Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie zgadzam się... jak ktoś chce być anonimowy to ma prawo być anonimowy wtedy pisze się że od anonima jest wpłata i tyle... :angryy: jakby ktoś ujawnił kim jest anonim to powinien mu zwrócić pieniądze bo to jest nie dopuszczalne... wiem mam kilku anonimów i nie raz ja jestem anonimem i nie życzyłabym sobie aby ktoś moje osoby czy mnie w danym miejscu ujawniał wbrew woli... zaządałabym zwrotu pieniędzy skoro nie jest w stanie uszanować woli wpłacających...

Kochani coś w przypadku Igora nie możemy się dogadać... więc w ramach wyjątku proszę w tym wątku nie podawać moich namiarów ani jawnie ani na pw bo jak w przyszłości mamy się nie dogadywać nie chcę potem od zainteresowanych odbierać telefony że mówiłam co innego a jest inaczej...:shake:

Charly to co Ci podałam niech będzie...

• Replies 437
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślałam jednak, że jest już jakaś wyrobiona opinia i praktyka jak zbierać pieniądze dla psów :roll:
Ja swojego konta nie podam między innymi z tej przyczyny, że krótko jestem na dogo i może znajdzie się ktoś kto mi nie zaufa.

Ja dotychczas wpłacałam na konta podawane w prywatnej korespondencji i mam wrażenie, ze taka zasada jednak przeważa.

Jak już ustalicie, w jaki sposób to ma wyglądać to wtedy uzupełnię pierwszy post.

Posted

[quote name='Negri_2008']Ja też jakoś tak nie bardzo widzę, żeby prywatne konto umieszczać w pierwszym poście. ;)

tak najbezpieczniej. rozne ludki chodza po dogo. ktos kiedys umiescil, a ktos inny naslal US na niego:-?

Posted

Charly napisał(a):
[quote name='Negri_2008']Ja też jakoś tak nie bardzo widzę, żeby prywatne konto umieszczać w pierwszym poście. ;)

tak najbezpieczniej. rozne ludki chodza po dogo. ktos kiedys umiescil, a ktos inny naslal US na niego:-?

do 1000zł można bez rozliczeń... i gucio można komukolwiek zrobić... przez pw taki ktoś też mógłby dostać numer:diabloti:

Posted

ech......
zbiorę pieniądze na leczenie Igora na takich zasadach, jakie zaproponowałam:
nr mojego konta na priv
potwierdzenie wpłaty na wątku
sukcesywne podliczenie na pierwszej stronie.

Czekam na potwierdzenie (rozumiem, że od Tifet) tak/nie
:bigok:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
ech......
zbiorę pieniądze na leczenie Igora na takich zasadach, jakie zaproponowałam:
nr mojego konta na priv
potwierdzenie wpłaty na wątku
sukcesywne podliczenie na pierwszej stronie.

Czekam na potwierdzenie (rozumiem, że od Tifet) tak/nie
:bigok:

hehehe oj ja nie jestem żadnym Guru aby tu wszystko rozsądzać:evil_lol:
tylko napisz w pierwszym poście aby do Ciebie po numer konta na pw się zgłaszali...

Posted

[quote name='Charly']skoro nikt nie chce:cool::oops::oops: to ja skromnie i niechętnie:cool3::oops:....
zadecyduje, że..tak i owszem nie trzeba. Jak dobrze ze jestem:evil_lol:

edit: tifet juz zadecydowala widzę:watpliwy::watpliwy:

hehehehe Tifet niczym Wielki Brat :evil_lol: wszystko widzi co się dzieje :diabloti:

oj Charly uszy do góry bo za karę poproszę do pokoju zwierzeń :eviltong::evil_lol:

Posted

skoro nikt nie chce:cool::oops::oops: to ja skromnie i niechętnie:cool3::oops:....
zadecyduje, że..tak i owszem nie trzeba. Jak dobrze ze jestem:evil_lol:

edit: tifet juz zadecydowala widzę:watpliwy::watpliwy:

Posted

acha i jeszcze jedno Negri rozliczenia nie muszą być koniecznie w pierwszym wątku jak będzie trzeba to od tak można przecież wkleić takowe i już... ale to już wedle Twego gustu :cool1:

Posted

Negri_2008 napisał(a):
Igor to pies zaledwie dorosły i jeszcze kupa życia przed nim.
To jego życie może być dobre, spokojne i bezpieczne. Ale potrzebny jest dobry człowiek. :cry:

pilnie potrzebny DT!!!

Posted

Myślę, że trzeba koniecznie ustalić osobę do kontaktu i zrobić ogłoszenia- szukać domku tymczasowego (nie wspomnę o stałym). Mogę oczywiście pomóc i zrobić Allegro ogłoszeniowe i jeśli mnie ktoś nauczy mogę jakos na Naszą Klasę wrzucic..no nie wiem...biedny Igor...mnie już nawet słów brak...ale podnoszę i zapisuję wątek...

Posted

no dobra jakbyście chcieli mogę podać mój numer ale on będzie funkcjonował jeszcze z 5 dni potem jestem w rozjazdach i w pracy muszę zostawiać całkowicie wyłączony telefon aby nie zakłucał pracy kamer :cool1:
potem bym mogła odbierać 28i29 i dopiero w styczniu więc jak dla mnie nie ma to sensu(mam aktualnie 5-6psów na swynm numerze i ucierpią przez moją pracę bo często nie odbieram a nie długo prawie wcale nie będę)... zarówno ja jak i inne osoby które były w Klembowie mają taką samą wiedzę jak Wy... naprawdę wszystko co wiemy napisałam więc spokojnie Negri lub ktoś inny kto chce pomóc psiakowi może podać swój numer telefonu...

Posted

To chyba nie jest dobry pomysł, aby o psie rozmawiała z ludźmi osoba, która nie widziała psa na oczy :shake:
Inna sprawa napisać wątek, dać ogłoszenia ale rozmowa na żywo jest nieprzewidywalna i w każdej chwili może paść pytanie na które odpowiem "nie wiem, zapytam opiekunów".

Dam o Igorze tyle ogłoszeń ile to tylko możliwe, jednak z uwagi na to, że Igor to pies specjalnej troski, rozmawiać powinien ktoś kto zna psa i jego stan.

Proszę zrozumcie, ja nie mam doświadczenia w takich rozmowach. I mam mnóstwo obaw, czy powinnam zaczynać właśnie od skomplikowanego przypadku Igora. :shake:

A teraz to, co najważniejsze: dziewczyny, które znają Igora np. Tifet, Ra dunia Anauk) bardzo proszę o kontakt najlepiej telefoniczny. (podajcie np. nr tel, na priv obiecuje, ze nie będe wydzwaniac po nocach :evil_lol:
Byłam wczoraj z wizytą przedadopcyjną w pewnym domu w Warszawie i poznałam panią, która chce zaopiekować się niepełnosprawnym psem, ale potrzebna jest Waszej konsultacja.
Potrzebna chyba będzie też wizyta przedadopcyjna pod kątem Igora doswiadczonej osoby.