Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piekny z niego pies i chyba duży -jak piszecie na początku wątku ?
Ma nie tylko dużo urody i uroku w sobie ,ale tez cos niesamowitego -może przez te dwa różne oczka ?? :-o:roll::p. Ja dlugo on jest w schronie ?

Takie pies jak Wituś nie powinien siedzieć wcale w schronie żadnym -tylko biegać kolo domku albo siedzieć "na pokojach " swych dobrych ludzi i być ozdobą domu oraz jego dobrym duchem .:lol:
Szkoda,że sami nie możemy adoptowac drugiego już psa -ale wciąż rozpytujemy wokół o chętnych na Witusia ...

• Replies 794
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W schronisku to trudne obserwacje, szczegolnie ze nie jestem tam czesto.W duzym boksie nie mial zatargow, a bylo tam wiecej psow. Teraz po kastracji byl w malym , z dwoma mniejszymi. Zazdrosny jak przyszlam, karcil tamte zeby nie podeszly do mnie.Przeciez tylko on ma byc glaskany.:lol: Ale nie robil tego w jakis grozny sposob. Upomniany, natychmiast sie uspokoil. A co do kotow? Po prostu nie wiem.

Posted

Nie wiecie jak dlugo Wituś jest w schronie i jak tam trafil ? Jesli cos dowiecie sie -prosimy o inf. Szkoda,że ten schron tez jest dosc daleko od mego miasta-inaczej bym czasem zajrzala do Witusia ... Z pomoca dobrych ciotek może uda się wyrwać tego ślicznego kudlacza do dt albo znajdzie swoj domek .....Zobaczymy .

Posted

Dziękujemy cioteczki -ale Witusiowe oczy - każde oko inne- są chyba jego zgubą :shake: i pies będzie trwał w tym schronie chyba wiele lat -jeśli nie wyciagniemy do do hoteliku jakiegoś ...:shake:
Miejsce by się znalazlo dla niego -ale trzeba by zbierać pieniążki ...Może jakieś cegielki na dt czy bazarki ,no i deklaracie stałych wplat uda sie zorganizować ...Leni356 chyba zacznie cos dzialać ,ale sama też nic nie zrobi .jesli nie wspiorą jej i nas inne aktywne ,kochane i niezawodne cioteczki .:loveu::p:loveu:.

Może cos w tytule : Wituś -urodziwy kudłacz o oczach jak husky -prosi o dom ?
-----------------------------------------------------------------------

Wituś oryginalnej urody:jedno oko błękitne,drugie czarne.Piękny kudłacz prosi o dom i serce . ???

Posted

Odnowiłam Witusiowi allegro- na 14dni...wstawiając ostatnie fotki. Sprawdźcie,czy namiary na kontakt do adopcji są aktualne!
Nie haski,Nie briard-jedyny w swoim rodzaju WITUŚ (711279882) - Aukcje internetowe Allegro

...czy znajdzie się ktoś kto zasponsoruje Witusiowi wyróżnione allegro?To 12zł, a dla niego szansa,że uwidzi go więcej ludzi...więcej osób wyłowi go z tłumu psiaków...może i jego dom?

Posted

Dziekuje bardzo w imieniu Witka. Oczywiscie ze zaplace. Napisz tylko co i jak .
Te jego oczy w rzeczywistosci nie sa tak dziwne. Ale faktycznie odstraszaja. A to taki kochany psiak.:shake:

Posted

Monika radzi by nie ryzykować dt/hoteliku ,bo może zabraknać pieniędzy pozniej ...:shake: .To może jednak zbierac na ogłoszenia różne ponowne i wznowić allegro wyróżnione ??
Monika55 funduje allegro wyróznione -jak pisze ?.Jesli będzie trzeba to dorzucę -w razie czego .

Posted

No to kto na co się dorzuca na ślicznego Witusia ? ;)
Monika-chyba na wyroznione allegro -rozumiemy dobrze ..?
Jak cos -to prosze piszcie ,zeby czas nie uciekal .-na co brakuje ,na co trzeba
Moniki jakiś czas nie bedzie chyba tu.Czekamy na haslo,czy aż Monika wroci -wtedy.

