NaamahsChild Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Własnie.. szczeniorek jedzie ze mną w niedzielę.. Nie chcę, by kulawizna okazała się czymś złym:-( Quote
Brysio Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 jestem za wizytą u weta;) trzeba zobaczyc co z łapka:-( Quote
jusstyna85 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Mam nadzieje, że nikt nie jest przeciwko temu.... Quote
jusstyna85 Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Dziękuje Wam... bardzo sie boje co wyjdzie z tą łapką :( co będzie,jeśli okaże sie ze to porażenie... Quote
Monica_20 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 emilia2280 napisał(a):Nie potrzeba tego. Pani tylko chciala zaoszczédzic na czasie, ale moze zwyczajnie przelac z zagranicznego konta znajác SWIFT (kod banku) i IBAN (PL przed numerem konta-to wszystko). W takim razie muszę wiedzieć jaki jest SWIFT (kod banku) Justyny. Np. w mBanku jest BIC-BREXPLPWMBK, ale nie wiem w jakim banku Ty masz konto, nawet jakbym sama się chciała tego dowiedzieć. Quote
jusstyna85 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Monica_20 napisał(a):W takim razie muszę wiedzieć jaki jest SWIFT (kod banku) Justyny. Np. w mBanku jest BIC-BREXPLPWMBK, ale nie wiem w jakim banku Ty masz konto, nawet jakbym sama się chciała tego dowiedzieć. ja mam inteligo Quote
Rybka_39 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Od jednej dobrej duszy z charciego przyjda pieniążki w kopercie na adres Jaagi, jedna osoba też wpłaci pieniądze- podałam jej Jaago Twój numer:oops: Mam podawać Justyny? Quote
Gogonek Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jakieś nowe wieści odnośnie Kaja i suni z łapką:shake:? Quote
jusstyna85 Posted December 20, 2008 Author Posted December 20, 2008 Szczeniak sunia jest po parwo, pozostał jej okrrrrropny kaszel, była leczona w schronisku,ale kaszel nadal bardzo powazny :( jutro jeszcze czeka ją wizyta u weta z łapką... Kaj jest zdrowy...jutro do sąsiadki Jagny pojedzie ok 11 mies jamnikopodobny,Jagna była świadkiem jak sfora psów postawiła sie na niego ,cały czas o nim myślała:( to jest pies,który ma 1 problem-ciągle ucieka,a przez to trafia na duży plac i tam psy już wiedzą co robić z intruzem...To jest tak samo,jak ludzie wrzucają psa przez płot...psy od razu atakują obcego...dla niego jedyna szansa życia,to wydostani sie ze schroniska...sytuacja Kaja jest lepsza,bo ma nawet dostęp do pomieszczenia,nie marznie tak jak on ,a ten skazany jest na starsze psy. miejmy nadzieje, że szybko znajdzie dom Quote
Monica_20 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 jusstyna85 napisał(a):ja mam inteligo Ok. Dzięki. Postaram się jakoś dowiedzieć jaki jest SWIFT Twojego banku. Quote
NaamahsChild Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Już ruszamy. Moja babcia właśnie jest w drodze do mnie z sunią. Udało mi się załatwić transport bezpośredni do samiuteńkiego Wrocławia (w dużej mierze to zasługa szczęśliwego zbiegu okoliczności). Czeka nas jeszcze wizyta u weterynarza, późnym wieczorem postaram się zdać z niej relację. Quote
Jaaga Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Rybka 39, nie szkodzi, że pieniądze wpłyną do mnie. Jamniczkowaty piesek trafi na płatny tymczas do tej samej osoby, co Gerda. Może tak po kolei uda sie wydawać schroniskową młodzież. Mam nadzieję, że on równie szybko, jak Gerda znajdzie dom i wtedy może przyjechać Kaj. Niestety, tamten piesek zostałby zagryziony, gdyby nie interwencja ludzi stojących koło schroniska, więc jego trzeba najpierw zabrać, bo nie jest bezpieczny, a Kajowi nic nie zagraża. Mam nadzieję, że osoby wpłacające pieniądze na Gerdę nie będą miały nic przeciwko temu, zeby pomóc jamnisiowi? Quote
jusstyna85 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 ten jamnikopodobny ma ok 8 miesięcy, Asia_klero pomogła w transporcie, bardzo dziękujemy :) Quote
__Lara Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Jaaga napisał(a): Mam nadzieję, że osoby wpłacające pieniądze na Gerdę nie będą miały nic przeciwko temu, zeby pomóc jamnisiowi? Ja napewno nie :) Quote
NaamahsChild Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Witam, już jestem. Sunia urocza, w ogóle nie kaszlała przy mnie! Bardzo grzecznie jechała samochodem, śpiąc mi na kolanach:loveu: Wrzucam fotki, żeby nie było, że rzucam słowa na wiatr:razz: Krzysiek. 21:13:30 Krzysiek. 21:14:24 Krzysiek. 21:15:26 We Wrocławiu ludzie chcieli ją ode mnie kupić! Taki słodziak:loveu: Bardzo polubiła się z Blanche, bawiły się ze sobą całe przedpołudnie. Nie mogłam się powstrzymać i wrzucam filmik:diabloti: YouTube - Rozpustne zabawy Blanche A moja babcia, zainspirowana małą, zapowiedziała, że na wiosnę mam jej znaleźć maluszka:multi: Quote
Jaaga Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Dostałam jeszcze wpłaty: Monika Aneta Osełka 30 zł Anna Wydmuch 5 zł Krystyna Feige 20 zł Basiapron 21 zł. Wpłacającym serdecznie dziękuję. Na konto Jusstyny85 przelałam 150 zł na Kaja i 332 zł pozostałych pieniedzy. 100 zł zostawiłam na potrzeby jamikowatego Gucia. Zrobiłam mu wyróżnione Allegro za 12,50 zł, więc mam jeszcze 87,50 zł. Quote
Jaaga Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Na konto wpłynęły wpłaty: Weronika Karolina Kiereś 15 zł Barbara Kiwak 20 zł. Serdecznie dziękujemy :lol:. Quote
kaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Nadarzyła nam się możliwość i ... Kaj będzie w Super Expresie. Quote
Brysio Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 to teraz na pewno znajdzie domek:loveu: Quote
jusstyna85 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 a sunia szczeniak z łapką jest w nowym domku już...:) Quote
jusstyna85 Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Jaaga przywiozła ze schroniska w Katowicach ciężarną sunie,która niedługo urodzi...o sterylce aborcyjnej nie było już mowy,a uśpić (zabić) w ten świąteczny czas nikt nie ma sumienia.Miejmy nadzieje, że szczeniąt będzie jak najmniej,a sunia sobie poradzi bez cesarki. Quote
Recommended Posts