Diana14 Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Dzisiejszcze i wczrajsze "nocne" fotki Vegi. Niestety słabej jakości bo robione w domciu...chora jestem :cry: Quote
nice_girl Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Dianka, Vega jest śliczna, ma naprawdę efektowną "grzywę", mam nadzieję, że szybko uda mi się ją zobaczyć na żywo :wink: Przy okazji chciałabym zaprosić na nową wersję mojej strony: www.welshcorgi.prv.pl :wink: Quote
Diana14 Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Justynka ciesze się, ze Ci sie podoba.No faktycznie obrosła trochę ;) Może wybierasz się do Głogowa albo Budapesztu to sie spotkamy ;) Quote
nice_girl Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Oj, nie do Głogowa na pewno się nie wybieram. Dla mnie to drugi koniec Polski :( To chyba następną okazją do spotkania się będzie łodzka międzynarodówka. :( Quote
Diana14 Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 A może będziesz na wystawie w Warszawie, Katowicach albo Opolu jeszcze??? Quote
nice_girl Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 Jesli będe miała nieco grubszy portfel, to może skuszę się na Opole. :D Quote
Diana14 Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 O no to byłoby super :D To w Opolu i mam nadzieję w Łodzi się widzimy...Vega będzie miała już roczek :) Quote
sh_maniak Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Justynka i Dianka co nic a nic sie do mnie nie odzywa :cry: , Opole obowiązkowe 8) Quote
Diana14 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Justynka i Dianka co nic a nic sie do mnie nie odzywa :cry: , Opole obowiązkowe 8) Martuś chora jestem... :( Widziałaś zdjęcia Vegi na poprzedniej stronie??? Quote
sh_maniak Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Widziałam :D Ale z Vegi laseczka, i to futerko wow 8) Quote
Diana14 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Widziałam :D Ale z Vegi laseczka, i to futerko wow 8) No...to teraz musisz koniecznie zobaczyc ja na żywo...;) Wysyłaj zgłoszenie do Budapesztu :P !!! Quote
sh_maniak Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Wysyłaj zgłoszenie do Budapesztu :P !!! A to tak rekreacyjnie mam wysłać :lol: , bo ja się tak daleko nie wybieram. Musze koniecznie zobaczyc Vegunię na zywo :) , Opole zaprasza 8) Quote
Diana14 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Martuś no jak sponsorujesz to przyjade do Opola... ;) Przyślij szofera ;) Cobre :lol: Quote
sh_maniak Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Martuś no jak sponsorujesz to przyjade do Opola... ;)Przyślij szofera ;) Cobre :lol: Nie boisz się z takim niepewnym kierowca jechać :roll: :lol: Quote
Diana14 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Martuś no jak sponsorujesz to przyjade do Opola... ;)Przyślij szofera ;) Cobre :lol: Nie boisz się z takim niepewnym kierowca jechać :roll: :lol: A to Twoje słowa czy Cobry majsterkowicza którzy gdziebie Ci w kompie własnie... ;) 8) :roll: :lol: ??? Quote
sh_maniak Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Dianka moje 8) Burzył się za to :lol: :evilbat: Quote
Diana14 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Burzył się?A on nie wie, że jest facetem i nie ma nic do gadania ;) ?? Namów go tam żeby mnie zawiózł to bym małe fasolki pomęczyła :lol: Quote
sh_maniak Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Dianka ja wierzę w twój urok i dar przekonywania 8) Quote
sh_maniak Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 mhm a ja nie mam nic do gaadania?? jak byś nie zauwazył to jest temat o owczarkach collie :o ....wiesz cos o nich ze chcesz się tu wypowiadać :evilbat: :lol: Dianka to nie tak....poprostu wierze w ciebie 8) Quote
Diana14 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Martus brawo :D hehehehe No dobra...już ja se załatwie.... ;) Quote
Cobra Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 mhm znam 3 colie :P: Lesi ( ale to byl pies :P) Limbe i Vegete :P dwie laski z lodzi :P Quote
Diana14 Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 Ahh Coberko.....Lassie to po pierwsze...według książki była to suczka maści tricolor a wedlug filmu śniady pies dlatego, że psy mają bujniejsze futro.... Jednak nie wiesz nic o collie :P P.S.Dowiedz się jak się wabił pierwszy pies który grał Lassie i ilu dozył lat to wybacze ;) Quote
Recommended Posts