idusiek Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 UWAGA - SZUKAMY ODPOWIEDZIALNEGO DOMKU DLA SZNURKA ! jest obecnie w DT, ma chorą trzustkę, do końca życia czeka go albo kreon albo trovet Zdjęcia Sznureczka na 3 stronie. a oto i 3 bannerki: W piątek 28.11.2008 schronisko miało telefon od policji, że przy drodze na Białystok zostały znalezione szczeniaki, w worku, przy drodze szybkiego ruchu, same, biedne, płaczące.. Maluchy zostały zabrane do schroniska w Ostrowi. Pomóżcie nam je stamtąd wyciągnąć, są przestraszone i tęsknią za mamą...:-( nie mamy kasy, nie mamy nawet DT... MAMY za to :BAZARKI na maluchy, WOLĘ I CHĘĆ POMAGANIA... ale nam to nie wystarczy.... Sznurek pojechał 1.01.09 do nowego domu -i wrócil 03.12, bo panią nastraszył wet i stwierdzila, że jest za drogi w utrzymaniu...... piesek - Sznureczek __________________ sunia - Aucia - MA DOMEK ( zwana Kulką ) i Kulka w domku :) sunia - Dróżka - MA DOMEK 30.01.2009 SZNURAS POJECHAL DO NOWEGO DOMU - TYM RAZEM TO MA BYĆ TEN JEDYNY KOCHANY DOMECZEK :multi: Quote
agusiazet Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Są śliczne, ale wziąć nawet jednego nie mogę, mąż się nie zgadza:( Quote
beka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 One są cudne ..... Podnosze pilnie maluszki Ile one mają??? Quote
idusiek Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 mają około 2,5-3 m -ce . maluszki jeszcze...:-( Sznuereczek i Dróżka bedą większe, a Aucia najmniejsza Quote
beka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 idusiek napisał(a):Ciotki, prosze...pomóżcie...:-( Ile one maja czasu.???? Ida serce mi peka :( Quote
beka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 beka napisał(a): Ida serce mi peka :( podrzuce maluszki... Quote
idusiek Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 beka napisał(a):Ile one maja czasu.???? Ida serce mi peka :( beka, wiadomo, ze niewiele... kazdy dzien w schronie to dzień wyjęty z ich życia... Tkwią w izolatce....same, bez światła, człowieka, w 4 ścianach...:placz: Quote
idusiek Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 proszę, dodajcie nam sił, energii i wiary, ze znajdzie się dla nich szybko DT albo DS :-( Quote
idusiek Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 wszystko potrzebne .... :-( słuchajcie, dzisiaj do domku na wieś pojechała Aucia, wczoraj pojechała Dróżka ( ale adopcja prosto ze schronu i nie wiem, gdzie trafiła...). ............. :cool3: Potrzebny tymczas dla Sznureczka :cool3: Przydałaby się też porządna karma dla tego szczeniora. Quote
nika28 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Jak fajnie że dwa już w domkach (oby to były dobre domki...) :multi: Trzymam kciuki za dom dla Sznureczka :thumbs: Quote
anndzia Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Na razie tylko taki, pracuję nad resztą ;) Podlinkowany! i nowy Gdyby były nowe fotki, bannerki były by lepsze :cool3: Quote
nika28 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Podnoszę...Nie mam miejsca na banerek :shake: Quote
idusiek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 dzięki anndzia ! ;) .......... Sznurek ma grzybicę... sierść odpada mu sporymi kłaczkami... jak tak dalej pójdzie to będzie łysy :-( Zdjęcia jeszcze z soboty, z DT jaki mu cudem znalazłyśmy :oops: Quote
Fela Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Sznureczek jest biedny, smutny, prawdopodobnie dlatego, że wszystko go swędzi i boli. Już w sobotę zaczęły mu łysieć łapki. Domek tymczasowy (:loveu:) mówi, że na posłaniu po nocy zostaje połowa Sznurka :-/. Jeśli po okładach się nie porawi, biegniemy dziś wieczorem do weta. Na szczęście apetyt dopisuje Quote
idusiek Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 bideny Sznurek..... jak tak będzie łysiał , to niedługo zostanie z niego sznurówka ... :-( Quote
malagos Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 To chyba nie tylko (albo nie) grzybica, bo grzybicze zapalenie skóry nie swędzi. Coś się pewnie dołączyło :cool1: Szkoda glutka :shake: Quote
anndzia Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Kolejne bannerki :) Można dodać je do pierwszego postu :) Quote
Recommended Posts