Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie da rady napisać konkretnej info? Jak, gdzie, kiedy, z kim? Pytałam o Pajunię - odpowiedziano, że tam jedzie - Pajunia tu pisze, że nic nie wie. Ja nie wiem, czy kończyć ten bazarek. Dlaczego tak enigmatycznie to wszystko?:shake:

• Replies 475
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mhm :roll:. Ale widzę, że ten wyjazd do Niemiec jeszcze się przeciągnie kilka tygodni, tak? (szczepienia Lejdi), więc bazarek może sobie wisieć. Może ktoś coś dołoży, żeby go rozruszać - dla Poziomki.

Posted

Lejdi szczepienia ma jeszcze zeszłoroczne, teraz tylko kontynuacja wiec i kwarantanna nie jest potrzebna...Nic narazie szczególowo nie piszemy, bo nie chcemy zapeszać, ale jest szansa,że Pozioma i Lejdi pojada razem bezpośrednio do Reksia... To jest naprawdę rzadka okazja...:lol:

Posted

Zależy jak kto patrzy Wet :evil_lol:

Moze być pojednanie nad psem, bo podejrzewam, że Poziomka jest niższa od ludziów, którzy ją sobie przekażą :eviltong::evil_lol::evil_lol:

Posted

A wydawało mi się,Cioteczko DIF,że się rozumiemy...:roll:
Cóż,dawno,nieprawda i pewnie się myliłam...:roll:
Nieważne.Nie jestem tu ani dla Ciebie,ani dla żadnej innej Cioteczki.
Jestem tu dla psów...

Masz rację,Cioteczko Margo,może być i NAD psem...Ale jeśli podadzą Poziomkę nad siatką,to będzie POD psem...;)

Posted

ja tam sądzę, że jednak Poziomka będzie podana "okołoglebowo", tym bardziej, że i panienka Lejdi z nią będzie :loveu: Już ja to widzę, jak dwie kobitki podają sobie nad siatką (swoją drogą czemu nad siatką? :cool3:) dwie wcale nie małe suczenie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Gagatko , umówiłam sie z Wetem na czwartek do chipowania , napisz mi konkretnie na który dzień dostarczyć tą sunię i gdzie? Proszę o informację na PV, czy wiadomo kiedy dokładnie wyjazd , kto jedzie po panienki i o której godzinie i gdzie mam być z drugą panną.:lol:

Posted

No dobra...To już napiszę, bo dłużej nie wytrzymam....Poziomka jutro rusza w drogę razem z Lejdi od pani Romy.... I wiecie? Pojadą bezpośrednio do Reksia....:multi::multi::multi:

Posted

Eeee,to nic takiego...Trzeba tylko znać ludzi z sercami jak stodoła...A takie wielkie serducho właśnie sie trafiło...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Szczerze mówiąc nie jedno, a kilka...