nika28 Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 rotek_ napisał(a):myślę ze są naprawdę duże szanse ze jeszcze wróci Wróci... Wcześniej wracał... Quote
MyrkurDagur Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Kali... Gdzie Ty się podziewasz... ??? :shake: Quote
nika28 Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Kali dzisiaj był widziany - dzwoniła do mnie koleżanka. Ale mnie nie było w domu... :placz: Quote
MyrkurDagur Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 nika28 napisał(a):Kali dzisiaj był widziany - dzwoniła do mnie koleżanka. Ale mnie nie było w domu... :placz: Najważniejsze, że Kali się pojawił i nic mu nie jest :multi: Quote
bico Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Kochani, zajrzycie tu i pomóżcie, Ariel błaga o pomoc:-( *FPR-ZwP* - Łódź,Ariel - obraz psiego nieszczęscia, prosimy o pomoc finansową!! Quote
nika28 Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Julie napisał(a):a może odwieźć go chociaż do schroniska...? Byłam ostatnio w schronisku... Nie zrobię mu tego... :shake: Quote
anett Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 nika28 napisał(a):Nie zrobię mu tego... :shake: A Kali się pojawił?? Quote
nika28 Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 anett napisał(a):A Kali się pojawił?? Nadal go nie ma... :shake: Quote
MyrkurDagur Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Kali gdzie Ty się podziewasz ??? :shake: Quote
nika28 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Podobno był znowu widziany przez moją koleżankę, ale mnie wtedy znowu nie było w domu :placz: Gorsza wiadomość - dom dla Kaliego nie wypalił - buda z łańcuchem :shake: Quote
bico Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 nika28 napisał(a):Podobno był znowu widziany przez moją koleżankę, ale mnie wtedy znowu nie było w domu :placz: Gorsza wiadomość - dom dla Kaliego nie wypalił - buda z łańcuchem :shake: ale pech!:-( był widziany i znikł:-( ale co z tą budą? to znaczy, że domu nie ma i już nie aktualny? czy dom jest? ale Kali miałby by być na zewnątrz w budzie i :crazyeye: na łańcuchu?:crazyeye: Quote
nika28 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 bico napisał(a):ale pech!:-( był widziany i znikł:-( ale co z tą budą? to znaczy, że domu nie ma i już nie aktualny? czy dom jest? ale Kali miałby by być na zewnątrz w budzie i :crazyeye: na łańcuchu?:crazyeye: Dom jest, ale buda z łańcuchem :shake: Quote
bico Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nika28 napisał(a):Dom jest, ale buda z łańcuchem :shake: ale to ten sam dom, w którym miał być psem domowym? Jeśli tak, to czemu im się tak odmieniło? Czy to zupełnie nowa propozycja innego domu? A co z działką u dziadków i ewentualnym mieszkaniem na niej Kalego? nic już nie rozumiem:roll: może trochę jaśniej i więcej szczegółów Quote
MyrkurDagur Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Ja też się troszkę z tym domem zakręciłam :hmmmm: I przyłączam się do pytań bico... Ale z drugiej strony co nam po tym wszystkim, jeśli ciężko go teraz gdziekolwiek spotkać... :shake: Quote
nika28 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 bico napisał(a):ale to ten sam dom, w którym miał być psem domowym? Jeśli tak, to czemu im się tak odmieniło? Czy to zupełnie nowa propozycja innego domu? A co z działką u dziadków i ewentualnym mieszkaniem na niej Kalego? nic już nie rozumiem:roll: może trochę jaśniej i więcej szczegółów Bico, to ten dom co czekał teraz na Kaliego, ale Kali zniknął. Działka nadal aktualna, ale obliczyłam że sam kojec bez budy będzie kosztował ok. 1000 zł... + buda :shake: Nie uzbieramy tyle, a i Kali się nie pokazuje :shake: Quote
bico Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 nika28 napisał(a):Bico, to ten dom co czekał teraz na Kaliego, ale Kali zniknął. Działka nadal aktualna, ale obliczyłam że sam kojec bez budy będzie kosztował ok. 1000 zł... + buda :shake: Nie uzbieramy tyle, a i Kali się nie pokazuje :shake: To fajnie, że ten sam dom, co na niego czekał, ale czemu teraz chcą go do budy?:crazyeye: I to jeszcze na łańcuch?:crazyeye: Ja do porządnych, ocieplonych, w odpowiednim miejscu postawionych bud i codziennemu, dobremu przy budzie jedzonku i piciu, to nic nie mam, ale łańcuch...już mi się to nie podoba:shake: Ja tej zmiany nie rozumiem:roll: Najpierw Kali miał być psem domowym, a teraz nagle buda i łańcuch?:crazyeye: Chce wiedzieć skąd ta zmiana? No tak, na budę, to byśmy jeszcze uzbierali, ale budowa kojca, ogrodzenie, jedzenie, szczepienia, kastracja, koszty faktycznie będą duże:-( no i Kali się zmył:-( Quote
nika28 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 bico napisał(a): Ja tej zmiany nie rozumiem:roll: Najpierw Kali miał być psem domowym, a teraz nagle buda i łańcuch?:crazyeye: Chce wiedzieć skąd ta zmiana? Bico, ale przecież on miał mieszkać na podwórku. Ja myślałam że będzie wpuszczany do domu i będzie spał w łóżku, a się okazało że miał być przywiązany do budy i pilnować... :shake: Quote
bico Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 nika28 napisał(a):Bico, ale przecież on miał mieszkać na podwórku. Ja myślałam że będzie wpuszczany do domu i będzie spał w łóżku, a się okazało że miał być przywiązany do budy i pilnować... :shake: no tak buda ok, ale też myślalam, że do domu czasem zajrzy, a nie będzie tkwił na...łańcuchu:crazyeye::-( buda to nic, byle dobra, jak pisałam powyżej, ale łańcuch...:shake: i to jest dla mnie ta zasadnicza zmiana... Quote
MyrkurDagur Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Nawet gdyby teraz Kali się znalazł, to i tak nie byłoby co z nim zrobić :shake: Bo ten łańcuch to pomyłka... zwłaszcza, że on do wolności przyzwyczajony... Quote
nika28 Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Nawet gdyby teraz Kali się znalazł, to i tak nie byłoby co z nim zrobić :shake: Bo ten łańcuch to pomyłka... zwłaszcza, że on do wolności przyzwyczajony... No właśnie... :shake: Quote
__Lara Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Zapraszam... http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutna-zrezygnowana-sunia-z-katowic-pilnie-dt-135178/#post12097617 Quote
Recommended Posts