w mBanku jest BIC-BREXPLPWMBK, ale nie wiem w jakim banku Ty masz konto, nawet jakbym sama się chciała tego dowiedzieć.

ja mam inteligo

Posted

Szczeniak sunia jest po parwo, pozostał jej okrrrrropny kaszel, była leczona w schronisku,ale kaszel nadal bardzo powazny :( jutro jeszcze czeka ją wizyta u weta z łapką...

Kaj jest zdrowy...jutro do sąsiadki Jagny pojedzie ok 11 mies jamnikopodobny,Jagna była świadkiem jak sfora psów postawiła sie na niego ,cały czas o nim myślała:( to jest pies,który ma 1 problem-ciągle ucieka,a przez to trafia na duży plac i tam psy już wiedzą co robić z intruzem...To jest tak samo,jak ludzie wrzucają psa przez płot...psy od razu atakują obcego...dla niego jedyna szansa życia,to wydostani sie ze schroniska...sytuacja Kaja jest lepsza,bo ma nawet dostęp do pomieszczenia,nie marznie tak jak on ,a ten skazany jest na starsze psy. miejmy nadzieje, że szybko znajdzie dom

Posted

Już ruszamy. Moja babcia właśnie jest w drodze do mnie z sunią.
Udało mi się załatwić transport bezpośredni do samiuteńkiego Wrocławia (w dużej mierze to zasługa szczęśliwego zbiegu okoliczności).

Czeka nas jeszcze wizyta u weterynarza, późnym wieczorem postaram się zdać z niej relację.

Posted

Rybka 39, nie szkodzi, że pieniądze wpłyną do mnie. Jamniczkowaty piesek trafi na płatny tymczas do tej samej osoby, co Gerda. Może tak po kolei uda sie wydawać schroniskową młodzież. Mam nadzieję, że on równie szybko, jak Gerda znajdzie dom i wtedy może przyjechać Kaj. Niestety, tamten piesek zostałby zagryziony, gdyby nie interwencja ludzi stojących koło schroniska, więc jego trzeba najpierw zabrać, bo nie jest bezpieczny, a Kajowi nic nie zagraża.
Mam nadzieję, że osoby wpłacające pieniądze na Gerdę nie będą miały nic przeciwko temu, zeby pomóc jamnisiowi?

Posted

Witam, już jestem.
Sunia urocza, w ogóle nie kaszlała przy mnie! Bardzo grzecznie jechała samochodem, śpiąc mi na kolanach:loveu:
Wrzucam fotki, żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr:razz:

Krzysiek. 21:13:30

Krzysiek. 21:14:24

Krzysiek. 21:15:26

We Wrocławiu ludzie chcieli ją ode mnie kupić! Taki słodziak:loveu:
Bardzo polubiła się z Blanche, bawiły się ze sobą całe przedpołudnie.
Nie mogłam się powstrzymać i wrzucam filmik:diabloti:
YouTube - Rozpustne zabawy Blanche
A moja babcia, zainspirowana małą, zapowiedziała, że na wiosnę mam jej znaleźć maluszka:multi:

Posted

Dostałam jeszcze wpłaty:
Monika Aneta Osełka 30 zł
Anna Wydmuch 5 zł
Krystyna Feige 20 zł
Basiapron 21 zł.
Wpłacającym serdecznie dziękuję.
Na konto Jusstyny85 przelałam 150 zł na Kaja i 332 zł pozostałych pieniedzy.
100 zł zostawiłam na potrzeby jamikowatego Gucia. Zrobiłam mu wyróżnione Allegro za 12,50 zł, więc mam jeszcze 87,50 zł.

Posted

Jaaga przywiozła ze schroniska w Katowicach ciężarną sunie,która niedługo urodzi...o sterylce aborcyjnej nie było już mowy,a uśpić (zabić) w ten świąteczny czas nikt nie ma sumienia.Miejmy nadzieje, że szczeniąt będzie jak najmniej,a sunia sobie poradzi bez cesarki.