Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zula131']Wcięło gifa z mojego poprzedniego postu :crazyeye:. A taki fajny amorek był :placz:

Może się jeszcze pokaże. Tak jak bannerki w podpisach "czasowo niedostępne".

Mamy tu przecież małą górkę. Zjeżdżamy? Do domku, ma się rozumieć!

Posted

Jaka ta Zula kochana, prawda, Liwuś? Ciotka długo nie pospała - 3 godzinki zaledwie. Dośpię godzinkę wieczorkiem i musi wystarczyć. Sama sobie jestem winna - wszystko na ostatnią chwilę zostawiam.

Ale chwilkę na spacerek z moją małą sunieczką znajdę.

Posted

Widzisz, Liweńko, jak mnie urządzili? Najpierw zabrali mi twoje zdjęcie z podpisu, a teraz cały podpis! :diabloti:

Śpij, Liwciu. Znajdziesz domek, to żaden podpis nie będzie ci potrzebny.

Posted

Piętnem byłoby, gdyby napis brzmiał np.: kradnie, porzuciła psa, znęca się nad zwierzętami i inne takie... A obecny "podpis", oprócz tego, że jest bardzo, hm... wyrazisty, niczego nie oznacza :lol:. No i nie jesteś z tym sama ;)

Posted

Pal sześć podpis!
Do cudownego domku w Szydłowcu niedaleko Radomia! Jutro o 16. przyjeżdża po nią jej nowa Pańcia, Marzena. Mówią mi, że rewelacyjna!
Ma się pojawić na dogo, więc wszystkiego dowiemy się z pierwszej ręki. Serdecznie zapraszamy!

Liweńko, maleńka moja, ty jeszcze nic nie wiesz, nie przeczuwasz, że od jutra będziesz miała SWÓJ cudny, ciepły kochający domek! Może to i lepiej, bo pewnie byś się strasznie denerwowała. A tak, tę ostatnią noc prześpisz spokojnie. Wiem, że będziesz bardzo przejęta, ale nie zapomnij podziękować Monice za opiekę. My już teraz dziękujemy.
Nawet nie wiesz, jak się cieszę, sunieczko! Nareszcie przestaniesz się tułać po świecie. DT nie były złe, ale wiadomo - nawet ten najlepszy nie zastąpi tego jednego, jedynego. Liwuś, dziękuję ci za te miesiące, które dane mi było spędzić z tobą. Pamiętaj, tymczasików się nie zapomina - już zawsze będziesz miała kącik w moim sercu - zastrzeżony tylko dla ciebie.

Marzenko, dziękuję.

Posted

Na 100% to będzie wiadomo jak Liwka będzie już w Szydłowcu. Ale domek wydaje się pewny, a Marzena od początku mówiła: "Tylko Liwka i już."
Wróżką nie jestem, ale coś czuję, że można już zacząć świętować.

Ja, niestety będę mogła dopiero w sobotę. :placz: