Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tengusia napisał(a):
nie jest dobrze, maluch jest w zlym stanie chodzi tu o psychike i agresje lekowa.

powole zacytowac sama siebie tak jak pisalam i tak jak wie to kazdy z nas a przynajmniej przypuszcza szczenior ma nic innego jak agresje lekowa, jest przerazony sytuacja i nie ma co mu sie dziwic, tez jestem zdanie ze jesli bedzie w DT pozna zasady panujace w normalnym domu, do tego odrobina tresury, milosci i psa mozna wyprowadzic na prosta ... taka mam gleboka nadzieje !!!

do Anety (Amikat) napisalam ze pies wraca do Kielc w zwiazku z tym dziewczyny potrzebny nam transport z Katowic do Kielc !!! przewiozlabym go pociagiem ale branie takiego dzikusa do pociagu mogloby sie zle skonczyc wiec nic z tego :shake:

trzeba sie rozejrzec po innych watkach moze akurat ktos bedzie jechal ta trasa :modla: przypominam ze szczeniak ma czas do konca tygodnia, jesli czegos nie znajdziemy do niedzieli to w poniedzialek trzeba go zabrac bo hotel sie konczy i co wtedy schronisko to juz wogole go zniszczy :placz:

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem w niemczech mialam wrocic juz wczoraj ale plany mi sie pokrzyzowaly jesli wroce do piatku to w sobote moge zawiesc malego z Katowic do Kielc ale musze najpierw wrocic do kraju dam wam znac jutro wieczorem gdzie sie znajduje

Posted

ja mysle, ze daloby rade przejechac z nim pociagiem, on sie boi klatki, bardzo rozpaczal jak go tam zostawialam..boze..
mysle, ze uspokoilby sie w pociagu, on chce siedziec przy czlowieku, na kolanach. tak jechal ze mna cala droge do hotelu schronowego..i plakal:placz:

jedyny problem w pociagu to czas przejazdu: 3,30 godziny o 7.50 rano 11,20 w kilecach,
powrot: 13,30 17.00 w katowicach.

jezeli nie bedzie wyjscia to trzeba go bedzie przewiezc pociagiem.

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Jestem w niemczech mialam wrocic juz wczoraj ale plany mi sie pokrzyzowaly jesli wroce do piatku to w sobote moge zawiesc malego z Katowic do Kielc ale musze najpierw wrocic do kraju dam wam znac jutro wieczorem gdzie sie znajduje

byloby super czekam wiec na info ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
byloby super czekam wiec na info ;)

Wytlumacze o co chodzi. Moje autko sie na mnie pogniewalo i wysiadlo ogrzewanie.Wczoraj przejechalam 100km i musialam sie pol dnia dogrzewac bo tak zmarzlam. Najlepsze jest to ze powymieniali mi juz rozne rzeczy i ogrzewanie dalej nie dziala.Nie pojade 1000km bez ogrzewania bo nie dojade ciepla tylko sztywna.

Posted

Kako wierzysz w tego psiaka i to jest bardzo mile ... ale miej na uwadze ze ten psiak boi sie tego co go otacza, samochod jest maly, cichy, nie ma w nim ludzie ... natomiast pociag jest duzy, halasliwy, pelen ludzi, nie wiem czy on to zniesie tym bardziej ze do Kielc jest kawalek :shake:

sama juz nie wiem, Janka miala pytac jakis ludzi ale narazie nic mi nie pisala wiec nie wiem czy zapomniala zapytac czy poprostu nic z tego :shake:

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
Wytlumacze o co chodzi. Moje autko sie na mnie pogniewalo i wysiadlo ogrzewanie.Wczoraj przejechalam 100km i musialam sie pol dnia dogrzewac bo tak zmarzlam. Najlepsze jest to ze powymieniali mi juz rozne rzeczy i ogrzewanie dalej nie dziala.Nie pojade 1000km bez ogrzewania bo nie dojade ciepla tylko sztywna.

hmmm- jakos zawile piszesz:oops: te 1000 km to gdzie masz jechać? bo do Kielc ze Śląska to ok. 130 km...przynajmniej z Katowic:lol:

Posted

z milowickiej w katowicach do kielc jest 202 km.
jezeli nie bedzie transportu: auto, nie bedzie wyboru i trzeba bedzie jechac z nim pociagiem. mozna mu podac cos na uspokojenie przeciez?
problemem jest czas, musimy go wyciagnac do soboty a tymczasow brak.

Posted

kako80 napisał(a):
z milowickiej w katowicach do kielc jest 202 km.
jezeli nie bedzie transportu: auto, nie bedzie wyboru i trzeba bedzie jechac z nim pociagiem. mozna mu podac cos na uspokojenie przeciez?
problemem jest czas, musimy go wyciagnac do soboty a tymczasow brak.

jeśli nie znajdzie się transport to nie wiem co bedzie...schron? :placz:

Posted

schron to ostatecznosc, to mogloby psiaka wykonczyc juz calkiem i skreslic jakiekolwiek mozliwosci adopcji..
mam nadzieje, ze w kielcach w hotelu bedzie ktos z nim pracowal?
bedzie mial kontakt z ludzmi? nie moze byc zamkniety sam sobie..

Posted

cholera...jestem taka zła na tych ludzi:angryy::angryy::angryy: szkoda, że nie kazalismy im szukac transportu, albo choc kazać zapłacić za taki transport:angryy:

nie wiem co bedzie z małym...z Kielc dziewczyny zawozą pociagiem w sobotę psiaka do Wrocławia az...ale nijak po drodze nie mają Katowic:-( z powrotem też nie i to dopiero wracają w niedzielę, bo nie ma pociągu do Kielc:shake:

Posted

andzia69 napisał(a):
hmmm- jakos zawile piszesz:oops: te 1000 km to gdzie masz jechać? bo do Kielc ze Śląska to ok. 130 km...przynajmniej z Katowic:lol:

Andzia bo ja jestem w niemczech z tad do Gliwic mam 1000km. Moje auto bedzie gotowe dopiero jutro wieczorem. Moge malucha zawiesc w niedziele wczesniej nie dam rady