Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Rufusowa jestem ostatnią osobą, którą musiała byś pocieszać jeśli chodzi o padaczkę Blue :diabloti:. Sama mam padaczkę, więc doskonale wiem, że da się żyć z tą chorobą i [przy odrobinie szczęścia] da się z nią żyć tak, by inni o tym nie wiedzieli :evil_lol:

no tak czułam ze wypowiadasz się wcześniej z podtekstem ale myślałam, ze miałaś doczynienia z psem z tą chorobą :cool3:

ktoz lepiej niż Ty wie, że to nie koniec świata :loveu:

Posted

alla napisał(a):
Blue skutecznie :diabloti: odcięła nas od netu. Grzeczny piesek dba o dobro rodziny. Wie, że net szkodzi.

no prosze jaki rodzinny pies :loveu:
pewnie chciała przez to pokazać, ze wiecej uwagi jej sie nalezy :loveu: :evil_lol:

Posted

Może chciała powiedzieć, że choroba nie jest taka straszna i czuje się dobrze :evil_lol:

Rufusowa jak kiedyś napisałam na forum, że miałam atak padaczki to zaczęto mnie pocieszać, że... ta choroba jest częsta wśród pudli :evil_lol:

Posted

Oj jak mi dzisiaj Blue dała popalić :p . Roznosiło ją dzisiaj. Zmiana pogody czy cóś ;) . Panna już zdrowieje, to wrócimy do dłuższych spacerków.
.
Czy coś wiadomo o stałym domku?

Posted

Niestety o stałym domku cisza :roll:....

Ale i tak się cieszę, że mała zdrowieje :loveu:. Właśnie mi się przypomniało jak się musiałam męczyć, żeby zrobić jej zdjęcie jak siedzi/leży :evil_lol:. Aż się bałam odetchnąć, co by się do zabawy nie zerwała :diabloti:

Posted

alla napisał(a):
Oj jak mi dzisiaj Blue dała popalić :p . Roznosiło ją dzisiaj. Zmiana pogody czy cóś ;) . Panna już zdrowieje, to wrócimy do dłuższych spacerków.
.
Czy coś wiadomo o stałym domku?

naraze cisza niestety ale poprosze raz jeszcze kolezanke ktora robi ogloszenia moze cos ruszy :modla:

Posted

No to Blusia jest zdrowa, oczka też wyglądają już dobrze :). Niestety dalej nie bardzo ma ochotę na jedzenie. No chyba, że zobaczy kota przy swojej misce ;).
.
Dla Blue idealny byłby domek z ogrodem lub drugim psem (takie marzenie). Ja jej nie spuszczam, a ona jak każdy młody pies potrzebuje się wyszaleć. Nie zawsze trafi jej się inny piesek do zabawy. Ale jak już się trafi ;)