Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj widzę że wątek Liveczki faktycznie liczny i długaśny :loveu: Sunieczka jedzie jutro a ja wkleję fotki z tej wyprawy (przynajmniej z początkowego etapu). Wszystko wygląda obiecująco :loveu: Dam znać jutro.

Posted

zula131 napisał(a):
Ale, Agatko, ja naprawdę nic nie widzę :crazyeye:. Że niby co u mnie jest wysunięte?

U mnie post 346 (ten z ludzikami) nie mieści się z prawej stronie na monitorze. Nawet zacytować bym cię nie mogła. U ciebie wszystko ok?

Witaj Tuśka! Chyba pierwszy raz tu jesteś! Tym bardziej nam miło. :lol:
Czekamy na jutro! Zdrowiej!

Posted

Trochę ubrałam tych ludzików, ale u mnie ślicznie się mieściły w 2 rządkach, nic nie wystawało. No ale tak przeważnie jest, że własnych błędów się nie widzi ;). Dzięki, że to zauważyłaś, wolę się modom nie narażać :evil_lol:.
Liweczko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dla porządku zacytuję jeszcze Tuśkę z wątku Liwki na NiZ.

I na Livkę przyszedł czas Sunieczka zamieszka koło Radomia. Domek już po wizycie przed adopcyjnej a Pani Marzena właśnie bierze urlop by mieć czas dla Livki kiedy ta będzie się aklimatyzować. Do dyspozycji będzie mieć ogród i przyjaciółkę do wspólnych zabaw 3-letnią córkę Pani Marzeny: Olę Teraz ustalam termin odbioru z Moniką i Pani Marzeną ale liczymy że odbędzie się to już nie długo

Tak pisała o 13.11. Teraz już wiadomo, że ta szczęśliwa chwila nastąpi jutro.

Posted

A mówiłam, Liwciu, że pozytywne fluidy zaczynają krążyć nad tobą :loveu:.
Coś czuje moje serducho, że to jest właśnie TEN, kochany i wymarzony TWÓJ domek :cool2:

Posted

:crazyeye: Już się boję cokolwiek pisać... Widzę obrazek, słowo daję... Nie mam pojęcia, co się dzieje z moimi postami :cool1:. Czemu każdy widzi inaczej, czary czy jakie inne licho...

Posted

Agatko wcale nie jestem tu pierwszy raz :eviltong: Dziś o 16-stej przyjedzie po mnie Pani Marzena wraz z mężem i jedziemy do Moniki po Liveczkę. Monika już naszykowała woreczek karmy dla suńki co by chociaż jedna rzecz w jej życiu się nie zmieniła. Jestem pełna optymizmu. Wiecie jak to jest z szukaniem domków... Z tych ok 30 psów jakie wydałam w zeszłym roku jedne trafiły do dobrych domw, inne do rewelacyjnych (w mojej ocenie). Wielu ludziom odmówiłam bo nie byli moim zdaniem wystarczająco dobrzy. A domek gdzie jedzie Livka wydaje mi się że będzie w czołówce :loveu: Dziś napiszę jeszcze o moich odczuciać po samej adopcji ale jak na razie jestem bardzo zadowolona :loveu: Cieszę że tyle osób nadal o niej pamięta :multi:

Posted

Tuśka, już my wiemy, ile ty robisz dla psów! :loveu: Tylko dbaj o siebie! Nie lataj po mrozie z gołą głową! I kto to mówi! Dziękujemy za wszystko!

Liweńko, wyspałaś się? Dośpij jeszcze - wielkie przeżycia przed tobą, maleńka!

Posted

Liveczka teraz jedzie na kolankach p Marzeny do swojego nowego domku. Będzie sama jedna z całą swoją nową rodziną i ogród i 3 letnią Olę z którą można się bawić (a dzieci są świetnymi kompanami do zabaw, też energiczne, rozbrykane i zawsze mają czas i chęć!). W końcu się dziewczyna doczekała :loveu::loveu::loveu:
Ja akurat Agatko dla Liveczki nie wiele zrobiłam, tyle tylko że ją wypatrzyłam. Gdyby nie Ty nie wiem ile jeszcze na tym łańcuchu by czekała i to Tobie się należą największe podziękowania :loveu:
Acha, dziewczyny, p Marzena dziś się już pewnie nie odezwie. Do Szydłowca kawał drogi. Livka dojedzie do domu pewnie dopiero około 22-giej. P Marzena i p Rafał dzisiaj prawie cały dzień w drodze więc pewnie wszyscy padną :evil_lol:
Ale teraz p Marzena ma urlop (specjalnie dla Livki :cool3:) więc myśle że znajdzie chwilkę co by cosik napisać, szczególnie że wie ile osób opiekowało się sunią i ile jest jej losem zainteresowanych.
Myślę, że Livka będzie bardzo szczęśliwą psinką :loveu:
Fotki wieczorem, też padam na twarz :eviltong:

Posted

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
Liwuś. dużo szczęścia w nowym DOMKU!!!
Nowy DOMKU, dużo radosnych chwil z Liweczką!!!
Dziewczyny, jesteście WSPANIAŁE!!! :loveu::loveu::loveu: