MyrkurDagur Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 nika28 napisał(a):Kaliego dzisiaj nie było... Cholera, zawsze jeak jest pies to nie ma domku A jak jest domek, nie ma psa :flaming: To niedobrze... :shake: To potwornie niedobrze... :placz: Może wieczorem się pojawi? :???: Może jakoś mijacie się? :look3: On nie może zniknąć :placz: Kali - pomóc Ci tak bardzo chcemy :-( Wróć do niki :-( To ona jedzonko Ci dawała... nie mógłbyś tak po prostu odejść... :shake: Quote
nika28 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Kaluś wróci tylko kiedy ? :-( Kali jest starszym pieskiem, on nie może czekać... :-( :shake: Quote
bico Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 nika28 napisał(a):Kaliego dzisiaj nie było... Cholera, zawsze jeak jest pies to nie ma domku A jak jest domek, nie ma psa :flaming: nom...zawsze tak jest:grab::grab::grab::grab::grab: a pewnie jak się Kali pojawi, to domek dla niego będzie już nieaktualny:wallbash::mdleje::wallbash: Quote
Charly Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 to tak jak "nasza" warszawska Milka. Byla w Bloniach w piwnicach. Znalazl się transport i DT u Malagos..wszystko umowione...i dzieci osiedlowe schowaly Milke w dzien transportu przed "niedobrymi oprawczymi" ciotkami z dogo....:-( teraz Milka czasem biega tu..czasem tam..jak widmo.. Quote
nika28 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Charly napisał(a):to tak jak "nasza" warszawska Milka. Byla w Bloniach w piwnicach. Znalazl się transport i DT u Malagos..wszystko umowione...i dzieci osiedlowe schowaly Milke w dzien transportu przed "niedobrymi oprawczymi" ciotkami z dogo....:-( teraz Milka czasem biega tu..czasem tam..jak widmo.. ........ :angryy: Kali gdzie jesteś...??????? Quote
MyrkurDagur Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ta sytuacja staję się już bardzo niepokojąca :shake: Gdzie jest Kali ????? Co się z nim dzieje ????? Co teraz będzie ????? :flaming::flaming::flaming: Quote
Uzi Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Ta sytuacja staję się już bardzo niepokojąca :shake: Gdzie jest Kali ????? Co się z nim dzieje ????? Co teraz będzie ????? :flaming::flaming::flaming: Eeee...tam, nie masz co robić aż takiego histerycznego rabanu, poradzi sobie, to nie koniec świata:cool1: Quote
nika28 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Uzi napisał(a):Eeee...tam, nie masz co robić aż takiego histerycznego rabanu, poradzi sobie, to nie koniec świata:cool1: Co ? Poradzi sobię ? Właśnie Ci powiem że sobie nie poradzi. Wiesz jak on wygląda "na żywo", i jaki jest głodny ? Koniec świata. Quote
MyrkurDagur Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Uzi napisał(a):Eeee...tam, nie masz co robić aż takiego histerycznego rabanu, poradzi sobie, to nie koniec świata:cool1: Wybacz, ale martwimy się o Tego psiaka :razz: A teraz gdy pojawił się pomysł na to jak mu pomóc, nie ma go... Nie widzę nic "histerycznego" w tym, że przejmujemy się jego losem... :shake: Quote
nika28 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Nika, nadal go nie widziałaś... ? :-( Nie... :placz: Ale był jakiś inny, chudy brudny... ale miał obrożę... :-( Quote
bico Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Uzi napisał(a):Eeee...tam, nie masz co robić aż takiego histerycznego rabanu, poradzi sobie, to nie koniec świata:cool1: Pozwól, że ja też się przyłączę i zrobię "histeryczny raban"!:p Martwimy się o niego, bo ma szansę na własny kąt i lepsze życie, ale właśnie gdzieś przepadł i niewiadomo co się z nim dzieje:-(:-( Jeśli tylko po to się na tym wątku zjawiasz, żeby "dodać nam otuchy", pisząc coś o "histerycznym rabanie" - to dzięki Ci serdeczne, poradzimy sobie:p aaaa...no tak gdybyś mi nie napisał/a, że "to nie koniec świata", to ja już dawno bym w piwnicy siedziała, czakając na np. tornado i potop:p Także jeszcze raz, dzięki!:p Quote
rotek_ Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 jesli kali znikał tak już wcześniej bardzo kożliwe ze znowu wróci Quote
nika28 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Nie, do schroniska raczej nie, byłby już na stronie... Dzisiaj nie widziałam żadnych psów... :shake: Quote
MyrkurDagur Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Kali... :-( :-( :-( Jestem rozbita przez ten wątek :shake: Być tak blisko dobrego zakończenia... A może ktoś go do schroniska oddał? ... A ten inny psiak? Widziałaś go może nika dzisiaj? Quote
bico Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 głucha cisza:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( nie ma Kalego:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( a domek jeszcze na niego czeka wciąż czy już nie? Quote
nika28 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 bico napisał(a): a domek jeszcze na niego czeka wciąż czy już nie? Czeka... Ale ile można czekać... :shake: Quote
__Lara Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Nie było mnie tu jakiś czas i się porobiło :( mam nadzieję, że się pojawi jeszcze Kali. Quote
bico Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 nika28 napisał(a):Czeka... Ale ile można czekać... :shake: No mam nadzieję, że jak czeka szczerze, to poczeka aż Kali się znajdzie:roll: Nika, poszukaj tego psa na osiedlu, wyjrzyj wieczorem przez balkon, może gdzieś się tam kręci, psiarzy popytaj czy go nie widzieli:roll: ja zwariuję z tą sytuacją:placz::placz::placz::placz: Quote
MyrkurDagur Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Gdzie on teraz bidulek łazi... ? :shake: Co robi... ? :-( Kto się teraz nim zajmuje i daje mu jeść... ? :placz: Quote
nika28 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 czarna_zaba napisał(a):Znalazł się? Niestety nie... :shake: Ale będę go szukać... Quote
nika28 Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 rotek_ napisał(a):na długo tak potrafił znikać Na długo... :shake: Quote
rotek_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 myślę ze są naprawdę duże szanse ze jeszcze wróci Quote
Recommended Posts