Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej,ojej,jak fajnie,to w takim razie musisz pojechać do NDM. ja bedę z dwoma szczeniakami w baby :wink: zgłoszenia już wysłane,jutro sprawdzę czy doszło.
a w Katowicach jadę oczywiście także z yoreczkami Nil-Silver Orida i Ramzes Top Ten :wink:
musimy sie spotkać :D

• 3 weeks later...
Posted

ojej :D to ja kochanej Vedze i jej uroczej właścicielce składam najserdeczniejsze życzenia z okazji pierwszych,tych jedynych i najwspanialszych urodzinek..dużo zdrówka,uśmiechniętego pyszczka,a dla Dianki samych złotych medali :wink: :new-bday: :BIG:

Posted

No dobra Diana wygrałać :wink:

Witam wszytkich serdecznie. Po namowach ze strony Diany zdecydowałem napisać tutaj.

Tak więc (nie mając całkowicie żadnej koncepcji na ubranie całości w piekne słowa, zdecydowałem sie na formę ścisłą :lol: ) :
1. Imię: Szymon
2. Psy: 4x collie :D
3. Zainteresowania: psy,wilki, koniki.

I to niech na razie wam wystarczy :lol:
Pozdrowienia dla wszystkich!!!!

Posted

No nareszcie się odwazyłes Szymon :P ;)
To witam na dogomanii jako pierwsza i baw się tu dobrze ;) tylko nie "za dobrze" żeby Cie modzi nie ścigali ;) :grins:

Posted

W Chybiu go nie bedzie poniewaz włascielka hodowli w ktorej jest nie była pewna czy przyjedzie i go nie zglosiła.Piecho bedzie natomiast w Łodzi i w zwiazku z tym szukam na gwałt kogos z kim moglabym sie tam zabrac i go sobie obejrzec :lol:

Posted

[quote name='Mona']

warto przyjechac i popatrzeć

heh przyjedzie sie jak sie bedzie mialo czym i z kim :lol:

Znam ten ból :lol: też zawsze mam taki problem... :roll: 8) :lol:

Posted

Znam ten ból też zawsze mam taki problem...

Tak ale ty masz duzo,,psich,,znajomych i w koncu zawsze znajdzie sie ktos z kim mozesz sie zabrac....a ja nawet nie wiem kto na dogomanii jest z Krakowa zeby sie spytac :oops:

Posted

Mona ja też to znam... A nie znasz zadnego hodowcy z Krakowa ? moze ktos by siem znalazł?
Pytałam sie juz jednej hodowczyni staffików i drugiej od bulterierów i PBGV i niestety jedna ma juz full w aucie a druga nie jedzie:( bede wdzieczna jezeli ktos mi poda emaile lub GG do jakichs hodowców z Krakowa lub okolic :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, bo od jakiegoś czasu nie miałam za bardzo możliwości pisania na forum.
Chciałam podzielić się z wami swoją rozpaczą i powiedzieć wam, że w niedzielę odszedł od nas nasz najukochańszy rudzielec - Hacker
Na zawsze zostanie w naszych sercach, był najlepszym przyjacielem, jakiego można mieć i wniósł w nasze życie ogrom radości i szczęści. Jesteśmy zrozpaczeni i cały czas nie możemy uwierzyć w to, co się stało i w to, że już nigdy nie spojrzymy w jego piękne, pełne miłości oczy.
Kochajcie swoje kolaki, wykorzystajcie każdą wspólnie spędzoną chwilę, bo nasi przyjaciele tak szybko i niespodziewanie odchodzą.......

Posted

Patt jest mi ogromnie przykro z tego powodu :( nawet nie wiem co napisać,odejście najukochańszego psiaka to chyba jedno z najgorszych przeżyć :( na pewno teraz w psim niebie jest mu również wspaniale jak było u Was

moja Sonusia ma 8 latek i choć serduszko ma chorowite to nadal jest rozbrykana jak mały szczeniak..
trochę zdjęć Sonusi z działeczki wstawię

trufelka

moje ukochane zdjęcie

cała rodzinka

trochę jej przygrzało,więc sobie dół na tyłeczek wykopała :roll:

pobawi się jeszcze czasem z Toyą