Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a wiesz, na zdjęciach to ja mam wrażenie że te twoje psy są strasznie leniwe i snują się powoli po ogrodzie...może myli mnie to że zdjęcia łóżkowe są takie leniwe-ale takie mam wrażenie;) jak na nie patrzę

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaga21']a wiesz, na zdjęciach to ja mam wrażenie że te twoje psy są strasznie leniwe i snują się powoli po ogrodzie...może myli mnie to że zdjęcia łóżkowe są takie leniwe-ale takie mam wrażenie;) jak na nie patrzę

Jak to leniwe ??? :crazyeye: :mad: ;)

One ganiają przez cały czas, biegają, skaczą, bawią się linką
Sara z rozpędu wskakuje na Fiodora, zabiera mu zabawki, gryzie po uszach, żeby tylko ją gonił. :evil_lol:
A zdjęcia to robię tylko, jak przystaną na chwilę, bo jak są w ruchu to mi się wszystko rozmazuje :eviltong:

Kiedyś nakręcę filmik, to zobaczysz, jakie to są „leniwce” :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='agnieszka32']
Kiedyś nakręcę filmik, to zobaczysz, jakie to są „leniwce” :eviltong: :diabloti:
obiecanki cacanki...już chyba kiedyś się odgrażałaś ze filmik nakręcisz ...i co?:mad:

widziałaś te dwie łyse masakry z mojego podpisu?:-(

Posted

[quote name='agaga21']obiecanki cacanki...już chyba kiedyś się odgrażałaś ze filmik nakręcisz ...i co?:mad:

widziałaś te dwie łyse masakry z mojego podpisu?:-(

I kiedyś na pewno nakręcę .... :eviltong: Kiedyś :evil_lol:

P.S. Widziałam te bidulki dzisiaj, jak byłam w pracy, trafiłam na te wątki... :-(

Posted

Fiodor wypiękniał i jest taki dostojny :loveu:

pięknie czekał minute! moje by tyle nie wytrzymały :evil_lol:

a poza tym Fiodor wcale nie jest chudy :p

śliczne słonkko macie...az sie chce życ :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
Fiodor wypiękniał i jest taki dostojny :loveu:

pięknie czekał minute! moje by tyle nie wytrzymały :evil_lol:

a poza tym Fiodor wcale nie jest chudy :p

śliczne słonkko macie...az sie chce życ :loveu:

Mnie też się wydaje, że troszkę przytył ostatnio, żeberka mniej się odznaczają. Zmieniłam mu karmę, może więc będzie jakaś poprawa. W piątek zabieram go do weta, to go zważymy :cool3:

Fiodorek jest bardzo cierpliwy, na początku wszystko wymuszał, ale codziennie trenujemy i z dnia na dzień jest grzeczniejszy. Bardzo łatwo się uczy, a cierpliwość to jego mocna strona. Zanim dałam mu smakołyk, za każdym razem wydłużałam mu czas oczekiwania na niego - teraz potrafi wytrzymać nawet minutkę :evil_lol:. Mądrala moja kochana :loveu:

A słonko mamy piękne :loveu:, psiaczki całe dnie spędzają teraz na tarasie, wygrzewając się na legowiskach :lol:
Szkoda, że ja muszę siedzieć w pracy, też bym się pogrzała troszkę :evil_lol:

Posted

W ramach poprawy humoru, krótka anegdota o Fiodorku repie.

Wczoraj zadzwonił do mnie szalenie uprzejmy, miły pan, z ciepłym głosem. Na wstępie powiedział "dzień dobry", przedstawił się jak na dżentelmena przystało...

I mi mówi...

"Przeglądam właśnie strony w internecie i natknąłem się na pani ogłoszenie o psie pitbull red nose, że pani znalazła"...
W rozmowie wywnioskowałam, że o Fiodka chodzi...

I pan mi dalej ciągnie, że to taki ładny pies... że on w nietypowej sprawie...

"Bo ja mam sunie w cieczce właśnie".

Na to ja:
:diabloti::diabloti::diabloti: Ale dalej do pana miło, próbując uświadomić, że duuużo piesków jest już na tym świecie i to właśnie też pitbulli, że są nawet szczeniaki "rasowe" i możemy mu dać na odchowanie...

Na co on, że on to nie.... bo on chce po swojej suni dla znajomych...

Więc ja mu, że znajomi to się pewnie rozmyślą jak przyjdzie co do czego i będzie mu ciężko psy sprzedać, a nawet oddać...

Na co on mnie uświadomił, że on to ma i rottki... i się wszystko sprzedaje....

Pan był twardy do końca rozmowy. :p

Posted

A tutaj psiaki zobaczyły kotkę sąsiadów – stały tak i patrzyły na nią dobrą godzinę :evil_lol:

Wydaje mi się, że Fiodorek musiał kiedyś mieszkać z kotami – nie wykazuje do nich żadnej agresji, wręcz przeciwnie – piszczy i cieszy się na widok kici :lol:. Sarunia też lubi kotki, najlepiej na kolację :eviltong:, w sosie własnym :diabloti:

Posted

[quote name='bonsai_88']Patrząc na te zdjęcia naprawdę ma się wrażenie, że twoje psiaki są taaaakie powoooolne, maaaajeeestaaatyczne i w ogóle leniwe :evil_lol:
no dokładnie!!!
mówiłam, mówiłam!
to największe dwa leniuchy na dogo!!!!:eviltong::evil_lol:

jak one się snują powoli po tym ogrodzie, a potem ciągle leżą i leżą i tylko posłanka zmieniają...

Posted

bonsai_88 napisał(a):
No, nie... bądźmy sprawiedliwi... czasami postoją obok siebie z jakimś sznurem do szarpania w pyskach :diabloti:

eeeeee, to na pewno tylko do zdjęć aga je tak ustawia:diabloti:

Posted

ooooooooooooooooooooooooo to ja juz wiem dlaczego ten biedny Fiodorek nie tyje :eviltong:
NIE DOŚĆ że miska DZIURAWA to jeszcze do góry nogami stoi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

fioneczka napisał(a):

ooooooooooooooooooooooooo to ja juz wiem dlaczego ten biedny Fiodorek nie tyje :eviltong:
NIE DOŚĆ że miska DZIURAWA to jeszcze do góry nogami stoi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ale za to jaka duża!:eviltong: