malawaszka Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 o matko :mdleje: współczuję i cieszę się, że dobrze się skończyło :multi: bo faktycznie jakby nie przegryzł smyczy to mogłoby być niefajnie :shake: Quote
rufusowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ło matko! mnie też łzy w oczach stanęły...takie emocje :cool1: bardzo się cieszę, że wszystko się skończyło dobrze i jak zwykle staram się znaleźć plus sytuacji, czyli....mam nadzieję, ze Fiodorek będzie bardziej się pilnował :razz: a jak odbiegają tak daleko, to może warto kupić takie gwizdki, ktore są dla ludzi ciche (lub niesłyszalne - nie wiem dokładnie) a psy je bardzo dobrze słyszą...i nauczyć za pomocą pozytywnych metod żeby przychodziły na taki gwizd :razz: nie wiem...moze surowe mięsko w przypadku Fiodorka, bo zdobycz z pewnością bardzo go kusi wiec moze surowe mięsko by mu wynagrodziło odejście od gonitwy? :razz: Quote
fioneczka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ja sobie tu żartowałam a sprawa wcale śmieszna nie była :shake: oj Aguś mogęsobie tylko wyobrazić co czułaś ale dobrze ze wszystko się szczęśliwie zakończyło .... Fiodorek to chyba stracha miał większego niż Wy wszyscy razem Quote
agaga21 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 aga, te posłanka wyglądają na tek cudownie mięciutkie że chętnie sama bym na nich poleżała:evil_lol::evil_lol: a obróżki pięknie się prezentują-a raczej psiaki w obróżkach. Quote
Alicja Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [FONT=Arial]http://images8.fotosik.pl/37/700b592996a547b8.jpg adoptuj mnie :grins:[/FONT] Quote
agnieszka32 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Kilka fotek z dzisiejszego dnia :cool3:. Tak sobie mały uciekinier wypoczywał w słoneczku. Boczki mu się troszkę zaokrągliły i żeberka już nie sterczą :lol:. Ale pańcia intensywnie tuczy psiaczka, dwa razy dziennie gotowane mięsko z ryżykiem i warzywkami ;). A tu psiaki z nowymi obróżkami :evil_lol: (ze sklepu www.pitman.pl). Fiodorek ma też nowe szeleczki, dzięki cioteczce Rufusowej :loveu:, no i smyczki też ... :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
agnieszka32 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Tengusia']to wy ukradliscie sloneczko :mad: Tak, to my :cool1: i nie oddamy za nic w świecie :eviltong: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Będziemy je co najwyżej wypożyczać na godziny :cool3:, albo wynajmować na kilka dni :diabloti:, żeby mi roślinki nie pousychały z braku deszczu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT][/FONT] Quote
agaga21 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='agnieszka32'] P.S. Agaga21, mój mąż się cały czas zastanawia, wiesz nad czym.... :cool3::cool3::cool3: dzisiaj już dwa razy o tym wspominał ... nawet z psami rozmawiał :evil_lol: aga, kuj żelazo póki gorące....! zrób kolejną kąpiel z pianą, kolacyjkę, winko, świece no i ten masaż:diabloti::diabloti: trzymam kciuki! jak już z psami rozmawiał to musi myśleć poważnie:shiny::megagrin: Quote
agnieszka32 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='agaga21']aga, te posłanka wyglądają na tek cudownie mięciutkie że chętnie sama bym na nich poleżała:evil_lol::evil_lol: a obróżki pięknie się prezentują-a raczej psiaki w obróżkach. A to tylko jedno jest nowe, jedno już miałam, ale musiałam dokupić drugie takie same, żeby symetria była :evil_lol: (faktycznie mięciutkie, jak psiaków nie ma, to sobie na nich nieraz poleguję :diabloti:). A jeszcze inne, te ostatnio zakupione, są na tarasie przed domem, ale już nie pokażę, bo się wstydzę :oops:, że taką mam psiogadżetowanię (właśnie kupiłam na bazarku na tą bidulkę sunię red noskę ładną obróżkę dla Saruni :diabloti:). P.S. Agaga21, mój mąż się cały czas zastanawia, wiesz nad czym.... :cool3::cool3::cool3: dzisiaj już dwa razy o tym wspominał ... nawet z psami rozmawiał :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Alicja tutaj już jest cała kolejka chętnych do adopcji :diabloti: Quote
rufusowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ale piękne obróżki :loveu: szczególnie ta złota mi się podoba - chciałam takie szeleczki dla Herci ale za szerokie są :placz: wiedziałam, że na szelkach nie poprzestaniesz :evil_lol: rozumiem ze złote? :razz: do Fiodorka bardzo pasuje ten kolorek :p Quote
