kamieniarzkrakow Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Witam!!! Odpowiadając na pytania imię pozostaje bez zmian a Brzeźnica jest 12 km za Skawiną więc nie tak daleko :) Zapraszamy w odwiedziny za jakieś 2-3 tygodnie tak żebyśmy zdążyli się tam przenieść.Arabelce się domek spodobał , sądząc po jej gonitwie z Czikiem po działce w czasie odwiedzin :) Jakieś foty postaram się wrzucić jutro...Pozdrawiam Quote
Asior Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 oooo witaj nowy "tatuśku" Arabelki :loveu: Czy ona u Was tez szaleje jak szczeniak??? Czy tylko w schronisku miała takie odchyły?? Quote
kamieniarzkrakow Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 To jest chyba stały odchył :) w mieszkaniu na szczęście jest w miarę spokojna , wariacja zaczyna się na polu a już nie wspomnę jak się puści oba psy na działce... Quote
agaga21 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 wspaniale że mamy zalogowanego szczęśliwego posiadacza jednej z najcudowniejszych pręgusek z krakowa :lol: witamy serdecznie i liczymy na częste foty i wiadomości co słychac u kochanej arabelki Quote
andzia69 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Asior - moze byś tytuł zmieniła!:diabloti: bo straszy!:evil_lol: Quote
mcania Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 :multi::loveu:Arabelka tyle czekłaś , az w końcu znalazłaś nowy ciepły dom a co najwazniejsze wspaniałych ludzi...3mam za Ciebie kciuki maleńka badz szcześliwa!!!:multi: Quote
Asior Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 no już dobrze, dobrze ... zmieniłam :eviltong: Quote
silke Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 No właśnie, mnie już dziś tytuł przestraszył :diabloti:. A tu Arabelce tak fajnie! Quote
Asior Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Kazimierz, musisz zmniejszać fotki zanim wstawisz bo dostaniesz burę od moderatorów... Najlepszy rozmiar to 640x480 a fotki oczywiście cudniaste :) I jak mała się sprawuje?? Minęło juz kilka dni, coś pewn więcej jesteście w stanie o niej powiedzieć ;) Quote
agamika Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 :loveu: ehhh , jak dobrze było widzieć jej pusty boks w niedziele ! .., z takim trochę niedowierzaniem tam zaglądałam , takim raczej podświadomym lękiem :oops: czy mi sie nie uroił dom arabelkowy . Bo wiecie foty fotami , a jednak pusty boks to pusty boks :evil_lol: Zielonki, to jeszcze nie tak daleko odemnie:diabloti:, bo Skawina juz troszki gorzej Zapraszamy w odwiedziny za jakieś 2-3 tygodnie tak żebyśmy zdążyli się tam przenieść. :) ja zawsze wole chwile własnie wiecej odczekac , zeby psiak był juz zadomowiony i nie bał sie ze chcemy go zabrac z powrotem :oops: ... a musze sie pochwalić .. ostatnio odwiedziłam mojego najukochańszego psa po ponad pół roku od adopcji (przez ten cały czas mnienie widział ) i mnie poznał :loveu: Quote
kamieniarzkrakow Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 No nie przesadzajmy nie taka mała ;) Arabelka aż sam jestem zdziwiony że po tak długim pobycie w schronisku jest aż tak radosna i łagodna... Z naszym pieskiem to już przyjaciele , jeszcze czeka nas przeprawa z kotem , ale nie powinno być źle. Ogólnie jest strasznie ciekawska , wszystko musi zobaczyć nie mówiąc już o wąchaniu :diabloti: Quote
kamieniarzkrakow Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 No nie przesadzajmy nie taka mała ;) Arabelka aż sam jestem zdziwiony że po tak długim pobycie w schronisku jest aż tak radosna i łagodna... Z naszym pieskiem to już przyjaciele , jeszcze czeka nas przeprawa z kotem , ale nie powinno być źle. Ogólnie jest strasznie ciekawska , wszystko musi zobaczyć i powąchać :diabloti: Quote
kamieniarzkrakow Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No więc tak Arabelka ma się dobrze łapki się wygoiły , zapalenie uszu wyleczone no i sierść bez porównania.Nie lubi zbytnio kotów ale próbujemy powoli ją przyzwyczaić do naszego sierściucha ;) (kot na nią nie reaguje).Ogólnie bardzo przyjacielska i chyba zadowolona.Fotki wrzucę przy najbliższej okazji. Quote
Asior Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 super... na takie weiści czekałam :multi::multi::multi: Quote
agaga21 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 wspaniale, ze arabelka w końcu ma swoje miejsce na świecie:multi: Quote
kamieniarzkrakow Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 w takim razie kilka długo oczekiwanych fotek :) Quote
kamieniarzkrakow Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Witam!!! Oto kilka długo oczekiwanych fotek Quote
wilczyca Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 kamieniarzkrakow napisał(a):Witam!!! Oto kilka długo oczekiwanych fotek gdzie te fotki - gdzie ....... :hmmmm::hmmmm::hmmmm: :confused::confused::confused: Quote
wilczyca Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 ojejku jaka ona śliczna :lol: radosna rozpromieniona - po prostu szczęśliwa :lol::lol: Quote
agaga21 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 http://img33.imageshack.us/img33/9654/p1010103d.jpg cudowności!!!:loveu::evil_lol: Quote
Recommended Posts