agata51 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Lepiej to skróć. Taki ban i rok może potrwać. I kto mi będzie Lidkę i Smutasa promować? Quote
zula131 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Ale, Agatko, ja naprawdę nic nie widzę :crazyeye:. Że niby co u mnie jest wysunięte? Quote
Tuśka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Oj widzę że wątek Liveczki faktycznie liczny i długaśny :loveu: Sunieczka jedzie jutro a ja wkleję fotki z tej wyprawy (przynajmniej z początkowego etapu). Wszystko wygląda obiecująco :loveu: Dam znać jutro. Quote
agata51 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 zula131 napisał(a):Ale, Agatko, ja naprawdę nic nie widzę :crazyeye:. Że niby co u mnie jest wysunięte? U mnie post 346 (ten z ludzikami) nie mieści się z prawej stronie na monitorze. Nawet zacytować bym cię nie mogła. U ciebie wszystko ok? Witaj Tuśka! Chyba pierwszy raz tu jesteś! Tym bardziej nam miło. :lol: Czekamy na jutro! Zdrowiej! Quote
zula131 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Trochę ubrałam tych ludzików, ale u mnie ślicznie się mieściły w 2 rządkach, nic nie wystawało. No ale tak przeważnie jest, że własnych błędów się nie widzi ;). Dzięki, że to zauważyłaś, wolę się modom nie narażać :evil_lol:. Liweczko :loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Teraz lepiej. Jeszcze ciut wystaje, ale już chyba niegroźnie. Nie wiem, nie znam się na komputerach! Quote
agata51 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Dla porządku zacytuję jeszcze Tuśkę z wątku Liwki na NiZ. I na Livkę przyszedł czas Sunieczka zamieszka koło Radomia. Domek już po wizycie przed adopcyjnej a Pani Marzena właśnie bierze urlop by mieć czas dla Livki kiedy ta będzie się aklimatyzować. Do dyspozycji będzie mieć ogród i przyjaciółkę do wspólnych zabaw 3-letnią córkę Pani Marzeny: Olę Teraz ustalam termin odbioru z Moniką i Pani Marzeną ale liczymy że odbędzie się to już nie długo Tak pisała o 13.11. Teraz już wiadomo, że ta szczęśliwa chwila nastąpi jutro. Quote
zula131 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 A mówiłam, Liwciu, że pozytywne fluidy zaczynają krążyć nad tobą :loveu:. Coś czuje moje serducho, że to jest właśnie TEN, kochany i wymarzony TWÓJ domek :cool2: Quote
agata51 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Zula, znów ci wcięło jakiś obrazek? Quote
zula131 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :crazyeye: Już się boję cokolwiek pisać... Widzę obrazek, słowo daję... Nie mam pojęcia, co się dzieje z moimi postami :cool1:. Czemu każdy widzi inaczej, czary czy jakie inne licho... Quote
agata51 Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 Ja widzę krzyżyk. Czerwony! Ktoś sobie kawały robi? Może te podpisy to też jakiś żart? Opowiedz chociaż, co było na obrazku. Quote
zula131 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Emot, podobny do tego, który teraz wstawiłam, tylko ładniejszy. Nic z tego nie rozumiem :niewiem: Quote
agata51 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 O, pokazał się! Ja z tego rozumiem jeszcze mniej! :eviltong: Quote
Daga&Maks Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 wspaniale że Livka znalazła dom :multi: Quote
Tuśka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Agatko wcale nie jestem tu pierwszy raz :eviltong: Dziś o 16-stej przyjedzie po mnie Pani Marzena wraz z mężem i jedziemy do Moniki po Liveczkę. Monika już naszykowała woreczek karmy dla suńki co by chociaż jedna rzecz w jej życiu się nie zmieniła. Jestem pełna optymizmu. Wiecie jak to jest z szukaniem domków... Z tych ok 30 psów jakie wydałam w zeszłym roku jedne trafiły do dobrych domw, inne do rewelacyjnych (w mojej ocenie). Wielu ludziom odmówiłam bo nie byli moim zdaniem wystarczająco dobrzy. A domek gdzie jedzie Livka wydaje mi się że będzie w czołówce :loveu: Dziś napiszę jeszcze o moich odczuciać po samej adopcji ale jak na razie jestem bardzo zadowolona :loveu: Cieszę że tyle osób nadal o niej pamięta :multi: Quote
agata51 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Tuśka, już my wiemy, ile ty robisz dla psów! :loveu: Tylko dbaj o siebie! Nie lataj po mrozie z gołą głową! I kto to mówi! Dziękujemy za wszystko! Liweńko, wyspałaś się? Dośpij jeszcze - wielkie przeżycia przed tobą, maleńka! Quote
agata51 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Liweńko, pewnie już poznałaś nową Pańcię? I jak? Quote
zula131 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Oj, Liwciu, potrafisz trzymać w napięciu... Cały dzionek myśli mi się o tobie :loveu: Quote
agata51 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Liwka już w drodze do domku!!!!!!!!!!!!! Tuśka zaraz wstawi zdjęcia. Marzena odezwie się wieczorem. Uffffffffffff! SZEROKIEJ DROGI, LIWEŃKO!!! Quote
Tuśka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Liveczka teraz jedzie na kolankach p Marzeny do swojego nowego domku. Będzie sama jedna z całą swoją nową rodziną i ogród i 3 letnią Olę z którą można się bawić (a dzieci są świetnymi kompanami do zabaw, też energiczne, rozbrykane i zawsze mają czas i chęć!). W końcu się dziewczyna doczekała :loveu::loveu::loveu: Ja akurat Agatko dla Liveczki nie wiele zrobiłam, tyle tylko że ją wypatrzyłam. Gdyby nie Ty nie wiem ile jeszcze na tym łańcuchu by czekała i to Tobie się należą największe podziękowania :loveu: Acha, dziewczyny, p Marzena dziś się już pewnie nie odezwie. Do Szydłowca kawał drogi. Livka dojedzie do domu pewnie dopiero około 22-giej. P Marzena i p Rafał dzisiaj prawie cały dzień w drodze więc pewnie wszyscy padną :evil_lol: Ale teraz p Marzena ma urlop (specjalnie dla Livki :cool3:) więc myśle że znajdzie chwilkę co by cosik napisać, szczególnie że wie ile osób opiekowało się sunią i ile jest jej losem zainteresowanych. Myślę, że Livka będzie bardzo szczęśliwą psinką :loveu: Fotki wieczorem, też padam na twarz :eviltong: Quote
agata51 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Dziękujemy, Tuśka. Zrób sobie herbatkę z malinami (z rumem?) i wracaj pod kołderkę. :loveu: Quote
zula131 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Liwuś. dużo szczęścia w nowym DOMKU!!! Nowy DOMKU, dużo radosnych chwil z Liweczką!!! Dziewczyny, jesteście WSPANIAŁE!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Yana Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 wiedziałam, że taka sliczna sunieczka wcześniej czy później znajdzie prawdziwie kochający domek :loveu: Quote
Recommended Posts