Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 872
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
A gdzież to się podziewa Anetka ze swoim jajecznym Koreczkiem?

a siedzimy sobie spokojnie i ciężko pracujemy bo mamy dziurę budżetową. A jajeczek się pozbędziemy na początku sierpnia jak kaski przybędzie :evil_lol:

Posted

Koreczku, zdaje się, że twoja pańcia bardziej się boi niż ty. Podtrzymaj ją na duchu.

Anetko, masz za duży podpis. O całe 31 pikseli. Usuną ci go jak nic. Wywal może Kamyka albo Dygusiową - są w miarę bezpieczne.

Wracam właśnie od tego rudego biedaka. Słów brak.

Posted

A mnie wczoraj znów udało się zmienić temat watku :multi: Aż zazdrość zżera, jak się widzi, co dziewczyny wyczyniają na komputerach. Za wcześnie się urodziłam!

• 3 weeks later...
Posted

Może mu witamin brakuje, skonsultuję to z doktorkiem. A tymczasem szykujemy się z Koreczkiem na zabieg :shake:
Przyjechalismy z krótkich wakacji, płatności na psiaki uregulowane to możemy spać spokojnie :sleep2:

Posted

Witajcie! Wakacje udane?

"szykujemy się z Koreczkiem na zabieg :shake: ... możemy spać spokojnie :sleep2: "

Anetko, przecież to czynności wzajemnie się wykluczające! :eviltong:

Posted

Prawda, ale płatności na psiska są ważniejsze niż moje lęki. Zacznę się denerwować w dzień zabiegu :roll:
Wakacje udane, Korul swobodnie biegał po lasach, strumykach. Dziennie robiliśmy jakieś 10 km - cudownie. Niestety durna zapomniałam wziąć aparat :cool3:

Posted

Ciekawam jak wyglądali rodzice Korka, bo to jakaś piorunująca krzyżówka. Korek to obrońca – stróż – pieszczoch w jednym, jak wchodzi na nieznany teren to jak brygada antyterrorystyczna chciałby powiedzieć „czysto można wchodzić” :evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jak przywiozłam Korusia w lutym (01 lutego Koruś będzie u mnie obchodził urodziny) to szukał chłodu, a teraz panisko ciągnie do domku jak oszalały, żeby tylko w pupsko nie wiało :diabloti:
Jeszcze jedna wiadomość: Koruś został dzisiaj sam w domku 9 godzin (zepsuł mi się samochód na trasie) i powiem wam, że jest to pies IDEALNY nie nabroił, czekał cierpliwie. Boże jak można się pozbyć takiego psa :shake:, pierwszy pan to jakiś DEBIL :angryy:

• 3 weeks later...
Posted

Korul nie jest normalnym psem :diabloti:. Jak wcześniej pisałam uwielbia ogórki kiszone, a teraz pożera ze smakiem, oblizując jęzorem paszczę - oliwki (daję mu tylko kilka żeby mu nie zaszkodziły) :eviltong::eviltong:

• 3 weeks later...