Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już się melduję!
Byłam z Koreczkiem na świętach u rodziców, prześlę zdjęcia z pięknych poligonów, oj Korek miał gdzie biegać...
Nie byłam na formum bo miałam małe kłopoty - spowodowane zbyt gwałtownym odrzuceniem nałogu, ale wracam już do formy i do życia.
Koruś oczywiście zachwycił moich rodziców i brata było bardzo wesoło, zwłaszcza jak na balkonie siedział na stole, Korek uwielbia być wysoko co czasami doprowadza mnie do zawału jak to widzę :crazyeye:
Pozdrawiam wszystkich

Posted

Jak dobrze, że wróciłaś do nas! :multi:

Do głowy by mi nie przyszło, żeby Korek mógł kogoś nie zachwycić! :cool1:

Anetko, co chciałaś przez to powiedzieć: "zwłaszcza jak na balkonie siedział na stole". Są fotki z tego wydarzenia? Bo moja wyobraźnia tego nie ogarnia. :oops:

Posted

Oczywiście, że zrobiłam fotki - na szczęście rodzice mieszkają na parterze. Mama przygotowała stół, poszłyśmy po kawę, a Korek dumnie zasiadł na stole, bardzo zadowolony, że siedzi wyżej niż inni - taki z niego dominator, król stada :evil_lol:

Posted

[quote name='agata51']Nie mogę się doczekać!
Jaka niecierpliwa :eviltong:
Niektórzy ludzie w nocy śpią czasami :oops: :evil_lol:
Zdjęcia śliczne ,Koreczkowi trafił się dom z bajki

Posted

Dziękuję za zaproszenie. :loveu: Oj, chętnie bym odwiedziła Koreczka! Ale jak człowiek ma 3 psy, to rzadko się z domu rusza. Ale któregoś dnia rzucę to wszystko w diabły i zapukam do was! :evil_lol:

Posted

[quote name='aneta355']Miejsce nad rzeką to u nas w Nysie - tu wyleguję się z Koreczkiem. Musimy tylko wcześniej zająć sobie miejsce :cool1:

[SIZE=6]aneta355 jesteś wspaniała :loveu:

Gdy pierwszy raz zobaczyłam proszące oczy Korka wiedziałam, że ten pies potrzebuje pomocy i cudownego domku.
Trzeba mu pomóc,bo sam nie da rady w schronisku :shake:

Rzeczywiście dałaś Korkowi domek jak z bajki.
Korek ma cudownych mądrych,odpowiedzialnych opiekunów i najwspanialszy dom :multi:
Jest teraz wspaniałym ,radosnym, cudownym psem.
Dziękuję :loveu:

Posted

Ryczałam jak widziałam to zdjęcie. Korek jest wspaniały i obudziły się w nim instynkty, powiedziałabym bardzo obronne, aż się boję myśleć co by się stało, z tym, który chciałby mi zrobić krzywdę. To że trafił do mnie to WASZA zasługa, przecież to dzięki wam wypatrzyłam Korka :crazyeye: :lol:

Posted

Moja Droga, Koruś uwielbia kobiety. Jak spaceruje to zaczepia wszystkie dziewczyny, wsadza im głowę do torebki, kieszeni - wszystko żeby go choć głasnąć :eviltong: