Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A wiec tutaj sa te Twoje bestyje!! Obawiam sie ze idol mial racje :roll:

Takie "cus" trzymasz w bloku?? :o O zgrozo! :evilbat: :lol:

A tak nawiasem mowiac tzn. piszac to pikne te bestyje :wink: A Vega juz taka duza.Mam klopoty z odroznieniem :oops:

Wszystkiego NAJ NAJ NAJ NAJLEPSZEGO dla Limbuni!! :BIG: :new-bday: :BIG:

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla Limbki :new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: :bday: Wcale nie widać że ma już 4 latka :D A Vega oczywiście coraz ładniejsza,no w końcu duża panna już się z niej zrobiła :D

Posted

Diana ależ Vega jest cudowna ! Ale ona urosła !!!

Sliczna!

To ja powklejam fotki Atomica jakie udało mi sie zaskanować :):):)

39430.jpg

6-miesieczny Atomic

39424.jpg

Atomic i dalmatynka Maja

39437.jpg

A to ja, Atomic i moja przyjaciółka :) :) Ja to ta w czapce :) Atomiś miał pół roczku

39439.jpg

A tutaj mój pieszczoch ma 5.5 miesiąca :)

39440.jpg

A tu miał takie ładne futro :)

39441.jpg

11-miesięczny

39442.jpg

11 miechów c.d.

39445.jpg

A tutaj ma 8 miechów

A TERAZ RESZTA FOTEK... Juz nowych :)

39446.jpg

39447.jpg

39448.jpg

39449.jpg

Angelica, Atomic, Arica :)

39452.jpg

39455.jpg

39456.jpg

39459.jpg

39460.jpg

39464.jpg

A to sunia Old Golden Gates BLUE SENSATION :) Zdjęcie zrobiłam na wystawie w Szczecinie '03

A tu dalej Atomic

39467.jpg

39469.jpg

39470.jpg

Posted

Dianka,składam spóżnione,ale szczere życzenia dla Limbuni :D

Wszystkiego Najlepszego,pięknych dzieci,samych złotych medali na wystawach i w ogóle wszystkiego naj... :new-bday: :laola: :tort: :beerchug: :BIG: :smilecol:

PS.Piękne zdjęcia :D

• 3 weeks later...
Posted

Coć ostatnio nikt się nie odzywa więc mam fajny artykuł dla Was (pewnie częsć go już czytała ;) ) Znalazłam go na stronie pewnej hodowli a napisany jest przez Barabare Blake właścicielke hod. Corydon.
Bardzo ciekawy i przeczytałam go od deski do deski. Myślę, że przypadnie do gustu zwłaszcza tym którzy chcą wiedzieć czym kieruje (lub czym powinien kierować) się sędzia przy ocenianiu psów.
Podaję linka tutaj Artykuł znajdziecie w kronice na samej górze ;)
Miłego czytania ;)

Posted

Ja tez zachęcam do przeczytania tego artykułu:)Znalazłam go kilka dni temu i przeczytałam go od deski do deski :DJest bardzo ciekawie napisany i moze stanowic pomoc dla począkujacego kolakarza ale rowniez i dla weterana wystaw :lol:

Posted

Dziękuję,dziękuję..... :D
Cierpliwość chyba mam anielską bo zrobić takie zdjęcie,to nielada wyzwanie :lol: Chomik co chwile uciekał i chował się w sierści,Dinuś się dziwił,że jakiś mały stwór po nim biega i sam chciał uciec z fotela :o A na dodatek aparat strasznie długo się "ładował" i zwierzaki ciągle uciekały z kadru.No,ale w końcu udało mi się uchwycić myjącego się chomiczka na głowie psa :D

Pozdrawiam

Posted

[quote name='Marca&Besi']Bardzo przepraszam, że to nie na temat. Po przeczytaniu tego przez Dianę14 możecie usunąć ten post.
Diana14 Mam takie pytanie. Czy wysłałaś mi może tą chustę....?

Marca wysłałam Ci chustke. W następnym tygodniu powinna być u Ciebie ;)

Posted

Diana14 napisał(a):
Dziękuje Agunia :calus:
Vega 4 lutego będzie miała 10 miesięcy ;)

ale Ci pannica rośnie. :D Na wystawie byla mniejsza czy tylko mi sie tak wydaje :roll: :oops:

Jolly- Jessie wygląda jak lew :lol: