Ulka18 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='gonia66']to chyba jedyna okazja zeby wyrwac babinke ze schronu...jesli to nie jest mozliwe, to napiszcie...bo na miejsce Kasi jest jeszcze jedna bida ktora moglaby jechac..nie chce wypuscici z rąk tego miejsca...ULa...mozesz na PW podac mi numer swojego telefonu??? Gonia, Ty nas z Reno chyba mylisz z pracownikami schroniska:crazyeye: My nie mozemy napisac, ze to niemozliwe, bo to nie nasze schronisko. Raczej nigdy nie bylo odmowy wydania psa do DT czy hoteliku. Napisalam jak to trzeba zalatwic, decyzje wszelkie podejmuje kierownik, ale dzisiaj/jutro proponuje mu dac spokój, bo sa ciezkie czasy w schronisku. Szczegoly : http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-zbior-linkow-starych-watkow-na-dogo-psow-ze-schroniska-w-mielcu-60666/index450.html Z tego co piszesz wynika, ze jest chetna psinka na miejsce w hoteliku? Wyglada to tak, jakby trzeba bylo zawiezc Kasie juz teraz az do Opola. Nie wiem jak znalezc transport na tak duza odleglosc w krotkim czasie. Quote
gonia66 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Ulka18']Gonia, Ty nas z Reno chyba mylisz z pracownikami schroniska:crazyeye: My nie mozemy napisac, ze to niemozliwe, bo to nie nasze schronisko. Raczej nigdy nie bylo odmowy wydania psa do DT czy hoteliku. Napisalam jak to trzeba zalatwic, decyzje wszelkie podejmuje kierownik, ale dzisiaj/jutro proponuje mu dac spokój, bo sa ciezkie czasy w schronisku. Szczegoly : http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-zbior-linkow-starych-watkow-na-dogo-psow-ze-schroniska-w-mielcu-60666/index450.html Z tego co piszesz wynika, ze jest chetna psinka na miejsce w hoteliku? Wyglada to tak, jakby trzeba bylo zawiezc Kasie juz teraz az do Opola. Nie wiem jak znalezc transport na tak duza odleglosc w krotkim czasie. Ula...To nie tak...Nie myle..ale tak sie "rozmawia" przez internet...prosilam o numer telefonu- wszystko bym wyjasnila...mozesz mi podac czy nie??? Quote
gonia66 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Czekam na telefon od Sabinki...tylko że właśnie domowy mi cos szwankuje i nie wiem czy się da naprawić...w razie "w" Sabinko dzwoń na komórkę... Kasiu..trzymaj się dzielnie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
gonia66 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 No strasznie cicho...:-(:-(:-(:-(Nikt już Kasi nie pamięta?Czy nie wie co pisać???Hotelik czeka jakby co...:roll:CZekamy na sygnał i jesteśmy gotowi...Jakby co..piszcie cioteczki:lol: Quote
Sabina02 Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Ale tu ucichło... :shake: Ulka18, widzialam ze ktos ma przewiesc Antosia z Mielca do Rudy Slaskiej. Czy myslisz ze moge zapytac tej osoby czy by nie wziela tez Kasi? To juz chyba niedaleko do Opola, moze ktos by po nia wyjechal? Quote
Reno2001 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sabina02 napisał(a):Ale tu ucichło... :shake: Ulka18, widzialam ze ktos ma przewiesc Antosia z Mielca do Rudy Slaskiej. Czy myslisz ze moge zapytac tej osoby czy by nie wziela tez Kasi? To juz chyba niedaleko do Opola, moze ktos by po nia wyjechal? Dziewczyny, które mają wieźc Antosia są na jego wątku. Spokojnie mozesz się zapytac ;). Quote
gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sabina02 napisał(a):Tylko najpierw Pan kierownik musi sie zgodzic na wydanie Kasi.. Ja nie wiem kto by mogl go zapytac. Zdaje sobie sprawe ile on ma na glowie i nie chce mu dokladac roboty... ale jest szansa dla Kasiuli... nie wiem co robic... :niewiem: JAKBY CO DAWAJCIE ZNAC MIEJSCE U MADZIEK CIAGLE CZEKA:lol::lol::lol: Quote
Sabina02 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Reno2001 napisał(a):Dziewczyny, które mają wieźc Antosia są na jego wątku. Spokojnie mozesz się zapytac ;). Tylko najpierw Pan kierownik musi sie zgodzic na wydanie Kasi.. Ja nie wiem kto by mogl go zapytac. Zdaje sobie sprawe ile on ma na glowie i nie chce mu dokladac roboty... ale jest szansa dla Kasiuli... nie wiem co robic... :niewiem: Quote
wanda szostek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sabina02 napisał(a):Tylko najpierw Pan kierownik musi sie zgodzic na wydanie Kasi.. Ja nie wiem kto by mogl go zapytac. Zdaje sobie sprawe ile on ma na glowie i nie chce mu dokladac roboty... ale jest szansa dla Kasiuli... nie wiem co robic... :niewiem: Myślę, że trzeba z nim porozmawiać. Z wypowiedzi Uli do człowiek, który kocha zwierzęta a więc sądzę, że takiej szansy nie zechce zmarnować. Jestem tego prawie pewna. Quote
Sabina02 Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 wanda szostek napisał(a):Myślę, że trzeba z nim porozmawiać. Z wypowiedzi Uli do człowiek, który kocha zwierzęta a więc sądzę, że takiej szansy nie zechce zmarnować. Jestem tego prawie pewna. Tak, ale jest masakrycznie zajety... On ma ponad 500 psiakow oprocz Kasi... :shake: Quote
Ulka18 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Sabina02 napisał(a):Tylko najpierw Pan kierownik musi sie zgodzic na wydanie Kasi.. Ja nie wiem kto by mogl go zapytac. Zdaje sobie sprawe ile on ma na glowie i nie chce mu dokladac roboty... ale jest szansa dla Kasiuli... nie wiem co robic... :niewiem: Ale nie ma problemu z wydaniem Kasi na DT. Trzeba tylko powiedziec o tym kierownikowi i ze my dogomaniacy maczamy w tym palce. Na pewno sie zgodzi. Karte adopcyjna trzeba by wypisac na Sabinke. Co do transportu Antosia, to sprawa sie zatrzymala, bo Pani chetna na niego wymaga nauczenia chodzenia go na smyczy, sygnalizowania potrzeb i kastracji. Niestety przy tylu psach, a garstce takich pracownikow, ja tego nie widze :shake: Poczekajmy do poniedzialku, dzisiaj nie ma kiero w schronisku. Quote
gonia66 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ulka18 napisał(a):Ale nie ma problemu z wydaniem Kasi na DT. Trzeba tylko powiedziec o tym kierownikowi i ze my dogomaniacy maczamy w tym palce. Na pewno sie zgodzi. Karte adopcyjna trzeba by wypisac na Sabinke. Co do transportu Antosia, to sprawa sie zatrzymala, bo Pani chetna na niego wymaga nauczenia chodzenia go na smyczy, sygnalizowania potrzeb i kastracji. Niestety przy tylu psach, a garstce takich pracownikow, ja tego nie widze :shake: Poczekajmy do poniedzialku, dzisiaj nie ma kiero w schronisku. No OK...to czekamy na jakies wiadomosci i mam nadzieje ze pomyslne:pZAdzwonie do Madziek i powiem ze sprawa troszke sie moze przeciagnąc..:lol: Quote
Sabina02 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 Problem jest w transporcie... Myslalam ze Kasia zalapie sie z Antosiem, ktory mial jechac do nowego domu, ale Antos chyba nie pojedzie... :shake: Quote
