Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobre pytanie, ale tego nie wiemy.w schronisku agresji do dużych i małych ludzi nie przejawia.Ogólnie tchórzliwy chyba troche:oops:...wg mnie ma złą tolerancje na dotyk grzbietu, jakby go kto bił kiedys:-(

Posted

On mi przypomina troszkę mojego ostatniego tymczasowicza - owczarka katalońskiego. Tamten, kiedy go głaskałam też przyglądał się bacznie mojej dłoni lub patrzył prosto w oczy. Wyglądał przy tym groźnie, ale miałam do niego 100% zaufania. W życiu nie zaatakowałby człowieka. Na pewno nie bez wielkiego powodu. Czy Wituś ma oczy w kształcie migdałków (lekko skośne)???

Wysłałam jego zdjęcie rodzinie z dziećmi pod Poznaniem. Stąd moje pytanie :roll:

Posted

w schronie Wituś jest...około 5 miesiecy, na 100 %nie pamiętam:oops:...na smyczce chodzi...Jest płochliwy trochę, boi sie dotyku na grzbiecie, ale lubi ludzi i inne psy...Szczepiony mówią że jest.
Jakby tez znalazł kogos o kim piszesz to super:multi:

Posted

Tel. wysłany. Teraz tylko czekać. Nie daję 100% pewności. Dla tego Pana to jest powazna decyzja. Ma dzieci i chce wiedzieć, że pies nie jest agresywny. Godzi się na wizytę przedadopcyjną. Chetna na wizytę jest Ninka. Pan może po pieska wyjechac gdzieś w okolice poznania do 100 km (np. Bydgoszcz, Toruń).

A teraz sama kciuki zaciskam :p

Posted

Rozmawialam z panem i umowilam sie wstepnie na dzis na wizyte przedadopcyjna.

Mial zadzwonic o 9 - potwierdzic - cisza.

Dla Pana najwazniejsze jest zeby pies byl dobry dla dzieci i ladny...

Ma do wyboru jeszcze 18miesiecznego labradora.

Niestety tez wiekszych nadzieji na pomoc Witusiowi nie widze.. ;(

Posted

Bylam w schronisku. Witus wrabal parowke i skumplowalismy sie. I Witus byl na spacerze. Wreszcie ma zdjecie bez kratdzieki wolontariuszce.
http://

Witus jest przytulasny, choc byl wystraszny. Nie mylilam sie, to kochany chlopak.

Posted

monika55 napisał(a):
Trudno, nie udalo sie. Ale Witus taki slodziak, ze na pewno dom dobry znajdzie.

Zeby mu się jednak udało musimy jak najszybciej wyciągnąć go ze schronu i umieścić albo w DT albo Hoteliku. Posprawdzajmy nasze kolejki w hotelikach, porozsyłajmy info o potrezbnym DT.
Witusiu, jesteś następny, nie poddawaj się bo jesteś słodziak:loveu::loveu::loveu: