Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja zupełnie nie rozumiem o co chodzi:shake::crazyeye:
jak mamy pomoc psu, dać go do adopcji skoro schron nie jest tym zainteresowany?
A żeby psa ogłaszać gdziekolwiek, to potrzebne są namiary na schron lub wolontariusza....
no i po co zakładać wątek psu, skoro z góry wiadomo, że "już jest za późno" - jak mamy mu pomóc?
proszę o wyjaśnienie tej sytuacji:roll:

Posted

[quote name='monika55']Mam nadzieje, ze nic mu nic grozi. Nie jest stary, agresywny, chory.

Co to znaczy?...mam nadzieję?Tylko nadzieję?...to jest w schronisku,czy nie?
Napisz o co dokładnie chodzi! Przecież nie wiadomo co dalej robić!Ogłaszać go,czy nie?...a jeśli tak będzie z innymi psami?...jeśli normalnie się nie da trzeba szukać innych sposobów!....ale konieczna jest jasność sytuacji psiaka.

Posted

Ja też się zaniepokoiłam o co chodzi z Witusiem.
A wilczek007 nie zagląda tutaj, monika nie może być. I co my dogomaniackie ciotki wiemy.

Posted

Daga & Maks napisał(a):
to o co w końcu chodzi z Witusiem?
jakaś dziwna zrobiła się cała sytuacja

Naprawdę dziwna...najpierw psiak na gwałt potrzebuje pomocy...dziewczyny angażują swój i czas i pieniądze...że o emocjach nie wspomnę...i nagle- STOP!
...i "mam nadzieję ,że bezpieczny!"

Trochę...bardzo trochę niepoważne...ale nawet nie w stosunku do nas...a co z PSEM?

Posted

Choroba nie zaglądam tu bo dogo nie miało zamiaru mnie zalogować!!! a w schronie nie mialam kiedy byc.P..ne tym wszystkim jak tak dalej bedzie:angryy:...O co chodzi z tym Witusiem???? Pierwsze słysze zeby był jakis powód zeby nie mógł iśc do adopcji!

Posted

wilczek007 napisał(a):
Choroba nie zaglądam tu bo dogo nie miało zamiaru mnie zalogować!!! a w schronie nie mialam kiedy byc.P..ne tym wszystkim jak tak dalej bedzie:angryy:...O co chodzi z tym Witusiem???? Pierwsze słysze zeby był jakis powód zeby nie mógł iśc do adopcji!

...a skąd my możemy wiedzieć o co chodzi:oops:...może Tobie uda się wyjaśnić...psiaka szkoda!

Posted

wilczek007 napisał(a):
O co chodzi z tym Witusiem????

to pytanie, to już musisz skierować do monika55:niewiem: jej ostatnie wpisy o Witku trochę nas zmartwiły:-(
jakby co, to kasa na allegro jest u cioteczki zuzlikowej:loveu: tylko żeby allegro zrobić, sytuacja Witusia musi być jasna.

Posted

Nie bylo mnie i nadal nie wiem jak sie sprawy maja w schronisku. Jeszcze nie moge tam pojechac. Dziekuje, ze bylyscie przy Witusiu. Dojde do siebie, to dowiem sie wszystkiego.

Posted

Mnie tez prawie w domu nie ma i nawet nie mam kiedy sie załatwic a co dopiero do schronu:angryy:...a mam dosc wszystkiego.W weekend zas robota bo festyny i w koło macieju.
Te wolontariuszki by sie mogły zalogowac i pisac to nieeeeeee...:flaming:

Posted

monika55 napisał(a):
Dalej nic nie wiemy. Mysle ze kibluje dalej. Przeciez nikt go nie chcial niestety.

A nie możecie się dowiedzieć ?

Posted

a od kogo???Jak tam zadzwonimy to i tak nie rozróznią o którym gadka i dowiemy sie o innym(nie raz tak było to po co to powtarzać?), bo cóż to w koncu za różnica dla nich a i fantazji im nie brak do opowiesci...tam tyyyyle kudłatych psów przeca:shake:U nas jest tak ze trzeba na własne oczy widziec by wiedzieć.

Posted

wilczek007 napisał(a):
U nas jest tak ze trzeba na własne oczy widziec by wiedzieć.

jest szansa, że go na własne oczy zobaczycie i się dowiecie co i jak?
Chemy mu allegro zrobić, ale jego sytuacja musi być jasna:roll: