Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dominika1987 napisał(a):
Ojej, faktycznie nie zauważyłam linku pod zdjęciem "małego" Barego. :oops: Jaki on śliczny!!!
P.S. Moja Gracja "mówi" że jest bardzo przystojny :lol: :P

Heh, mam jedno PIĘKNE zdjęcia Barego, jak je znajdę to zeskanuję i wstawię. Postaram się też zrobić mu nowe zdjęcia, chociaż niedługo te kuzynki będą mieć internet i mam nadzieję jakieś zdjęcia wstawią :P
Pozdrawiam :)
P.S. Gracja jest ŚLICZNIUTKA !!!!!

Posted

Dominika1987 napisał(a):

Mam nadzieję, żę niedługo też posiądziesz takiego collie :wink: :D

Ooojjj, MARZENIA !!!!! :modla:

Ja chciałam dużego psa, rodzina miała collie, moja mama wychowała się z collie ale ona nie chce, bo za duże, za dużo kłaków i że linieją :evil:

Ale zawsze chodzę do wujka do Barusia i na spacerek z nim, potem zabawa w domu :D

Może kiedyś namówię ją na collie, a może kiedyś sama sobie go kupię :P

Posted

Napewno namówisz. Ja namawiałam rodziców na collie 3 lata i efektem tego wysiłku jest Gracja :D Mój tata jak był mały, to w ogóle nie miał psa ( :o :o :o ) a jeśli już zgadzał się na psa to małego, ale Grację bardzo polubił i częęęęęsto się z nią bawi :wink: . Z moją mamą jest gorzej, bo ona nie przepada za psami. Czasami Gracja podchodzi do niej i trąca pyszczkiem jej rękę, a ona nawet Gracjulka nie pogłaszcze :-? :( :x :evil: :o
Mimo wszystko Gracja jest moim oczkiem w głowie :D

Posted

U mnie tata nawet nie chciał małego psa a mama całe życie mieszkała z collie. Cieszę się chociaż, jak idę do Barego lub on do mnie tak jak wczoraj :P Mieliśmy u mnie w ogrodzie grilla i namówiłam wujka żeby z Barim przyszedł :) Zrobiłam mu dużo fajnych fotek z kamery cyfrowej, tylko muszę rozpracować kabel USB i dać zdjątka do komputera :D

Posted

A co to za zwierzaczek na drugiej fotce?Taki podobny do miniaturowego wilczka :lol: Czyżby to był jeszcze niedawno malutki Sharpi?? :D :lol: :lol: :P :wink: