Jump to content
Dogomania

Który belg Wam się najbardziej podoba  

825 members have voted

1. 1. Który belg Wam się najbardziej podoba

Recommended Posts

Posted

Zobaczymy...

a wiesz, że w ubiegłym roku na grudniowej wystawie w Kijowie corgi był trzeci w grupie? i czwarty w baby....

w baby z kolei tervueren był trzeci...

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pembroke czy cardigan? To bardzo prawdopodobne, ponieważ wtedy do Kijowa(jeśli to była ta wystawa, z której stawke podała Orsini) przyjechali Finowie ze swoimi pieknymi psami. :wink: Macie jakieś fotki? :wink:

Posted

Jakbym już musiała mieć Belga, to tylko i wyłącznie Laekenois!

Są najpiękniejsze! Cała reszta jest pospolita i nie umywa się do sierściuchów! 8)

I jakie terierowate... ;)

Posted

głosowałem na tervika, choć bo ostatniej francuskiej klubóce, a ściślej mówiąc po ringu i mongioringu, jestem zachwycony maliniakami. Tyle, że tego co mnie w nich zachwyca nie widać na zdjęciach 8)

• 2 weeks later...
Posted

Zagłosowałam na terwika, bo wygląda jak mix gronka i maliniaka :evilbat: a nie mogłam się zdecydować na żadnego z tych dwóch :D

Poza tym terwik jest "z wyglądu" najbardziej podobny do mojej świezej miłości czyli szpica wilczego :wink:

Jednak to co najfajniejsze w belgach jest przecież uryte pod futrem 8)

Posted

Hihihi i odwieczny spór wielbicieli długiego futra - rude czy czarne został nierozstrzygnięty :)

A psy mają to w nosie i mój czarny Shep bez pamięci zakochuje się w rudych :roll: - niezależnie od długości włosa :) :lol: