ania z poznania Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Próbowałam się tam dodzwonić, ale społem to społem, w sobotę pewnie tylko do 13.... Quote
agaga21 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='agnieszka32'] Dzisiaj o 18.00 dostałam telefon, że w Szczecinie na Pogodnie, w sklepie SPOŁEM na Mickiewicza wisi na tablicy ogłoszeń komunikat, że znaleziono pit bulla czekoladowego, brązowego - to może być Fiodor. [/QUOTE]trzymam kciuki! niech to będzie fiodorek!!!!! a swoją drogą to prześladuje was ostatnio jakiś masakryczny pech :( Quote
AlfaLS Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Ania :)']Oby to był Fiodor :( ![/QUOTE] Oby to był Fiodor........ Quote
pinkmoon Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Serce mi zamarło, czy to możliwe żeby to był on? Oby jak najszybciej się wyjaśniło - i oczywiście z efektem pozytywnym! Jak wczoraj usłyszałam że jest u nas w Dąbrówce nowy rednosek, to też pierwsze co pomyślałam o Fiodorze...no ale psiak okazał się roczną suczką, kolejną bidą :( Quote
Marta666 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Co za wieści.....Fiodor lepiej,żebyś to był Ty......całym sercem tego życzę.... Quote
Poker Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 a nie mieszka ktoś blisko tego sklepu ,żeby odczytał i podał telefon ? Quote
Asior Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Agużśą... pisz do ageralion ..ona ze szczecina.. może podjedzie do tego sklepu!!!!!!!!! Quote
agnieszka32 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='Asior']Agużśą... pisz do ageralion ..ona ze szczecina.. może podjedzie do tego sklepu!!!!!!!!![/QUOTE] Asiu, spokojnie, sklep był dzisiaj otwarty i tak do 15, jutro od 8 do 13, więc nie ma sensu do nikogo dzisiaj po nocy dzwonić. Poza tym, ageralion tydzień temu została mamą, więc myślę że dam jej spokój ... Jutro pojadę, zobaczę, zadzwonię i wszystko będę wiedzieć. Quote
psyt Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Boziu!!! Trzymam mocno kciuki aby to był ON!!!!!!!!!!! Quote
natalia_aa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 To ogłoszenie chyba było już sprawdzane, ale wstawię: [url]http://lebork.olx.pl/znaleziono-psa-iid-65493453[/url] Quote
Asior Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='agnieszka32']Asiu, spokojnie, sklep był dzisiaj otwarty i tak do 15, jutro od 8 do 13, więc nie ma sensu do nikogo dzisiaj po nocy dzwonić. [/QUOTE] aa ja zrozumiałam, ze NA SKLEPIE wisi ogłoszenie, w sensie, że na zewnątrz.... [quote name='agnieszka32']Poza tym, ageralion tydzień temu została mamą, więc myślę że dam jej spokój ...[/QUOTE] :-o:crazyeye: ale czad!! Nic nie wiedziałam!!!!!lece jej pogratulować!!!!!!!! Quote
natalia_aa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 To ogłoszenie chyba było już sprawdzane, ale wstawię: [url]http://lebork.olx.pl/znaleziono-psa-iid-65493453[/url] Quote
pati123487 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 sprawdzcie co natalia_aa za linka podeslala, moze to jeden z waszych psiakow!! Quote
Aleksa. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 I jak próbował się ktos do tego sklepu dodzwonic? Quote
ania z poznania Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Kana']I ja ! Wierze że to on![/QUOTE] Niestety, nie! Przed chwilą Agnieszka mi napisała :-(. Quote
Alicja Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='ania z poznania']Niestety, nie! Przed chwilą Agnieszka mi napisała :-(.[/QUOTE] [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG].............................. Quote
agnieszka32 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='natalia_aa']To ogłoszenie chyba było już sprawdzane, ale wstawię: [URL]http://lebork.olx.pl/znaleziono-psa-iid-65493453[/URL][/QUOTE] Tak, było już sprawdzane, ale i tak zadzwoniliśmy dzisiaj w drodze do domu, bo Ania z Poznania wysłała mi numer telefonu - dzwoniliśmy tam i Ania z Poznania też - to żaden z naszych psów. [quote name='ania z poznania']Niestety, nie! Przed chwilą Agnieszka mi napisała :-(.[/QUOTE] Ogłoszenie w sklepie dotyczyło cyt: "czarno-brązowego 10 miesięcznego pit bulla" - ja nie wiem, czy ludzie nie potrafią czytać? :shake: Ten pies z resztą ma na dogo swój wątek, uciekł z DT, ma już swój dom. No cóż.... chwila nadziei, chwila rozczarowania i chwila smutku ... :-( Quote
Recommended Posts