ab-agnieszka Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Cioteczki kochane jade jutro do Krakowa zawiesc Puszka do nowego domku.W Krakowie bede na 18-ta jesli potrzebujecie przewiesc jakiegos psiaka z Krakowa na Slask moge zabrac Quote
Lionees Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Aga daj swoją ofertę przewozu na wątek transportowy! Quote
amikat Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Oj... kudłaczek "DROPSIK" kąpać sienie lubi... oja nie.... Ale była wojna coby delikwenta do wanienki wsadzić.... ale sie udało! Stał jak wyrzut sumienia i patrzył tymi oczyskami .... Teraz wygląda jak kula włosów. Maltańczyk na długich nogach. W sobotę rano porobię mu świeże fotki. Czuje się lepiej - o wiele. Je z apetytem! W sobotę rano nakręcamy krótki program o nim dla TVP3 Katowice - emisja 02.12.2008 godzina 19:10, Może ta droga znajdziemy domek? Quote
jusstyna85 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 amikat napisał(a):Oj... kudłaczek "DROPSIK" kąpać sienie lubi... oja nie.... Ale była wojna coby delikwenta do wanienki wsadzić.... ale sie udało! Stał jak wyrzut sumienia i patrzył tymi oczyskami .... Teraz wygląda jak kula włosów. Maltańczyk na długich nogach. W sobotę rano porobię mu świeże fotki. Czuje się lepiej - o wiele. Je z apetytem! W sobotę rano nakręcamy krótki program o nim dla TVP3 Katowice - emisja 02.12.2008 godzina 19:10, Może ta droga znajdziemy domek? Oj ja mam nadzieje, że 02.12. to on już będzie spokojny w swoim kochanym domku... Wpisze w tytul na allegro mix maltańczyk...to przyciągnie chociaż uwage... Quote
Beata19 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Pani na n-k deklaruje comiesiecznie niewilkie wpłaty na psiak...Prosze o dane do przelewów...jak czyuje się piesek...?? Quote
jusstyna85 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Beata19 napisał(a):Pani na n-k deklaruje comiesiecznie niewilkie wpłaty na psiak...Prosze o dane do przelewów...jak czyuje się piesek...?? odpisałam, bardzo dziękuje za zamieszczenie go... Quote
jusstyna85 Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Diano dzięki za ogłoszenia...teraz dopiero zauważyłam... a tutaj taka cisza zamiast radości, że pies cały...:( Quote
jotka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Byłam dzisiaj w lecznicy z Tedim do zdjęcia gipsu i dowiedziałam się, że z małym niestety nie wszystko dobrze. Zrobił się osowiały, wymiotował. To z podsłuchu rozmowy Amikat z panią Hanią(telefon był mój, więc jestem usprawiedliwiona). Miał mieć dzisiaj USG, chyba jednak potłuczenia nie takie powierzchowne. Bardzo przydałyby się wpłaty na psiaka, ostatnio mamy ich trochę w leczeniu i większość generuje wysokie koszty. Dotarła :multi: darowizna Ewa Ch. z Sosnowca - 10 zł. dziękujemy! Jeśli ktoś chce wpłacić na leczenie i może hotelowanie psiula, może wpłacać bezpośrednio na konto fundacji „FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT” 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 Tytuł przelewu – darowizna na Dropsa To my leczymy psa, my płacimy i dostajemy faktury. Wpłaty na AFN rzeczywiście sa obciążone procentem (prowadzenie konta i księgowości kosztuje) i dodatkowo, żeby przesłąć na inna Fundację, muszą podejmować dodatkowe uchwały. Zbieranie na AFN ma sens, kiedy pies jest "prywatny". Quote
malawaszka Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 kurcze mam nadzieję, że będzie dobrze z psiakiem :kciuki: skąd brać pieniądze na to wszystko :placz: Quote
amikat Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Maluch miał wczoraj kryzys. Ma chyba stłuczona wątrobę. Ma złe wyniki biochemii i bolesny brzuch. Dzisiaj zobaczymy... Quote
grzenka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 amikat napisał(a):Maluch miał wczoraj kryzys. Ma chyba stłuczona wątrobę. Ma złe wyniki biochemii i bolesny brzuch. Dzisiaj zobaczymy... :shake::shake::shake: Quote
slapcio Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Niedobrze :shake: Postaram sie jeszcze wysłać jakiś grosik w przyszłym tygodniu, cos czuje ze się bardzo moze przydać... Quote
jusstyna85 Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 amikat napisał(a):Maluch miał wczoraj kryzys. Ma chyba stłuczona wątrobę. Ma złe wyniki biochemii i bolesny brzuch. Dzisiaj zobaczymy... Tylko nie to....:( Malutki trzymaj sie :( Quote
maciaszek Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Przelałam, z katowickiego konta, 100 zł na konto fundacji S.O.S., która opłaca pobyt i leczenie psiaka w lecznicy. Quote
Julie Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 czy zrobiłby ktoś bazarek na psiaka? bo ja nie umiem a dałabym rzeczy. Jak tak to poproszę o meila, na który mam wysłać zdjęcia. Quote
Lionees Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 AleksandraJ napisał(a):Zdrówka maleńka, zdrówka :(!!!! Maleńki:razz: Quote
paros Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 jotka napisał(a):Byłam dzisiaj w lecznicy z Tedim do zdjęcia gipsu i dowiedziałam się, że z małym niestety nie wszystko dobrze. Zrobił się osowiały, wymiotował. To z podsłuchu rozmowy Amikat z panią Hanią(telefon był mój, więc jestem usprawiedliwiona). Miał mieć dzisiaj USG, chyba jednak potłuczenia nie takie powierzchowne. Bardzo przydałyby się wpłaty na psiaka, ostatnio mamy ich trochę w leczeniu i większość generuje wysokie koszty. Dotarła :multi: darowizna Ewa Ch. z Sosnowca - 10 zł. dziękujemy! Jeśli ktoś chce wpłacić na leczenie i może hotelowanie psiula, może wpłacać bezpośrednio na konto fundacji „FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT” 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 Numer konta bankowego: 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 Tytuł przelewu – darowizna na Dropsa ............ [SIZE="3"]Biedny Dropsik :-( Prosimy o wpłaty na leczenie psiaka w potrzebie :modla::modla::modla::modla: Quote
Julie Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 a zrobiłby ktoś bazarek? bo ja nie umiem. Quote
Lionees Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ja też nie umiem...:placz: Prosimy o pomoc!!!! Quote
jotka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 To chyba nie jest skomplikowane, jest na watku bazarkowym instrukcja, ja nie mam czasu na bazarkowanie, bo reszta spraw fundacyjnych też jest do ogarnięcia, jakby ktoś przeczytał i się wdrożył poza Maciaszek, to byłoby dobrze. Quote
malawaszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Julie napisał(a):a zrobiłby ktoś bazarek? bo ja nie umiem. jak masz jakieś rzeczy fajne na bazarek to ja mogę zrobić i poprowadzić - tylko potrzebne opisu i zdjęcia tych rzeczy Quote
Recommended Posts