Jump to content
Dogomania

Schronisko w BIAŁYMSTOKU !!! Szukamy DS i DT. Potrzebne ogłoszenia !!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

plinka napisał(a):
Są jeszcze jakieś husky w schronie?

Takie ogłoszenia są na bialystokonline, może warto się odezwać?

"Witam,
przygarnę suczkę rasy husky, mam dość duże ogrodzone podwórko, miałam psa husky i wiem jak nimi się zajmować, bardzo mi zależy. Czekam na propozycje na:
e-mail: [email protected]
GG: 7458025 lub tel. "

Pisałam do babki. Pytałam co wie o husky i czy zdaje sobie sprawę, że oprócz ogrodu potrzeba czegoś więcej... jeszcze nie odpisała :cool1:

Posted

Są jeszcze jakieś husky w schronie?

Takie ogłoszenia są na bialystokonline, może warto się odezwać?

"Witam,
przygarnę suczkę rasy husky, mam dość duże ogrodzone podwórko, miałam psa husky i wiem jak nimi się zajmować, bardzo mi zależy. Czekam na propozycje na:
e-mail: [email protected]
GG: 7458025 lub tel. "

Posted

Już gadałam o tym z panem i jego jakiś kolega zna Kaśkę;).Pan ma doga argentyńskiego,miał pitbulla,którego mu skradziono z podwórka.Doguś jest z jakiejś hodowli ma metrykę.Pan jest świadom,że "rasowce" trudniej znoszą schron.Pierwszy w oko wpadł mu błękitny bullowaty,ale go już nie ma.Szkoda,że labek ma braki w wychowaniu,bo siostra tego pana też poszukuje przyjaciela,ale tam jest roczne dziecko i raczej skoczny labuś odpada.

Guest monia3a
Posted

Pamiętajcie o moim Drako ( pit bull )on pilnie poszukuje domu, u mnie niestety długo zostać nie może :shake:

Posted

Feigned napisał(a):
ja sie nie moge doczekac kiedy pojde na wolontariat.. :eviltong:

jeszcze pożałujesz tego, co tu napisałaś :diabloti:

A mam dobrą wiadomość- dla boksia problem się... schował :roll: :multi: Aga, masz czas w sobotę koło 10-11 ?

Monia, a tak w ogóle to ktokolwiek w jego sprawie dzwonił?

Guest monia3a
Posted

Bakteria napisał(a):
A mam dobrą wiadomość- dla boksia problem się... schował :roll: :multi: Aga, masz czas w sobotę koło 10-11 ?

Adoptujesz go sama ?? :-o

Bakteria napisał(a):
Monia, a tak w ogóle to ktokolwiek w jego sprawie dzwonił?

Nikt nie dzwonił :shake: jedna babka napisała tylko maila z pytaniem ile ma w kłębie :p

Posted

Bakteria napisał(a):
Aga, masz czas w sobotę koło 10-11 ?
Chcesz wziąć go na tymczas?
Co do soboty to jeszcze nie wiem, bo mieliśmy mieć wyjazd za Białystok do rodziny:cool1:. Powiem Ci później, jak się upewnię.

Posted

monia3a napisał(a):
Adoptujesz go sama ?? :-o

Sama w jakim sensie?

Tak, planuję go zabrać na tymczas, bo podobno wygląda gorzej niż źle. Oczywiście decyzji nie podejmowałam sama :cool1: nie wiem skąd jej taka nagła zmiana, ale cóż, jak mam szansę mu pomóc, to nie zamierzam rezygnować. Już wcześniej pytałam i pisałyście, że można go zabrać i leczyć (chociaż on raczej chory nie jest, tylko wychudzony) przez TOZ, a wydaje mi się, że dla mnie go na TOZ nie wydadzą. Dlatego pytam czy ktoś ma czas w sobotę.

Posted

Bakteria, jak będzie brzydka pogoda, to może być sobota, ale jak ładna, to niestety wybywam... Teściom się nie odmawia:p. Mogę też w piątek rano albo w poniedziałek po 13.00. Albo w niedzielę..., ale znając realia, to chyba odpada;).

Posted

dreag napisał(a):
Albo w niedzielę..., ale znając realia, to chyba odpada;).

No raczej na pewno odpada ;) A może dałoby się to załatwić tak, żeby ktoś po prostu zadzwonił do schronu i poinformował, że zabieramy? Wtedy nikt nie musiałby jeździć. Mi szczerze mówiąc najbardziej pasuje w sobotę bo będę miała cały weekend, żeby się z nim poznać.

Guest monia3a
Posted

dreag napisał(a):
Dobra, jutro przed pracą spróbuję załatwić, żebyś w sobotę odebrała.

Tylko dzwoń do kierownika bezpośrednio :p i odrazu ustal, że to ma być pies za 1 zł aby Bakteria nie musiała zabulić za niego 40 zł :evil_lol:

Posted

Kierownik dziś miał wrócić z urlopu,więc może załatwicie,co trzeba.Bakteria w razie potrzeby daj znać to pomogę Ci i do domu zawiozę z boksiem.Namiary na mnie znajdziesz np.u Iwony.A boksio kastrat czy nie,bo może zechcą go ciachnąć?

Posted

monia3a napisał(a):
Tylko dzwoń do kierownika bezpośrednio :p i odrazu ustal, że to ma być pies za 1 zł aby Bakteria nie musiała zabulić za niego 40 zł :evil_lol:

Może nawet wybiorę się bezpośrednio po nadwyżkę;)

Bakteria, co za za zęby w Twoim avatarze:crazyeye:?

Był ktoś na filmie "Marley i ja"? Wybieram się, może jakieś opinie...

Jednego Marleya znam, jego pani właśnie się do mnie dzisiaj odezwała, ale nie w związku z filmem, tylko z szarą rzeczywistością:evil_lol:.

Posted

Film jest świetny jak dla mnie:cool1: Radzę się zabezpieczyć chusteczkami:evil_lol:

Znalazła się Pani chętna na kolejnego (trzeciego) szczeniaczka z naszej wesołej gromadki (dzięki, Dreag:loveu:). Jak na pierwsze wrażenie to domek suuper;)

Bakteria, zdejmij proszę Korcię;)

Posted

Boksio nie ciachany i raczej go nam za free nie ciachnął, bo do tej pory i tak tylko suki były sterylizowane, a kasa od sponsorki już się kończy. Zresztą, nie tylko cena się liczy ale i jakość...

Ma ktoś może ten film na płytce? =3 Może być nawet w wersji oryginalnej i bez subbów.

Tazy ma ogłoszenia na 17 portalach. Póki co, strasznie mały odzew :shake: Może ja na złych stronach ogłaszam?

Posted

A ja czytałam, że film taki sobie :p Niby taka tandetna hollywodzka produkcja, która próbuje udawać, że nią nie jest... :evil_lol: ma ktoś może książkę pożyczyć? Bo bym sobie chętnie poczytała przed ew. obejrzeniem :cool1:

Posted

jak już offujecie to się dołączam :evil_lol:
Książkę 'Marley i ja' przybierałam się przeczytać jak tylko wyszła, ale jakoś się nie przybrałam :diabloti: Przeczytałam ją teraz i na film też się wybieram. Myślę, że warto najpierw przeczytać książkę i porównać ją później z filmem ;)