Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, Zula, ty to jesteś!

Anetko, nic na siłę. Ja akurat Bogu dziękuję, że pustkę po każdym moim psie wypełnił inny pies (ważne - pustkę, nie miejsce w sercu), ale szanuję uczucia ludzi, którzy tę pustkę hołubią.

Liweńko, ale masz świetne fanki!

Posted

Mam nadzieję, że tu nie zajrzy żadna pani Agnieszka D., brrr... (przepraszam, ale odwiedziłam wątek Cygana i trochę jeszcze jestem poruszona)
[SIZE=2]W Polsce też są naprawdę fajne domki, uwierz Liweńko. Czasami tylko trzeba trochę poczekać... ale opłaci się :loveu:

Posted

Też tam byłaś, Zula? Przestałam zabierać głos. Taki cud się zdarzył, a taki magiel wychodzi. Nie znoszę tego na dogo. Od razu się wycofuję. Najgorsze jest to, że to wszystko odbywa się poza Kundelkiem i rzeszowskimi dziewczynami. I jeszcze wetce się dostało!

Pani Agnieszki nie znam, do domków w Niemczech nic nie mam. Trafia do nich sporo naszych psów (starych, kalekich, chorych - bez szans na adopcje tutaj) i nieźle się mają. Od razu zakładać, że na kremy pod oczy przerabiają? Przepraszam, to w Polsce słoik psiego sadła za 20zł można kupić.

Polskie domki... Pewnie, że jest mnóstwo cudownych (patrz - zulowy!)
Ale dzisiaj odwoziłam sunię po sterylce i usunięciu guza do DT. Sunia ma zaklepany dom w Niemczech właśnie. Bo polskim domkom sunia narodziła szczeniaków, domki się obłowiły, ślicznego pieseczka sobie zostawiły, a sunię do schroniska! Dwa razy tam wylądowała. To ja się cieszę, że ona do Niemiec jedzie.

Ale ty, Liweńko, nigdzie się nie wybieraj. No, może z przyszłym ludziem na wakacje do ciepłych krajów.

Posted

[quote name='zula131']Mam nadzieję, że tu nie zajrzy żadna pani Agnieszka D., brrr... (przepraszam, ale odwiedziłam wątek Cygana i trochę jeszcze jestem poruszona)
[SIZE=2]W Polsce też są naprawdę fajne domki, uwierz Liweńko. Czasami tylko trzeba trochę poczekać... ale opłaci się :loveu:

Co to za wątek Cygana ? O jaką Agnieszkę chodzi ? :crazyeye: