nice_girl Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 To ja też wstawię fotki. Klio i jej kolakowa koleżanka zabaw: Quote
Diana14 Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Justynka to jest ta sunia z Grójeckich Łąk ;) ??? Na kolakowym forum jest właścicielka tej hodowli. Quote
AgaCzips Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Colak marmurkowy :iloveyou: To jest rzadkie umarszczenie, prawda? :roll: Quote
nice_girl Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Dianka, Tak, to ta sunia. Możesz wysłać te fotki właścicielce hodowli, z której pochodzi Kejsi, na pewno się ucieszy. Aga, To jest rzadkie umaszczenie, ale jak dla mnie najbardziej urokliwe. :wink: Quote
AgaCzips Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 nice_girl napisał(a): Aga, To jest rzadkie umaszczenie, ale jak dla mnie najbardziej urokliwe. :wink: Mi tess najbardziej się podobają marmurki. Wyróżniają się od innych collaków :wink: Quote
nice_girl Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 Ja lubię wszystkie psy merle. :D Moim marzeniem jest pies cardigan merle, tylko import takiego psa na dobrą sprawę to głupota. :( Quote
AgaCzips Posted January 30, 2005 Posted January 30, 2005 No rzeczywiście :roll: a jest jekiś egzemplarz tej rasy w Polsce :roll: Quote
Xena Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Cześć wszystkim :) Pamiętacie jeszcze tego Collaczka ?? :) Pozdrawiamy zimowo :D Quote
Klaudia i Dino Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Dianka,suńki śliczne :D Vegunia coraz większa,zaczęła porastać ładnie futerkiem. nice_girl ta sunia " Z Grójeckich Łąk" jest śliczna i ma bardzo ładny merling :D Xena,oczywiście,że pamiętamy Dartka :lol: Jeżeli masz,to proszę o więcej zdjęć... Pozdrawiam Quote
nice_girl Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Xena, Śliczne zdjęcie, piesek również :wink: Aga, Są dwie sunie merle w Polsce, i to wszystko. Ale ja bym chciała pieska. :wink: Quote
Jolly Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 Asiu - cuuudne zdjęcie , a Dartuś pięknieje z dnia na dzień :D Quote
Diana14 Posted January 31, 2005 Posted January 31, 2005 nice_girl napisał(a):Xena, Śliczne zdjęcie, piesek również :wink: Aga, Są dwie sunie merle w Polsce, i to wszystko. Ale ja bym chciała pieska. :wink: Justynka suczek blue merle jest w Polsce więcej ;) W hod Lingos jest pare, w Vangeldisie jest suczka z Old Golden Gates i z Kontrgalopu, w Łodzi znam chyba jedną marmurową z Psiej Oazy i właśnie po tej suni było juz kilka miotów z których na pewno urodziło się kilka suczek blue merle ;) Quote
Diana14 Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Justynka wkleiłam te zdjęcia Kejti i Klio na collakowe forum żeby mogła je zobaczyć hodowczyni ;) P.S. Gdzie się wybierasz na wystawy?Może sie spotkamy ;) Quote
Klaudia i Dino Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Diana14 napisał(a):nice_girl napisał(a):Aga, Są dwie sunie merle w Polsce, i to wszystko. Ale ja bym chciała pieska. :wink: Justynka suczek blue merle jest w Polsce więcej ;) W hod Lingos jest pare, w Vangeldisie jest suczka z Old Golden Gates i z Kontrgalopu, w Łodzi znam chyba jedną marmurową z Psiej Oazy i właśnie po tej suni było juz kilka miotów z których na pewno urodziło się kilka suczek blue merle ;) Dianka,jeżeli dobrze zrozumiałam to nice_girl chodzi o sunie merle corgi... :roll: :hmmmm: Quote
nice_girl Posted February 1, 2005 Posted February 1, 2005 Klaudia i Dino napisał(a):Diana14 napisał(a):nice_girl napisał(a):Aga, Są dwie sunie merle w Polsce, i to wszystko. Ale ja bym chciała pieska. :wink: Justynka suczek blue merle jest w Polsce więcej ;) W hod Lingos jest pare, w Vangeldisie jest suczka z Old Golden Gates i z Kontrgalopu, w Łodzi znam chyba jedną marmurową z Psiej Oazy i właśnie po tej suni było juz kilka miotów z których na pewno urodziło się kilka suczek blue merle ;) Dianka,jeżeli dobrze zrozumiałam to nice_girl chodzi o sunie merle corgi... :roll: :hmmmm: Dokładnie tak. :D Quote
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Witam, Jeszcze mnie tu nie było :) Od niedawna mam suczkę sheltie. Mam pytanko, jak się zdjęcia wstawia? Pozdrawiam :) Quote
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Co nie dzieła? Wiem, że nie działa. Orsini jestem d... wołowa i tyle :( Quote
orsini Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 to fakt:)))) zwlaszcza , ze pewnie to jest szelciak???a temat brzmi collie:))))) Quote
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Nie ważne gdzie, nie ważne co :) Widziałam boksera w ozdobnych :) A jakby nie było szelciak bardziej do Collie podobny, niż bokser do pudla :P Quote
Madziara Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 Poza tym normalnie mnie szpiegujesz :P Zaraz się ukrywać zacznę :P Quote
AgaCzips Posted February 3, 2005 Posted February 3, 2005 :kciuki: - za Dianke i Vege w Budapeszcie :D Quote
Marcino1978 Posted February 6, 2005 Posted February 6, 2005 Jestesmy wlasnie w Burger Kingu w Budapeszcie i zaraz jedziemy do domu. Vega wczoraj byla IV doskonala a dzisiaj I i HPJ :lol: Rase dzisiaj wzial piekny pies Ranger von Belveder. Diana Quote
AgaCzips Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Diankuś-gratulacje dla Ciebie i Veguni :calus: a czemu ty od Marcino piszesz :roll: Quote
Recommended Posts