agnieszka32 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='rufusowa']ale piękne obróżki :loveu: szczególnie ta złota mi się podoba - chciałam takie szeleczki dla Herci ale za szerokie są :placz: wiedziałam, że na szelkach nie poprzestaniesz :evil_lol: rozumiem ze złote? :razz: do Fiodorka bardzo pasuje ten kolorek :p Tak tak, złote oczywiście :evil_lol:, wszystko :cool3: - obróżki, smyczki, szeleczki (dokładnie te, które mi poleciłaś :loveu:). Pasuje też do niego kolor jasny brązowy, taki wtapiający się kolorem z sierścią- ma dwie takie obróżki i smycze ze skóry, naprawdę pięknie mu w nich. Jak byliśmy w sklepie zoo po kaganiec, to hodowczyni, właścicielka sklepu, nadziwić się nie mogła, gdzie taką obrożę i smyczkę, pańcia mu kupiła :evil_lol: P.S. Tak bym chciała, żeby ta biedna sunia Punta do nas trafiła, Fiodorek miałby trochę spokoju od wiecznie napastującej go Saruni :roll:, a Sarunia miałaby nową siostrzyczkę ...:cool1: Quote
rufusowa Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ty gadżeciaro :evil_lol: cieszę się, ze Ci się podobają pitmanowe akcesoria chociaż boję się, ze niedługo będziesz musiała zaopatrywać się za granicą z braku nowych kolekcji w kraju :eviltong::evil_lol: a co do Punty, to uważam, ze bardzo by pasowała do Waszego stada i Sarunia w końcu mogłaby poszaleć a Fiodorek mógłby zająć się poważnymi sprawami (pilnowanie domu i takie tam :evil_lol:) Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [SIZE=2]wybaczcie proszę offa: BARDZO PROSZĘ O POMOC! PIĘKNY ASTEK ŻYJE OD MIESIĘCY W "PIWNICY" BEZ WIDOKU SŁOŃCA, BEZ ZAPACHU TRAWY, BEZ KONTAKTU Z LUDŹMI!!! WEGETUJE W ZIMNYM, BETONOWYM POMIESZCZENIU, GDZIE NAWET NIE MA NAJMNIEJSZEJ SZANSY NA TO, BY KTOŚ GO WYPATRZYŁ:-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/baron-3-letni-piekny-pitbull-zyje-bez-slonca-trawy-ludzi-pomoz-127735/ postanowiłyśmy z ab-agnieszką zabrać go do hoteliku ale same nie damy rady... proszę o pomoc dla BARONA!!! proszę o nawet najskromniejsze deklaracje finansowe (choćby po 5, 10, 15 zł) i bazarki na tego pięknego psiaka, który zgnije bez waszej pomocy w tej piwnicy...:-( z waszą pomocą damy radę, wyciągniemy go do hotelu i znajdziemy wspaniały dom! Quote
agnieszka32 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Dzisiejsze fotki :lol: [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
agnieszka32 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 powiedz aguś mężowi, że macie strasznie duuuużo miejsca i te 2 psy tak jakoś "bidnie" wyglądają na trawniku...zdecydowanie powinna biegać dookoła nich ruda, młoda red noska!:evil_lol::diabloti: ożywiłaby kolorystykę ogrodu:cool3: o każdej porze roku Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 no a może ktoś podrzuci wam puntę i do furtki przywiąże i ucieknie...:cool3::diabloti::diabloti:;) Quote
bonsai_88 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 http://images8.fotosik.pl/38/bcaa389a77134940.jpg Te psy się... ruszają :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaga21 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='agnieszka32'][FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]Agatka, no Ty to masz pomysły :roll: ................fantastyczne :loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Verdana]Jak zobaczy to spojrzenie, te złote, bursztynowe oczka :cool3:, to zmięknie, jak kazdy „prawdziwy facet” :diabloti:.[/FONT] [/FONT] aga, szykuj transport!:evil_lol::diabloti: ale jakby co to nie ja:shake: to nie mój pomysł i nikt nic nie widział:evil_lol: kogo mąż by spakował w walizki za taki numer? ciebie czy siebie? Quote
agnieszka32 Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 [quote name='agaga21']powiedz aguś mężowi, że macie strasznie duuuużo miejsca i te 2 psy tak jakoś "bidnie" wyglądają na trawniku...zdecydowanie powinna biegać dookoła nich ruda, młoda red noska!:evil_lol::diabloti: ożywiłaby kolorystykę ogrodu:cool3: o każdej porze roku A to dobre :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Ja też tak uważam, że u nas miejsce to się po prostu marnuje, tyle:[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]– trawy - na co to komu (przecież w golfa grać nie będę :roll:), [/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]- legowisk (psy i tak śpią w budzie :evil_lol:), [/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]- smyczek (chowane w szufladzie, bo Fiodorek wszystkie przegryza :diabloti:),[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]- obróżek (Sarunia jest już za dorosła żeby nosić jedwabne, czy tą z kryształkami svarowskiego :evil_lol: – zdecydowanie bardziej „do pyska” byłoby w niej jakiemuś szczeniakowi :cool3:).[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]No powiedzcie – mój dom jest stworzony dla Punty :cool3:, wręcz woła – Punto przybywaj ... A mój mąż jakiś głuchy jest, czy co .... :p :shake:[/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts