Jaaga Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Jeśli miała do mnie przyjść,to nie. Teraz taki czas, ze poczta zawalona i trzeba czekac, jak zwykle świąteczną porą ;). Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Co u szczeniorków? rozumiem, ze wszystkie zdrowe już, i w domkach:multi:, oprócz Gremlinka Kaja( tzn że on ciągle w schronie?):( Quote
jusstyna85 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Gogonek napisał(a):Co u szczeniorków? rozumiem, ze wszystkie zdrowe już, i w domkach:multi:, oprócz Gremlinka Kaja( tzn że on ciągle w schronie?):( niestety nadal...:( Jak troche sie uspokoi, Jaaga wyda Gucia,to podjedziemy tam i zobaczymy jaki on naprawde jest i wtedy sie pomyśli... 150 zł zostało przelane na konto Schroniska na zakup surowicy...mam nadzieje, że Kaa potwierdzi, że pieniądze wpłynęły z mojego konta... Zostało 382 zł - 150 zł = 232 zł... i teraz pytanie do osób wpłacających na dogomanii,bo na allegro,to ciężko zapytać...co z nimi robimy? potrzymamy je jeszcze troche i poczekamy jak sprawa z Kajem sie potoczy? wtedy byłoby na płatny DT,a może nie tylko dla Kaja... Quote
Gogonek Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Pewnie, że poczekamy. Chyba nikt z nas nie będzie chciał spowrotem tych pieniążków. Niech Kaj trzyma je w skarpetce. A jak nasz Gremlinek znajdzie domek, to wtedy możecie przeznaczyć na inne psiny Quote
madziamn Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ode mnie tez będą pieniązki z bazarku, który właśnie się kończy kwota ok.50 zł Quote
jusstyna85 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 madziamn napisał(a):ode mnie tez będą pieniązki z bazarku, który właśnie się kończy kwota ok.50 zł Ojej...dziękuje...Madziamn może chciałabyś przeznaczyć tą kwote na innego potrzebującego psiaka? mnie tak głupio i tak przetrzymywać,wiedząc że inne bardzo potrzebują pomocy...:( Quote
Jaaga Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Zdjęcie widziała wstawione na ogólnym wątku schroniskowym. Quote
jusstyna85 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 lepiej wygląda i to o dużo lepiej... Był w piątkowym dodatku Dziennika Zachodniego... Na adres Jaagi przyszło 1000 koron,bardzo dziękujemy...jeszcze nie wiemy ile to jest... A teraz znowu pytanie...czy część sumy,która zostala można przeznaczyć na tą sunie? nie jest szczeniakiem,ale jest malutka i sobie nie radzi,choć już jest w schronisku troche.Miała mieć DT,ale z powodu nieodpowiedzialności ludzi wrócił pies z adopcji,a inny nie został adoptowany.Sunia została specjanie wysterylizowana w schronisku i teraz nie wiadomo co dalej...:( pojawiła sie opcja płatnego tymczasu u osoby spoza dogomanii. http://www.dogomania.pl/forum/f28/taka-malenka-takie-mrozy-sunia-z-kroka-sierscia-zamarza-potrzebny-dt-wsparcie-na-dt-128543/ Quote
Brysio Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Moze faktycznie przekazac pieniązki na sunie, ktora marznie, ona jest taka podobna do mojej Psotki!!!! :placz::placz: Quote
jusstyna85 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 madziamn napisał(a):ja nie mogę decydowac co z pieniążkami z bazarku bo on już się zakończył ale myślę że jak szczeniaczkom nie będą pieniążki potrzebne to przeznaczyc trzeba na tą sunie a dziewczyny biorące udział chyba się nie pogniewają będę potrzebowała dane do przelewu na pw jak tylko dojdą do mnie pieniążki wpłacę Wam i same zadecydujecie. Tak chyba będzie najrozsądniej. One mogą poczekać oczywiście na szczeniaki...troche problemów było z psami i wątek szczeniaków z Rudy Śl zamiera,ale jak tylko będzie troche spokoju,to na nowo odżyje.Może będą DT,to wtedy byłoby już zabezpieczenie... Quote
madziamn Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ja nie mogę decydowac co z pieniążkami z bazarku bo on już się zakończył ale myślę że jak szczeniaczkom nie będą pieniążki potrzebne to przeznaczyc trzeba na tą sunie a dziewczyny biorące udział chyba się nie pogniewają będę potrzebowała dane do przelewu na pw jak tylko dojdą do mnie pieniążki wpłacę Wam i same zadecydujecie. Tak chyba będzie najrozsądniej. Quote
jusstyna85 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Kaj ma 2 obserwatorów na allegro... Quote
madziamn Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 dziewczynki poproszę o dane do przelewu na pw Quote
jusstyna85 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 madziamn napisał(a):dziewczynki poproszę o dane do przelewu na pw wysłałam PW... dziękujemy... Kaj ma już 3 obserwatorów Quote
Rybka_39 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Ja myslę, że Kaj znajdzie szybko domek stały, jest przecudny;) Quote
jusstyna85 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kaj robi furrore na allegro...ma już 6 obserwatorów...:) Quote
jusstyna85 Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Pianka mi właśnie napisała, że ktoś ma przyjść zobaczyć Kaja... Quote
Brysio Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 mam nadzieje, ze nie tylko go pooglada ale od razu zabierze:loveu: Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Kaj ma dom i to w Gliwicach :) To naprawde dobry domek, Pani miała już psiaka z tego schroniska, w domu ma towarzystwo 2 psiaków... Pozytywne jest jeszcze to, ze Pani wyraziła chęć brania małych psów na DT :) Quote
Brysio Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ooooo wspaniale:loveu: i to w Gliwicach :) Quote
Recommended Posts