mrowka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 A wiec tutaj sa te Twoje bestyje!! Obawiam sie ze idol mial racje :roll: Takie "cus" trzymasz w bloku?? :o O zgrozo! :evilbat: :lol: A tak nawiasem mowiac tzn. piszac to pikne te bestyje :wink: A Vega juz taka duza.Mam klopoty z odroznieniem :oops: Wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Limbuni!! :BIG: :new-bday: :BIG: Quote
Mona Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Dla Limbki :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :bday: Wcale nie widać że ma już 4 latka :D A Vega oczywiście coraz ładniejsza,no w końcu duża panna już się z niej zrobiła :D Quote
Atomic Posted December 27, 2004 Posted December 27, 2004 Diana ależ Vega jest cudowna ! Ale ona urosła !!! Sliczna! To ja powklejam fotki Atomica jakie udało mi sie zaskanować :):):) 6-miesieczny Atomic Atomic i dalmatynka Maja A to ja, Atomic i moja przyjaciółka :) :) Ja to ta w czapce :) Atomiś miał pół roczku A tutaj mój pieszczoch ma 5.5 miesiąca :) A tu miał takie ładne futro :) 11-miesięczny 11 miechów c.d. A tutaj ma 8 miechów A TERAZ RESZTA FOTEK... Juz nowych :) Angelica, Atomic, Arica :) A to sunia Old Golden Gates BLUE SENSATION :) Zdjęcie zrobiłam na wystawie w Szczecinie '03 A tu dalej Atomic Quote
Klaudia i Dino Posted December 28, 2004 Posted December 28, 2004 Dianka,składam spóżnione,ale szczere życzenia dla Limbuni :D Wszystkiego Najlepszego,pięknych dzieci,samych złotych medali na wystawach i w ogóle wszystkiego naj... :new-bday: :laola: :tort: :beerchug: :BIG: :smilecol: PS.Piękne zdjęcia :D Quote
Diana14 Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Anitka dziękujemy ślicznie za życzonka. Pieski wycałowane i wygłaskane od Ciebie :grins: Quote
Jolly Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Atomic - super zdjęcia Dianka - sto lat dla Limbusi , Vega ślicznie urosła , świetna z niej modelka :D A to dzisiejsze zdjęcie Jessie :) Quote
Klaudia i Dino Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Jessie rośnie jak na drożdżach,już duża pannica się z niej zrobiła :D Quote
Diana14 Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Monika Jessie ślicznie sie rozwija :lol: Będzie z niej ładna dziewuszka ;) Quote
Diana14 Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Coć ostatnio nikt się nie odzywa więc mam fajny artykuł dla Was (pewnie częsć go już czytała ;) ) Znalazłam go na stronie pewnej hodowli a napisany jest przez Barabare Blake właścicielke hod. Corydon. Bardzo ciekawy i przeczytałam go od deski do deski. Myślę, że przypadnie do gustu zwłaszcza tym którzy chcą wiedzieć czym kieruje (lub czym powinien kierować) się sędzia przy ocenianiu psów. Podaję linka tutaj Artykuł znajdziecie w kronice na samej górze ;) Miłego czytania ;) Quote
Mona Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Ja tez zachęcam do przeczytania tego artykułu:)Znalazłam go kilka dni temu i przeczytałam go od deski do deski :DJest bardzo ciekawie napisany i moze stanowic pomoc dla począkujacego kolakarza ale rowniez i dla weterana wystaw :lol: Quote
Atomic Posted January 22, 2005 Posted January 22, 2005 Ja również przeczytałam :) Bardzo fajny artykuł ;) Polecam wszystkim! :D Quote
Klaudia i Dino Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Ja też przeczytałam i muszę przyznać,że artykuł jest bardzo interesujący :wink: Quote
Klaudia i Dino Posted January 24, 2005 Posted January 24, 2005 Wstawiam jedno zdjęcie Dinusia ze swoją przyjaciółką-chomiczką :D Quote
Diana14 Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Ale boskie zdjęcie!!!!! Gratuluję cierpliwości :P ;) Ja zrobię jakies zdjęcia w sobote...mam nadzieję, że snieg się utzyma :grins: Quote
Marca_Besi Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Bardzo przepraszam, że to nie na temat. Po przeczytaniu tego przez Dianę14 możecie usunąć ten post. Diana14 Mam takie pytanie. Czy wysłałaś mi może tą chustę....? Quote
Klaudia i Dino Posted January 27, 2005 Posted January 27, 2005 Dziękuję,dziękuję..... :D Cierpliwość chyba mam anielską bo zrobić takie zdjęcie,to nielada wyzwanie :lol: Chomik co chwile uciekał i chował się w sierści,Dinuś się dziwił,że jakiś mały stwór po nim biega i sam chciał uciec z fotela :o A na dodatek aparat strasznie długo się "ładował" i zwierzaki ciągle uciekały z kadru.No,ale w końcu udało mi się uchwycić myjącego się chomiczka na głowie psa :D Pozdrawiam Quote
Diana14 Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 [quote name='Marca&Besi']Bardzo przepraszam, że to nie na temat. Po przeczytaniu tego przez Dianę14 możecie usunąć ten post. Diana14 Mam takie pytanie. Czy wysłałaś mi może tą chustę....? Marca wysłałam Ci chustke. W następnym tygodniu powinna być u Ciebie ;) Quote
Diana14 Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Wklejam Wam kilka dzisiejszych zdjęć Limby i Vegi ;) Limba Limba Vega Quote
AgaCzips Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Diankuś- masz śliczne panny :D ile Vega już ma? :roll: Quote
Diana14 Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Dziękuje Agunia :calus: Vega 4 lutego będzie miała 10 miesięcy ;) Quote
Jolly Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 To ja też wklejam dzisiejszą fotkę rozczochranej Jessie :D Quote
AgaCzips Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Diana14 napisał(a):Dziękuje Agunia :calus: Vega 4 lutego będzie miała 10 miesięcy ;) ale Ci pannica rośnie. :D Na wystawie byla mniejsza czy tylko mi sie tak wydaje :roll: :oops: Jolly- Jessie wygląda jak lew :lol: Quote
nice_girl Posted January 29, 2005 Posted January 29, 2005 Widzę, że młode pokolenie dogomaniackich collie pięknieje i pieknieje :D :wink: Quote
Recommended Posts