Posted

Nie często mi się to zdarza,ale dziś jestem już wzburzona!:oops:

Od pewnego czasu leży mi na sercu dobro Witusia...nie mogąc inaczej pomóc wystawiam mu allegro...nikogo o pieniądze za wystawianie nie proszę i nikt nie musi mi przypominać o wznowieniu aukcji...i dzisiaj zostaję obsztorcowana za wykorzystanie do allegro Witusia ostatnio wstawionych na watek jego zdjęć!...nota bene dobrych zdjęć!

...tylko jakoś poza sztorcowaniem mnie na pw,nie widzę innych działań młodej osoby...nie widzę ogłoszeń Witusia...a możnaby zrobić ich bardzo wiele podnosząc szansę psiaka na dom.
A jak stara babula się za to wzięła...to jakim prawem wykorzystuje fotki Witka wstawione na wątek?...za każdym razem mam pytać i informować!

Szczerze mówiąc,nie rozumiem po co ta agresja i stawianie na baczność!
Za stary zgred juz ze mnie,żeby pozwalać sobie na coś podobnego.
Wybaczcie...jeśli współpraca ze mną,jest niewygodna i szkodząca Witusiowi,to chyba nie ma sensu,jej kontynuowanie...:shake:

Posted

Zwyczajnie mnie zatkalo.:crazyeye:A ja myslalam,ze dzialamy dla dobra psow. Przynajmniej myslalam,ze mlode wolontariuszki tak zrobia.No bo ja na te dumna nazwe nie zasluguje.Robie tylko po cichutku co moge.Przeciez te zdjecia sa po to, zeby pies znalazl dom. Chyba ze sie myle.Zuzlikowa, blagam ,nie przejmuj sie, nie odchodz.Psy ponad wszystko - ja tak mysle.
A taraz do mlodych - zaczynacie niefajnie swa prace na Dogo.To prosze juz nie wklejac zadnych zdjec. Poradze sobie. Potrafie pojechac, rozmawiac z jedyna kompetentna osoba i zrobic zdjecia za pozwoleniem kierownictwa schronu.

Posted

Moniko...przyznaję,że poniosło mnie trochę!:oops:
Wszyscy tu majac jeden cel, nie zwracamy uwagi na prawa autorskie,nie dopytujemy,czy mozemy wykorzystać fotki psów...robi sie to jakieś oczywiste,że fotki psów wstawiamy na wątek,by pokazać je rozpropagować min. własnie w ogłoszeniach i allegro i...trochę mnie poniosło:oops:
Wybaczcie...oczywiście post wcześniejszy jest wyrazem...przyznam szczerze i rozczarowania, i chyba zawodu...

Wituś ma allegro i mieć je bedzie! Wystawiałam do tej pory i nadal będę to robić!

Młode damy...jeśli chcecie pomóc psom z Jastrzębskiego schroniska,a wierzę,że jednak tak,pomóżcie w ich ogłaszaniu...Wasze umiejętnosci i sprawność są większe niż starego zgredzika,który ledwie nauczył obsługiwać się komputer...razem naprawdę możemy pomóc psiakom...Waszym psiakom.

Szukając jednak wszędzie błędów i wrogów zapętlicie się,i miast pomagać,zaczniecie szkodzić psom...odstraszycie wszystkie osoby działajace dla nich na dogo!Ile z nich skażecie na bytowanie w schronie?Na jak długo?

Już raz pisałam,ale spokojnie powtórzę raz jeszcze...obchodzą mnie tylko i wyłącznie psy i pomoc im...
Choć mam swiadomość,ze to moje emocje wywołały temat...proszę jednak,uznajcie go za zamknięty...dziękuję:lol:

Posted

Kurcze:angryy:...ktoś tu chyba zapomniał po co tu jesteśmy i dla kogo...jakie to ma znaczenie kto robił zdjecia?? Ważne że są chętni do pomocy, a może trzeba płacić za zgode na opublikowanie fotek....ale się zdenerwowałam....

Posted

Pisząc to pw nie chodziło mi broń boże o usunięcie allegra Witak.

Chciałabym po prostu wiedziec co się dzieje z moimi zdjęciami bo jednak jak by nie było są one moją własnością...:roll:
I gdzie ja przepraszam pisałam że chcę opłate za zdjecia? :p

Apropo Witka, wezmę go w czwartek na spacerek. Czy wiadomo jak dogaduje się z innymi psami?

