Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32']
Dzisiaj o 18.00 dostałam telefon, że w Szczecinie na Pogodnie, w sklepie SPOŁEM na Mickiewicza wisi na tablicy ogłoszeń komunikat, że znaleziono pit bulla czekoladowego, brązowego - to może być Fiodor.

[/QUOTE]trzymam kciuki! niech to będzie fiodorek!!!!!

a swoją drogą to prześladuje was ostatnio jakiś masakryczny pech :(

Posted

Serce mi zamarło, czy to możliwe żeby to był on? Oby jak najszybciej się wyjaśniło - i oczywiście z efektem pozytywnym!

Jak wczoraj usłyszałam że jest u nas w Dąbrówce nowy rednosek, to też pierwsze co pomyślałam o Fiodorze...no ale psiak okazał się roczną suczką, kolejną bidą :(

Posted

[quote name='Asior']Agużśą... pisz do ageralion ..ona ze szczecina.. może podjedzie do tego sklepu!!!!!!!!![/QUOTE]

Asiu, spokojnie, sklep był dzisiaj otwarty i tak do 15, jutro od 8 do 13, więc nie ma sensu do nikogo dzisiaj po nocy dzwonić.
Poza tym, ageralion tydzień temu została mamą, więc myślę że dam jej spokój ...
Jutro pojadę, zobaczę, zadzwonię i wszystko będę wiedzieć.

Posted

[quote name='agnieszka32']Asiu, spokojnie, sklep był dzisiaj otwarty i tak do 15, jutro od 8 do 13, więc nie ma sensu do nikogo dzisiaj po nocy dzwonić. [/QUOTE]
aa ja zrozumiałam, ze NA SKLEPIE wisi ogłoszenie, w sensie, że na zewnątrz....

[quote name='agnieszka32']Poza tym, ageralion tydzień temu została mamą, więc myślę że dam jej spokój ...[/QUOTE]

:-o:crazyeye: ale czad!! Nic nie wiedziałam!!!!!lece jej pogratulować!!!!!!!!

Posted

[quote name='ania z poznania']Niestety, nie! Przed chwilą Agnieszka mi napisała :-(.[/QUOTE]

[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]..............................

Posted

[quote name='natalia_aa']To ogłoszenie chyba było już sprawdzane, ale wstawię:
[URL]http://lebork.olx.pl/znaleziono-psa-iid-65493453[/URL][/QUOTE]

Tak, było już sprawdzane, ale i tak zadzwoniliśmy dzisiaj w drodze do domu, bo Ania z Poznania wysłała mi numer telefonu - dzwoniliśmy tam i Ania z Poznania też - to żaden z naszych psów.

[quote name='ania z poznania']Niestety, nie! Przed chwilą Agnieszka mi napisała :-(.[/QUOTE]

Ogłoszenie w sklepie dotyczyło cyt: "czarno-brązowego 10 miesięcznego pit bulla" - ja nie wiem, czy ludzie nie potrafią czytać? :shake:
Ten pies z resztą ma na dogo swój wątek, uciekł z DT, ma już swój dom.

No cóż.... chwila nadziei, chwila rozczarowania i chwila smutku ... :-(