Onaa Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Wpadłam na wątek Witusia, z wątku Rokitka. Wituś jest taki śliczny kudłacz, trochę w typie briarda :). Quote
wilczek007 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 a pewnie i napewno tylko nie od razu Kraków zbudowano jak to sie mówi;) hopaj piesku do góry! Quote
Onaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Uff! przeglądnęłąm cały wątek Witusia, najwięcej na nim hopania :), no i nadzieja ze smutkiem si,ę na nim przeplatają. WITUŚ miał robione ogłoszenia na: gumtree Katowice animalia ojej e-zwierzak www.bono.polska.pl www.ojej.pl www.animalia.pl www.gumtree.pl www.petworld.pl www.adopcja psa.pl www.mammisia.pl www.petsy.pl www.e.-zwierzak.pl www.pajeczyna.pl www.pinesa.pl TYLKO NIE WIEM czy są AKTUALNE, może trzeba je odświeżyć, bo wiecie jak spadną na dalsze strony to nikt biednego Witusia nie zobaczy :(. I jeszcze jedna ważna rzecz : BARDZO POTRZEBNE JEST ŁADNE WYRAŹNE ZDJĘCIE PYCHOLKA I TYCH OCZEK PSIAKA - TO PODSTAWA DO OGŁOSZEŃ ŻEBY KTOŚ GO ZAUWAŻYŁ !!! Ja wiem że to może być trudne, ale prosze zróbcie to dziewczyny, dla Witusia, on zasługuje na fajny domek. Może niech go jedna jakoś przytrzyma a druga Hop! i zdjęcie zrobi! Rokitek już ma większe szanse na domek, teraz czas dla Kudłatka :). Quote
sloneczko76 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 raczej Witus nie miał allegra i alegratki,tylko kilka innych.......ale niestety nikt sie nim nie zainteresował?dlaczego?????????? Quote
Onaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Pozwoliłam sobie wkleić niektóre ładne zdjęcia psiaka :). Quote
ihabe Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Śliczności takie :loveu: Co robimy? Alegratke i allegro? Moze jakies nowe zdjęcia? Quote
Onaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Tutaj widać jaki to miły i radosny piesek , tylko szkoda, że nadal w schronie :-(. Quote
Onaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dzięki Ihabe :) ze jesteś. Jesteś szybka jak błyskawica. Niestety zdjęcia nie są najlepsze. Brakuje takiego z bliska. Nawet nie wiem jak wygladają te jego różnego koloru oczki. I tak sobie myślę, czy czekać na zdjęcia czy nie :roll:. No i przydałoby się wiedzieć jakiej wielkości jest psiaczek bo na dużego to on mi nie wygląda. Quote
monika55 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Mam wielki problem z wejsciem. Jak juz wejde i chce cos napisac to mnie wylogowuje i d.. blada. Witus jest dosc rozreklamowany u nas w miescie. Jest na miejskiej stronie od dawna, "prezentowal" sie w programie lokalnymTV. No i zadnego zainteresowania. Nie rozumiem dlaczego. Podobno te jego oczy strasza. A psiak swietny.Nie ma w nim agresji do innych psow. Chcialby sie przywitac z nami ale jest przepedzany przez inne. Tam jest tlok w boksach. Wyroznianie jednego jest niebezpieczne. Natychmiast sie rzucaja zazdrosne.A Witus sie boi. Quote
monika55 Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 U nas pieknych psow dostatek. Te najladniejsze maja najwieksze szanse na adopcje.My wybieramy te, ktore maja najmniejsze szanse. Najpierw poszly do domow te chore, bez szans na leczenie.Udalo sie. Trudno nam bez wsparcia.Ale idzie jakos.Witus jest duzym psem. Ale jest lagodny i radosny. A DT, skad je brac? Mialysmy jeden, zostala w nim na stale bardzo chora sunia. No i nie ma DT. Quote
ihabe Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 monika55 napisał(a):Mam wielki problem z wejsciem. Jak juz wejde i chce cos napisac to mnie wylogowuje i d.. blada. Witus jest dosc rozreklamowany u nas w miescie. Jest na miejskiej stronie od dawna, "prezentowal" sie w programie lokalnymTV. No i zadnego zainteresowania. Nie rozumiem dlaczego. Podobno te jego oczy strasza. A psiak swietny.Nie ma w nim agresji do innych psow. Chcialby sie przywitac z nami ale jest przepedzany przez inne. Tam jest tlok w boksach. Wyroznianie jednego jest niebezpieczne. Natychmiast sie rzucaja zazdrosne.A Witus sie boi. Dla Witusia to DT byłby najlepszy, żeby psiak poczuł się bezpieczny. I tak i tak musimy zrobić alegratke i allegro. Dziś juz nie zdażę no i te zdjęcie z bliska by sie przydało. Pomyślcie tez o DT?:loveu: To super psiak, szkoda, żeby się zmarnowal:-( Quote
REJA Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Jakie śliczności. Czemu ten psiaczek jeszcze nie ma domku?:shake: Quote
Onaa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Myślę, że narazie to Rokitek musi iść do hoteliku bo jest w niebezpieczeństwie. A Wituś w schronie jakoś sobie radzi, oczywiście byłoby wspaniale gdyby znalazł się dla niego dt, ale teraz to najważniejsze co możemy dla niego zrobić to ogłoszenia, żeby ktoś go wreszcie zauważył i pokochał :). A jak rokitek znajdzie dobry domek to wtedy może Wituś do hoteliku pojedzie jak do tego czasu nikt go nie przygarnie, ale to tylko tak piszę bo mam nadzieję, że Wituś znajdzie wcześniej swój domek. Quote
stonka1125 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 zaznaczam,piękny pies!popytam ludzie lubia kudłacze Quote
monika55 Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Witus dosc mocno rozreklamowany. I nie rozumiem dlaczego nikt go nie chce. Quote
Ra_dunia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Bo "normalni" ludzie preferują szczeniaki (najczęściej z pseudo w typie jakieś tam rasy :shake: ). Jak dla mnie to ten różny kolor oczek powinien właśnie zachęcać do adopcji :roll: w końcu nie każdy może mieć takiego wyjątkowego psiaka :cool3: Quote
sloneczko76 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Ra_dunia napisał(a):Bo "normalni" ludzie preferują szczeniaki (najczęściej z pseudo w typie jakieś tam rasy :shake: ). Jak dla mnie to ten różny kolor oczek powinien właśnie zachęcać do adopcji :roll: w końcu nie każdy może mieć takiego wyjątkowego psiaka :cool3: chylę czoła ......Ra_dunia dobrze powiedziane ,nie kazdy moze miec takiego wyjątkowego psa:loveu:,a Wituś własnie jest tym wyjatkiem:lol: Quote
bico Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 zaznaczam psiaka. na razie mam remont w domu i istny sajgon, trudności w dostępie do neta. ale będę mieć psiaczka na uwadze. jakby coś się w jego sprawie wyklarowało, to piszcie do mnie na pw. Quote
Recommended Posts