gonia66 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Sabina02 napisał(a):Problem jest w transporcie... Myslalam ze Kasia zalapie sie z Antosiem, ktory mial jechac do nowego domu, ale Antos chyba nie pojedzie... :shake: saBINKO..JA MYSLE, ZE TRANSPORT nie jest problemem...jesli Kasia bedzie gotowa do wyjazdu a Ty (jak mi mowilas- zaplacisz za transport), to na pewno ktos sie znajdzie kto za zwrotek kosztow lub przy malym zarobku zawiezie Kasie..trzebaby napisac na transportowym watku pytanie...tylko czy Kasia jest gotowa do wyjazdu? czy wszystkie formalnosci sa zalatwione?Kto sie tym zajmie czy inaczej kto bedzie odpowiedzialny za zalatwienie tych spraw- to tzebaby uzgodnic. Mysle ze tez ktos musialby pojechac z Kasia do Madziek..tam trzeba podpisac jakas umowe...no i uzgodnic wszystko co i jak...ja nie mam jak sie skontaktowac z osobami odpowiedzialnymi a Ty jestes glowna ofiarodawczynia- wiec moze zadzwon do tych cioteczek i uzgodnij wszystko bo przez posty to nie jest latwo dogadac sie w istitnych sprawach:cool3:Jak cos bedzie wiadomo- daj znac koniecznie- jutro dzownie do Madziek. Przy niedzieli nie chcialam jej glowy zawracac:oops: Quote
agusiazet Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pewnie, jak ktoś wyłoży kasę ktoś inny pojedzie. Zmień w tytule, że poszukujesz osoby do transportu psa do DT za zwrotem kosztów. I koniecznie napisz maila do kierownika, bo z dzwonieniem możesz mieć problem. Jak znam zycie Kierownik się zgodzi - dla psów ten człowiek robi wiele! Quote
Sabina02 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 agusiazet napisał(a):Pewnie, jak ktoś wyłoży kasę ktoś inny pojedzie. Zmień w tytule, że poszukujesz osoby do transportu psa do DT za zwrotem kosztów. I koniecznie napisz maila do kierownika, bo z dzwonieniem możesz mieć problem. Jak znam zycie Kierownik się zgodzi - dla psów ten człowiek robi wiele! Zmienilam tytul watka i wpisalam sobie tez w podpisie. E-maila moge do Pana Kierownika wyslac, ale na jaki adres e-mailowy? Quote
Charly Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 tutaj dziewczyna pojechala z Olsztyna do Mielca. Moze jedzie z powrotem? moze będzie jakos przez ślask jechala albo gdzies mozna się spotkach. ja nie mam telefonu. ale ktoś kto wpisal się na wątku może ma:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f521/27-02-jade-olsztyn-mielec-132025/ edit: oj teraz dopiero doczytalam, ze juz pojechala z powrotem:oops: Quote
Sabina02 Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Charly']tutaj dziewczyna pojechala z Olsztyna do Mielca. Moze jedzie z powrotem? moze będzie jakos przez ślask jechala albo gdzies mozna się spotkach. ja nie mam telefonu. ale ktoś kto wpisal się na wątku może ma:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f521/27-02-jade-olsztyn-mielec-132025/ edit: oj teraz dopiero doczytalam, ze juz pojechala z powrotem:oops: To i tak chyba byloby nie po drodze... Quote
Ulka18 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Sabinko, mysle, ze znalazlby sie transport. Moze daloby sie polaczyc przewóz Kasi z Antosiem do jego DT? DT niewidomego Antosia jeszcze dogrywam. Transport Kasi do hoteliku zaproponowala tez Pani Kasia wirtualna opiekunka Sabinki [TM*]. Zaprosilam Pania Kasie do pisania na tym watku i w ogole na dogomanie, bo niestety nie mam czasu na tyle, zeby przekazywac wiesci z watkow na maila. Quote
