jusstyna85 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 a ja bezskutecznie podnosze i prosze o o wsparcie i tymczas...:( Quote
diana79 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 biedactwo :-( super, że się nim zajęłyście :multi: jak byłam w niedzielę z psem na kroplówce w lecznicy na ul. Ordona7 (koło maciaszka) to znajdował się tam psiak, którego ktoś wyrzucił z auta, nie widziałam go ale wet powiedział że to młody owczarkowaty pies, który jest do oddania, strasznie wył i szczekał bo nie chciał sam siedzieć w klatce :shake: nie wiem nic więcej bo nie miałam do tego głowy gdyż walczyłam i nadal walczę o życie swojego psiaka, może Wy coś wiecie? nie wiem czy nie oddadzą go do schronu jak nikt się nie znajdzie :shake: Quote
slapcio Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Na dobry początek wpłaciłam dla suni dyszkę na konto fundacji. Wiem że mało, ale w tej chwili wiecej nie mogę :oops: Kto da drugą? ;) Quote
jusstyna85 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 slapcio napisał(a):Na dobry początek wpłaciłam dla suni dyszkę na konto fundacji. Wiem że mało, ale w tej chwili wiecej nie mogę :oops: Kto da drugą? ;) Mamy pierwszą odważną osobe :) badzo dziękuje ktoś dołączy jeszcze do Slapcio? Quote
Lionees Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='slapcio']Na dobry początek wpłaciłam dla suni dyszkę na konto fundacji. Wiem że mało, ale w tej chwili wiecej nie mogę :oops: Kto da drugą? ;) Dla pieska:razz: Quote
jusstyna85 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Slapcio ma stare wieści..na Brynowie wtedy powiedzieli mi, że to na pewno sunia,a tu niespodzianka :) Quote
amikat Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Dziękuje wszystkim kochanym cioteczkom ...bardzo bardzo z wpłaty. Kochane jesteście! Maluch dzisiaj będzie kompany! Trupy pcheł trzeba strząsnąć z sierści :lol: Quote
Lionees Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Nie orientuje się jak to jest,ale czy fundacje nie biorą sobie jakiegoś procentu z wpłat na jakiegoś psiaka?Jeżeli tak,to może od razu lepiej wpłacać na prywatne konto?Tutaj liczy się dosłownie każdy grosz,bo wpłat jest mało...:-( Quote
amikat Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Nie - nie bierzemy procenta od wpłat! Skąd taki pomysł. Fundacja to ja i Jotka. Została założona - bo z urzędami sie borykałyśmy bezskutecznie... nikt z nami nie gadał. Nazwa fundacja - to forma prawna , nic więcej ! NA PRYWATNE KONTA NIE ZBIERAMY! Quote
Lionees Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Aaaa,no to sorki:roll::oops:.Na którymś wątku mi się po prostu obiło takie coś odnośnie wpłat na konto fundacji... Quote
jusstyna85 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Renata5 napisał(a):Nie orientuje się jak to jest,ale czy fundacje nie biorą sobie jakiegoś procentu z wpłat na jakiegoś psiaka?Jeżeli tak,to może od razu lepiej wpłacać na prywatne konto?Tutaj liczy się dosłownie każdy grosz,bo wpłat jest mało...:-( Renatko pomyliłaś to z AFN... Quote
malawaszka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 i jak tam psiuniek po kapieli? będzie na pewno pięknym kudłaczkiem :loveu: a na tym skrzyżowaniu to podobnie jak moja tymczasowa kicia :-( Quote
Lionees Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 malawaszka napisał(a):i jak tam psiuniek po kapieli? będzie na pewno pięknym kudłaczkiem :loveu: Pewnie tak...czekamy zatem na zdjęcia...:razz: Quote
ab-agnieszka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 No czekamy czekamy. Jusstyna85 moge zaoferowac 50zl miesiecznie na hotelik wiecej juz nie dam rady mam juz paru podopiecznych:loveu: Quote
jusstyna85 Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 ab-agnieszka napisał(a):No czekamy czekamy. Jusstyna85 moge zaoferowac 50zl miesiecznie na hotelik wiecej juz nie dam rady mam juz paru podopiecznych:loveu: Nie wiem co powiedzieć... bardzo dziękuje Quote
Shell Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Witam. I jak tam psiak się czuje? Jak z DT? Długo będzie jeszcze siedział w szpitaliku? Quote
amikat Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Czuje się wyraźnie lepiej. Duszność ustąpiła. Dostaje tylko przeciwbólowe, antybiotyk bo kaszel sie pojawił - jest przeziębiony. Apetycik ma! Quote
Lionees Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Podniosę i proszę o wsparcie dla psiny...:modla: Quote
diana79 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 dodałam psiaka na allegratka.pl i na adopcje.org, adopcjepsow.org, przygarnijzwierzaka.pl, katowice.gumtree.pl, bono-polska.pl pozwoliłam sobie tekst częściowo skopiować z ogłoszenia z allegro ;) Quote
Recommended Posts