Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LIVIA - śliczna mała suczka szuka domu i miłości !!!

Livia jest śliczną malutką (nie sięga nawet do kolan) sunią. Ma około 2 lat.

Została zabrana wprost z łańcucha!!!
Ta malutka wychudzona sunia miała być psem "podwórkowym"!

[SIZE=5][SIZE=3]Livka ma ciekawą, nietuzinkową czekoladową maść. Mieszka w domu tymczasowym razem z gromadką psów w Łodzi. Ma wszystkie szczepienia i jest już po sterylizacji.[SIZE=5][SIZE=3] Dogaduje się z innymi psami i pięknie chodzi na smyczy.
[SIZE=5][SIZE=3]Livia jest młodą, wesołą, grzeczną i przesympatyczną suczką! Uwielbia bawić się piłeczką, chodzić na spacerki i kocha mizianko! Jest bardzo posłuszna na spacerach, bawi się z innymi psami i przychodzi na zawołanie. W domu grzecznie zostaje sama, nie broi!

Livka potrzebuje dużo ciepła i czułości! :loveu: Sunia będzie świetną towarzyszką dla osoby samotnej! Ale równie dobrze sprawdzi się w domu z dziećmi i innymi zwierzętami!

[SIZE=5][SIZE=3]Oto Livka, która szuka nowego i kochającego domu:

Jeśli ktoś chce mnie wziąść na stałe, jestem spakowana i gotowa!!!:Dog_run:

Malutka sunia czeka na swój pierwszy własny domek!!!!

Wszystkich zainteresowanych adopcją proszę o kontakt na forum lub:
gg 9274468
[email protected]
tel: 664260522

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tak, trzeba dużo spacerować! Liwka uwielbia spacerki! Szkoda, że nie możecie zobaczyć, jak śmiga po łąkach! Żaden z moi psów nie jest w stanie jej dogonić.

Posted

Przed chwilą dowiedziałam się o Kudłatce. Cóż, Liwka śpi słodko w swoim pontoniku, za chwilę wsunie się pod moją kołdrę (mimo protestów Mixera) i będzie jej dobrze i ciepło. Eh, życie, życieńko...

Posted

Jakie to cuuuudenko:loveu: Oj, przygarnelabym do serca od zaraz:lol: Prawie siostrzyczka mojej nadmorskiej Zabci:lol: Ktokolwiek watpi w urode, uczucia, talent do wszystkiego tej kochanej suczyny - ten w bledzie:eviltong: To typ podkolderkowy, socjalizujacy czlowieka, wyprowadza na prosta niejedna zlamana dusze, pilnuje czlowieka i kocha go ponad wszystko. Jest szczeniakiem kiedy chce i jest dorosla kiedy wymaga tego sytuacja. Czyz nie jest tak, Liwko:lol:?

Posted

Wczoraj Liwka znów oberwała. Ma charakterek - wie, że nie ma szans z terrierką, ale nie odpuszcza. Nie wiem, co to jest - żyć bez siebie nie mogą, jedzą z jednej miski, cudownie się bawią, potrafią zasnąć przytulone do siebie, ale wystarczy moment i idą na noże. Tak długo był spokój. Poza tym jest słodką czekoladką - przytulaśną, podkołderkową i pieszczotolubną. Może jest zazdrosna o Betkę? Nie chce być tą drugą? Na spacerach spotyka się z dziesiątkami psów i świetnie się z nimi dogaduje. Najwyżej któregoś obszczeka z daleka. Z Holką i Mixerem też nie ma problemów. Coś między panienkami jest nie tak. Oj, przydałby się Liwce domeczek!