ewatr Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 podrzuce moze ktos zauwazy prosbe o transport... Quote
kaskadaffik Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Witam dziewczyny mam nadzieję że ten list dotrze do Was bo piszę tu pierwszy raz więc nie mam żadnej wprawy, dlatego przepraszam. Ja zobowiązałam się do opieki wirrualnej nad Sabinką miesiąc temu, ale nie miałam pojęcia że Biedulka była w aż tak ciężkim stanie :(a tego tematu nie odnalazłam, gdyż zalogowałam się się tu także niedawno. Dlatego jest mi tymbardziej przykro że nie miałam pojęcia że Sabinka zmaga się z aż tak ciężką chorobą, zbierałam dla Niej zabawki, a w piątek kupiłam karmę i chciałam ją owiedzić.A wchodząc na stronę schroniska nie znalazłam jej na żadnym zdjęciu w galerii. Dopiero Pani Agnieszka napisała mi że niestety stało się to najgorsze, a mail o tym temacie na dogomanii do mnie nie doszedł.:shake: Kochana Sabinka odeszła sama a mi jest tak bardzo wstyd że nic o tym nie wiedziałam i że w niczym nie pomogłam Wam. Wiem że się tym nie zrehabilituję, ale mogę pojechać z Psiakami gdzie trzeba jedynie za zwrotem kosztów paliwa, i z tego powodu też jest mi głupio, ale narazie ja nie pracuję tylko mąż, a on pewnych rzeczy nie widzi w takim swietle jak ja i Wy a samochód jest jego. Zobowiązuję się do tego tylko Dziewczyny ja nie mam ciągłego kontaktu z mailem więc jeśli nie odpisałabym to daje numer telefonu 501747282 Przepraszam za przydługi list bo wiem że nie macie na takie czasu do czytania ale chciałam napisać dlaczego wyszło tak jakbym wogóle nie interesowała się Sabinką. Z Kasią mogę jechać chocby w ta sobotę chyba że Wam to nie pasuje i czekacie na DT dla tego niewidomego Pieska, to ja poczekam i mogę zabrać obydwa. Kaskadaffik (mój mail to [email protected]) Quote
Ulka18 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kaskadaffik, witamy na dogomanii :hand: Dobrze, ze do nas dolaczylas. Im nas wiecej, tym lepiej. W grupie sila. Co do transportu Kasi, to zalezy to tylko od Sabinki i czy jest nadal miejsce dla Kasi w hoteliku. Moglby tez pojechac Antos, jego DT jest na etapie ustalen. Transport deklarowaly tez Yoko i Gabi1983 z Mielca, wiec jakos wspolnie to musimy dograc. Yoko ma autko na gaz, gdyby jechaly 2 psy, to koszty by sie rozlozyly. Quote
agusiazet Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Widzicie, jak wszystko się ładnie układa! W kupie siła i Kasi się uda! Quote
Sabina02 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Ulka18 napisał(a):Kaskadaffik, witamy na dogomanii :hand: Dobrze, ze do nas dolaczylas. Im nas wiecej, tym lepiej. W grupie sila. Co do transportu Kasi, to zalezy to tylko od Sabinki i czy jest nadal miejsce dla Kasi w hoteliku. Moglby tez pojechac Antos, jego DT jest na etapie ustalen. Transport deklarowaly tez Yoko i Gabi1983 z Mielca, wiec jakos wspolnie to musimy dograc. Yoko ma autko na gaz, gdyby jechaly 2 psy, to koszty by sie rozlozyly. Mysle ze DT dla Kasi jeszcze jest, ale wczoraj dowiedzialam sie ze czeka tez inny bardzo potrzebujacy psiak na ten sam DT. Nie wiem co robic i mam troche wyrzuty sumienia, bo ja Kasie zabieram do siebie za 4 miesiace, a tamten pies jest bez szans. Gonia66 moze niech sie wypowie co o tym mysli, to Ona ma kontakt z DT i tamtym drugim psiakiem. Oczywiscie gdyby Kasia miala jechac, to ja pokryje koszty transportu. Quote
Recommended Posts