Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

biedactwo :-( super, że się nim zajęłyście :multi:
jak byłam w niedzielę z psem na kroplówce w lecznicy na ul. Ordona7 (koło maciaszka) to znajdował się tam psiak, którego ktoś wyrzucił z auta, nie widziałam go ale wet powiedział że to młody owczarkowaty pies, który jest do oddania, strasznie wył i szczekał bo nie chciał sam siedzieć w klatce :shake:
nie wiem nic więcej bo nie miałam do tego głowy gdyż walczyłam i nadal walczę o życie swojego psiaka, może Wy coś wiecie?
nie wiem czy nie oddadzą go do schronu jak nikt się nie znajdzie :shake:

Posted

slapcio napisał(a):
Na dobry początek wpłaciłam dla suni dyszkę na konto fundacji. Wiem że mało, ale w tej chwili wiecej nie mogę :oops:

Kto da drugą? ;)

Mamy pierwszą odważną osobe :)

badzo dziękuje

ktoś dołączy jeszcze do Slapcio?

Posted

[quote name='slapcio']Na dobry początek wpłaciłam dla suni dyszkę na konto fundacji. Wiem że mało, ale w tej chwili wiecej nie mogę :oops:

Kto da drugą? ;)
Dla pieska:razz:

Posted

Dziękuje wszystkim kochanym cioteczkom ...bardzo bardzo z wpłaty. Kochane jesteście!

Maluch dzisiaj będzie kompany! Trupy pcheł trzeba strząsnąć z sierści :lol:

Posted

Nie orientuje się jak to jest,ale czy fundacje nie biorą sobie jakiegoś procentu z wpłat na jakiegoś psiaka?Jeżeli tak,to może od razu lepiej wpłacać na prywatne konto?Tutaj liczy się dosłownie każdy grosz,bo wpłat jest mało...:-(

Posted

Nie - nie bierzemy procenta od wpłat! Skąd taki pomysł. Fundacja to ja i Jotka. Została założona - bo z urzędami sie borykałyśmy bezskutecznie... nikt z nami nie gadał. Nazwa fundacja - to forma prawna , nic więcej ! NA PRYWATNE KONTA NIE ZBIERAMY!

Posted

Renata5 napisał(a):
Nie orientuje się jak to jest,ale czy fundacje nie biorą sobie jakiegoś procentu z wpłat na jakiegoś psiaka?Jeżeli tak,to może od razu lepiej wpłacać na prywatne konto?Tutaj liczy się dosłownie każdy grosz,bo wpłat jest mało...:-(

Renatko pomyliłaś to z AFN...

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
No czekamy czekamy.
Jusstyna85 moge zaoferowac 50zl miesiecznie na hotelik wiecej juz nie dam rady mam juz paru podopiecznych:loveu:

Nie wiem co powiedzieć...

bardzo dziękuje