Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 230
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gogonek napisał(a):
Co u szczeniorków? rozumiem, ze wszystkie zdrowe już, i w domkach:multi:, oprócz Gremlinka Kaja( tzn że on ciągle w schronie?):(

niestety nadal...:(

Jak troche sie uspokoi, Jaaga wyda Gucia,to podjedziemy tam i zobaczymy jaki on naprawde jest i wtedy sie pomyśli...

150 zł zostało przelane na konto Schroniska na zakup surowicy...mam nadzieje, że Kaa potwierdzi, że pieniądze wpłynęły z mojego konta...

Zostało 382 zł - 150 zł = 232 zł...

i teraz pytanie do osób wpłacających na dogomanii,bo na allegro,to ciężko zapytać...co z nimi robimy?
potrzymamy je jeszcze troche i poczekamy jak sprawa z Kajem sie potoczy? wtedy byłoby na płatny DT,a może nie tylko dla Kaja...

Posted

Pewnie, że poczekamy. Chyba nikt z nas nie będzie chciał spowrotem tych pieniążków. Niech Kaj trzyma je w skarpetce. A jak nasz Gremlinek znajdzie domek, to wtedy możecie przeznaczyć na inne psiny

Posted

madziamn napisał(a):
ode mnie tez będą pieniązki z bazarku, który właśnie się kończy kwota ok.50 zł

Ojej...dziękuje...Madziamn może chciałabyś przeznaczyć tą kwote na innego potrzebującego psiaka? mnie tak głupio i tak przetrzymywać,wiedząc że inne bardzo potrzebują pomocy...:(

Posted

lepiej wygląda i to o dużo lepiej...

Był w piątkowym dodatku Dziennika Zachodniego...

Na adres Jaagi przyszło 1000 koron,bardzo dziękujemy...jeszcze nie wiemy ile to jest...

A teraz znowu pytanie...czy część sumy,która zostala można przeznaczyć na tą sunie? nie jest szczeniakiem,ale jest malutka i sobie nie radzi,choć już jest w schronisku troche.Miała mieć DT,ale z powodu nieodpowiedzialności ludzi wrócił pies z adopcji,a inny nie został adoptowany.Sunia została specjanie wysterylizowana w schronisku i teraz nie wiadomo co dalej...:( pojawiła sie opcja płatnego tymczasu u osoby spoza dogomanii.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/taka-malenka-takie-mrozy-sunia-z-kroka-sierscia-zamarza-potrzebny-dt-wsparcie-na-dt-128543/

Posted

madziamn napisał(a):
ja nie mogę decydowac co z pieniążkami z bazarku bo on już się zakończył ale myślę że jak szczeniaczkom nie będą pieniążki potrzebne to przeznaczyc trzeba na tą sunie a dziewczyny biorące udział chyba się nie pogniewają będę potrzebowała dane do przelewu na pw jak tylko dojdą do mnie pieniążki wpłacę Wam i same zadecydujecie. Tak chyba będzie najrozsądniej.

One mogą poczekać oczywiście na szczeniaki...troche problemów było z psami i wątek szczeniaków z Rudy Śl zamiera,ale jak tylko będzie troche spokoju,to na nowo odżyje.Może będą DT,to wtedy byłoby już zabezpieczenie...

Posted

ja nie mogę decydowac co z pieniążkami z bazarku bo on już się zakończył ale myślę że jak szczeniaczkom nie będą pieniążki potrzebne to przeznaczyc trzeba na tą sunie a dziewczyny biorące udział chyba się nie pogniewają będę potrzebowała dane do przelewu na pw jak tylko dojdą do mnie pieniążki wpłacę Wam i same zadecydujecie. Tak chyba będzie najrozsądniej.

Posted

Kaj ma dom i to w Gliwicach :)

To naprawde dobry domek, Pani miała już psiaka z tego schroniska, w domu ma towarzystwo 2 psiaków... Pozytywne jest jeszcze to, ze Pani wyraziła chęć brania małych psów na DT :)