Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marzenko, pozwoliłam sobie przekopiować z NiZ. Bo tu niektóre dziewczyny ;) aż piszczą z niecierpliwości!

Witam!
Livka już w domciu, podróż odbyła się bez problemów, Livka całą drogę spokojnie siedziała w samochodzie, przespała całą noc, teraz czas by się bliżej poznać.

Posted

Marzena na NiZ:

Witam!
pewnie dziewczyny ciekawe co u Livki: Livka klimatyzuje się całkiem dobrze, (śpi całą noc,po domu biega jak by go znała od dawna)może tylko poza tym,że nie bardzo chce zaakceptować obecności mojej córci (choć pracujemy nad tym i już nawet pozwala jej się pogłaskać). Nie che też nikogo wpuszczać do domu bo zaraz chce gryźć ( np.moich rodziców,którzy mieszkają na dole) ale może po prostu musi się do nich przyzwyczaić. To na razie tyle nowinek z życia Livki.
Pozdrawiamy!

Posted

Właśnie wróciłam z gór a tu same niespodzianki. Kilka super adopcji :multi::loveu:w tym czekoladowa Liwienka:eviltong: i czerwone podpisy. Też taki rano miałam :evil_lol::diabloti: Co gorsza złapałam wczoraj banę w waszej Łodzi i facet z serwisu 2 godziny koło mi wymieniał:shake: Jak Wy wytrzymujecie z takimi niedojdami :diabloti::evil_lol:

Posted

Saphira napisał(a):
Właśnie wróciłam z gór a tu same niespodzianki. Kilka super adopcji :multi::loveu:w tym czekoladowa Liwienka:eviltong: i czerwone podpisy. Też taki rano miałam :evil_lol::diabloti: Co gorsza złapałam wczoraj banę w waszej Łodzi i facet z serwisu 2 godziny koło mi wymieniał:shake: Jak Wy wytrzymujecie z takimi niedojdami :diabloti::evil_lol:

No, kilka psiaków znalazło ostatnio domki! :multi:

A co zrobiłaś, że znów masz podpis?

Jakoś musimy wytrzymać w tej naszej Łodzi. Nie jest najgorzej - może nie na TEN serwis trafiłaś?

Posted

Marjenka na NiZ:

Livka to mądra i kochana sunieczka, i myślę,że z każdym dniem przekonuje się do nas coraz bardziej , jest już łagodniejsza i bardziej otwarta

Posted

Wieści z NiZ:

Pani Marzena piszę że wszystko ok Liveczka oswoiła się już nie tylko z małą Olą ale także z Rodzicami. Rozdaje buziaki i wymusza podkarmianie Teraz już się wszystko dobrze ułoży

Posted

Cholera, babcią jestem i znikąd pomocy! :placz: Dzieci nie mają cierpliwości, za szybko paluszkami po klawiaturze śmigają! Sama, zupełnie sama tytuł zmieniłam! Jestem z siebie dumna! A wy, stare wyjadaczki, pewnie ze śmiechu się zwijacie!

Nic to, Liweńko, dla ciebie zniosę każde upokorzenie.

Kurczę, nowa Pańcia Liwki jakoś tu nie zagląda, na NiZ też rzadko bywa, coś mi się zdaje, że wątek Liwki umrze śmiercią naturalną. Jutro (dzisiaj) zadzwonię do Tuśki. Niech chociaż na pożegnanie to obiecane zdjęcie wstawi.

Posted

Agatko, a czy NiZ praktykuje wizyty poadopcyjne? :oops: Może wtedy trzasnęłyby parę fotek dla stęsknionych ciotek (ale mi się rymnęło :evil_lol:)...
A ten wątek nie zamrze :mad:, najwyżej będziemy tu gadać sobie a muzom...

Posted

Marzena na NiZ:

Witam miłe ciocie Livki!
zaglądam tu kiedy mogę, Livcia zadomowiła się już zupełnie,jest bardzo kochaną sunią,mam wrażenie jakby była u nas od zawsze.
Zdjęcia wstawię na pewno ale jeszcze trochę cierpliwości
Pozdrawiamy!

I prezencik od Tuśki! :multi:

Witamy Pani Marzeno. Zanim doczekamy się fotek z nowego domku to ja wstawię w końcu te robione jeszcze w Łodzi podczas adopcji

Tutaj jeszcze u Moniki:

I już w samochodzie z Panią Marzeną, tuż przed podróżą do swojego domku