Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brysio napisał(a):
Witam Kudłaczka slicznegi;)

Heja Brysio kochana!:loveu:
Dzięki, że tu jesteś i liczę na to, że moje nękanie Cię na pw:oops: zaowocuje tzw. "zmasowaną akcją ogłoszeniową":cool3::cool3::cool3: Wiem, że masz na dogo nawał pracy no i jeszcze swoje życie, ale nie zapominaj o błękitnookim kudłaczu;)

Brysio, jeśli zrobisz mu allegro, to ja oczywiście za nie zapłacę, daj znać jak to wszytsko tutaj widzisz;)

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bico...ja już nie wiem ,jak to się dzieje,że niektóre posty mi nikną:shake:
Napisałam po Twoim pw,z prośbą by troszkę zebrać informacje o Witusiu,wskazać na których stronkach są foteczki...i czekam na wiadomość,a tu:crazyeye:... nie ma mojego postu.Coś znowu pokręciłam!:oops:

bico...jeśli dalej potrzebujecie allegro,daj znać i zbierzcie trochę te info-tak na gorąco...no i gdzie są fotki.

Chłopino...piękny jesteś!A te oczka,wprost fenomenalne!:loveu:

Posted

Kiedyś jak robiłam Witusiowi ogłoszenia to pisałam taki tekst :

Przebywa w schronisku w Jastrzebiu Zdrój. Ma na imię Wituś.
To piękny piesek o oryginalnej urodzie, duży kudłacz. Jedno oko ma błękitne jak szklany paciorek, a drugie czarne. Niestety obydwa smutne.
Ma ok. 4 lat. Z początku jest troszkę nieufny, ostrożny, ale widać jak bardzo chce być blisko czlowieka.
Wituś to taki typ psa przytulaka, zawsze grzeczny i zgodny z innymi pieskami w boksie.
Ten psiak już tak długo czeka na swój dobry kochający dom.
Jeśli możesz przygarnąć Witusia to napisz lub zadzwoń:
tel. 606 134 140

Zdjęcia Witusia , str. 29 , 31.

Posted

Brysio napisał(a):
oki super to podepnę się pod Twoj tekst;)

Może jeszcze dziewczyny : monika55 , wilczek007 , które bezpośrednio się opiekują Witusiem , to coś dołożą od siebie nowego.

Fajnie, że u Witusia też się zrobił ruch :).

Posted

To najladniejsze zdjecia Witusia.On jest wystraszony na poczatku, ale pozniej okazuje sie ze to przytulak.Jest wiekszy niz na zdjeciu, byl wystraszony i tak sie skulił. Cioteczki dziekuje.

Posted

[quote name='Brysio']

ktos musi mu robic ciagle wyróznione allegro, to daje największy efekt;)

Zrobię jutro wieczorem,dziś nie zdążę,a cały dzień jestem na wyjeździe...a bico obiecała sfinansować wyróżnienie:lol:...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Zrobię jutro wieczorem,dziś nie zdążę,a cały dzień jestem na wyjeździe...a bico obiecała sfinansować wyróżnienie:lol:...

tak zuzliku, zaraz Ci pieniążki na allergo wyślę;)

Posted

Ale czy coś mu grozi ?
Ja wiem że najlepiej byłoby psiaka dać do dt lub hoteliku, ale obydwie wiemy jakie to trudne. Poza tym wieliki krokami zbliżają się wakacje, coraz więcej psów w potrzebie będzie, a ludzi coraz mniej o przygarnianiu będą myśleli.