Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bella1 napisał(a):
Tak oba psiaki zabiera , mam nadzieję że jutro chłopaki już będą spały w cieplutkim domku

wspaniale :multi: myślałam, że to zbyt piękne aby było prawdziwe :loveu:

Posted

pieski(Edi, Dropsik i jeszcze dwa biedaczki) są już w drodze do Niemiec.... pojechały:multi::multi::multi:

wymieniłyśmy się z Panią mailami, da znać jak dojechali i jak sie aklimatyzują...

Posted

tak, psy zamieszkaja z Panią, nie są do dalszej adopcji, Pani ma dużą posesje...i nawet w przypadku problemów jest wstanie je rozdzielić...gdyby któreś sie nie polubiły...
...i ma już w domu ze dwa psiaki:cool3: więc gromada będzie liczna..

Posted

kikou napisał(a):
pieski(Edi, Dropsik i jeszcze dwa biedaczki) są już w drodze do Niemiec.... pojechały:multi::multi::multi:

wymieniłyśmy się z Panią mailami, da znać jak dojechali i jak sie aklimatyzują...

Szczęśliwości!!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='kikou']to daj może Bąbla, jego w końcu nikt nie odebrał(bo ktoś dzwonił w jego sprawie w ubiegłym tygodniu ale nic z tego nie wyszło i jest znowu w punkcie wyjścia), wygląda biedniutko i mieszka w metrowej klateczce w szpitaliku w schronie.
http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclawskie-matuzalemy-senior-ma-dom-babelek-nadal-szuka-swojej-przystani-125562/index8.html

Dorotko Kasia proponowała naszego biednego Bąbelka do podmiany na Allegro !
Ja w tej chwili nie mam żadnych nowych psiaków , to co było to "poszło "
łącznie z Edim. A po ostatnich przeżyciach - muszę dojść do siebie i dopiero wezmę się za nowe bidy!

Posted

iwa77 napisał(a):
Dorotko Kasia proponowała naszego biednego Bąbelka do podmiany na Allegro !
Ja w tej chwili nie mam żadnych nowych psiaków , to co było to "poszło "
łącznie z Edim. A po ostatnich przeżyciach - muszę dojść do siebie i dopiero wezmę się za nowe bidy!

:glaszcze:Iwuś