Posted

Kochane, Witek wytrzymal tyle w schronie to i musi wytrzymac jeszcze te 2 tygodnie. Jak wroce to cos postanowimy.
Komu mam wplacic wyroznione Allegro? Od jutra juz mnie nie ma i potem bedzie musialo poczekac.:oops:

Posted

monika55 napisał(a):
Kochane, Witek wytrzymal tyle w schronie to i musi wytrzymac jeszcze te 2 tygodnie. Jak wroce to cos postanowimy.
Komu mam wplacic wyroznione Allegro? Od jutra juz mnie nie ma i potem bedzie musialo poczekac.:oops:

12zł za wyróżnienie allegra...wyślę Ci dane na pw!

Kochana,a kontakt w allegro Witusia ma zostać taki jak jest?

Posted

mineralna_ napisał(a):
Witek jest na alegratce?

Nie pamiętam:oops:,czy robiłam,ale nawet jak jest,to już daleeeeko!
Jeśli możesz rób...możesz wykorzystywać wszystkie teksty z allegro!:lol:

Moniko...ok...:lol:

Posted

Chyba tak z rozpędu pisalam o te ogloszenia dla Witusia i tak wyszlo,ale nie znam jego wszystkich ogłoszeń dokladnie .Sledzę jego wątek juz od 15.01.br i martwię się ,że taki pies jak Wituś nadal czeka w schronie.Rozpytujemy wokół teraz także ,gdzie by tu mu dobry dom znależć i nadal nic..:shake:
Jeśli można zapytać ,żeby nikogo nie zdenerwować :może to allegro dać mu juz po wakacjach ,kiedy wiecej ludzi tam zagląda -jak myślicie cioteczki?
To nieśmiale pytanie głownie do cioteczki Zuzlikowej -tylko nie denerwuj się kochana ,proszę...a jak coś-to na pw-pliss...;):p.Tak tylko pytam cichutko,ale ja tam nie rządzę .Jak trzeba to dorzucę kilka zl na ogloszenia Witusiowe czy dt-jesli nie teraz to we wrzesniu.Postaram się .
Monika pisala mi ,że lepiej na ogloszenia -bo z tymi wplatami na dt różnie bywa pozniej i zostaniemy na lodzie.

Posted

[quote name='olga7']Chyba tak z rozpędu pisalam o te ogloszenia dla Witusia i tak wyszlo,ale nie znam jego wszystkich ogłoszeń dokladnie .Sledzę jego wątek juz od 15.01.br i martwię się ,że taki pies jak Wituś nadal czeka w schronie.Rozpytujemy wokół teraz także ,gdzie by tu mu dobry dom znależć i nadal nic..:shake:
Jeśli można zapytać ,żeby nikogo nie zdenerwować :może to allegro dać mu juz po wakacjach ,kiedy wiecej ludzi tam zagląda -jak myślicie cioteczki?
To nieśmiale pytanie głownie do cioteczki Zuzlikowej -tylko nie denerwuj się kochana ,proszę...a jak coś-to na pw-pliss...;):p.Tak tylko pytam cichutko,ale ja tam nie rządzę .Jak trzeba to dorzucę kilka zl na ogloszenia Witusiowe czy dt-jesli nie teraz to we wrzesniu.Postaram się .
Monika pisala mi ,że lepiej na ogloszenia -bo z tymi wplatami na dt różnie bywa pozniej i zostaniemy na lodzie.

:loveu::loveu::loveu:...mnie się nie często udaje zdenerwować:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...tym razem się udało,ale już po wszystkim!:cool3:...
...dobrze,ze rozważasz sposoby pomocy...skutecznej pomocy.
Z moich doswiadczeń wynika,ze czasami ogłoszenie idzie długo( odnawiane co 14dni!) i nic...a nagle zgłaszają się ludzie i to chyba niezależnie od pory roku...
na dzień dzisiejszy nie rezygnowałabym z allegro...wprost przeciwnie...dorobiłabym całą masę ogłoszeń Witusia...

...tu jest link do wątku,który ma wszystkie informacje o możliwościach ogłaszania...jest tam maaaasa portali gdzie mozna ogłaszać psiaki!!!
http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/

Jeśli możesz zrobić kilka...nawet wykorzystując allegro Witka w części jaka bedzie Ci pasować...zwiększy to oglądalność Witka!!! A to już bardzo dużo!