bognik Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Witajcie !!! Pisałam wcześniej, że mój wujek i kuzynki mają collie. Mam pytanie, znacie hodowlę Vangeldis p.Ewy Peretjatkowicz ??? Z tej hodowli jest właśnie Bari :) Może ta hodowla ma stronkę internetową albo może hodowczyni jest na tym forum ??? :D Oto zdjęcia Barego: Jak był mały :) http://img229.imageshack.us/img229/5590/barizpik1cx.jpg I już dorosły, uwielbia się bawić !!!!!! :P Pozdrawiam Quote
Diana14 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 bognik wejdź na stronkę www.collie.pl Tam masz spis wszystkich hodowli w Polsce które mają stronki :) Quote
Dominika1987 Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 stronka tej hodowli to www.vangeldis.webpark.pl Może zaprosisz swojego wujka i kuzynki na specjalne forum o collie?? http://www.collie.intertel.net.pl/forum/index.php śliczny ten maluszek :D Quote
bognik Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Wielkie dzięki !!!!!! Wujek za miesiąc będzie miał stałe łącze, napewno moje kuzynki by się przyłączyły na to forum :) Quote
Dominika1987 Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 No to fajnie, poznamy właścicieli tego ślicznego maluszka :D Quote
Dominika1987 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Ojej, faktycznie nie zauważyłam linku pod zdjęciem "małego" Barego. :oops: Jaki on śliczny!!! P.S. Moja Gracja "mówi" że jest bardzo przystojny :lol: :P Quote
Dominika1987 Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 A tutaj jest cały obrazek ;) http://www.muttart.com/lawicki/collie.htm Quote
bognik Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Dominika1987 napisał(a):Ojej, faktycznie nie zauważyłam linku pod zdjęciem "małego" Barego. :oops: Jaki on śliczny!!! P.S. Moja Gracja "mówi" że jest bardzo przystojny :lol: :P Heh, mam jedno PIĘKNE zdjęcia Barego, jak je znajdę to zeskanuję i wstawię. Postaram się też zrobić mu nowe zdjęcia, chociaż niedługo te kuzynki będą mieć internet i mam nadzieję jakieś zdjęcia wstawią :P Pozdrawiam :) P.S. Gracja jest ŚLICZNIUTKA !!!!! Quote
Dominika1987 Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 bognik napisał(a):Gracja jest ŚLICZNIUTKA !!!!! Dziękujemy :buzi: Quote
bognik Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Ależ proszę, collie są ŚLICZNIUTKIE i bardzo kochane !!!!!! :wink: Quote
Dominika1987 Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 bognik napisał(a):Ależ proszę, collie są ŚLICZNIUTKIE i bardzo kochane !!!!!! :wink: Mam nadzieję, żę niedługo też posiądziesz takiego collie :wink: :D Quote
bognik Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Dominika1987 napisał(a): Mam nadzieję, żę niedługo też posiądziesz takiego collie :wink: :D Ooojjj, MARZENIA !!!!! :modla: Ja chciałam dużego psa, rodzina miała collie, moja mama wychowała się z collie ale ona nie chce, bo za duże, za dużo kłaków i że linieją :evil: Ale zawsze chodzę do wujka do Barusia i na spacerek z nim, potem zabawa w domu :D Może kiedyś namówię ją na collie, a może kiedyś sama sobie go kupię :P Quote
Dominika1987 Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Napewno namówisz. Ja namawiałam rodziców na collie 3 lata i efektem tego wysiłku jest Gracja :D Mój tata jak był mały, to w ogóle nie miał psa ( :o :o :o ) a jeśli już zgadzał się na psa to małego, ale Grację bardzo polubił i częęęęęsto się z nią bawi :wink: . Z moją mamą jest gorzej, bo ona nie przepada za psami. Czasami Gracja podchodzi do niej i trąca pyszczkiem jej rękę, a ona nawet Gracjulka nie pogłaszcze :-? :( :x :evil: :o Mimo wszystko Gracja jest moim oczkiem w głowie :D Quote
bognik Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 U mnie tata nawet nie chciał małego psa a mama całe życie mieszkała z collie. Cieszę się chociaż, jak idę do Barego lub on do mnie tak jak wczoraj :P Mieliśmy u mnie w ogrodzie grilla i namówiłam wujka żeby z Barim przyszedł :) Zrobiłam mu dużo fajnych fotek z kamery cyfrowej, tylko muszę rozpracować kabel USB i dać zdjątka do komputera :D Quote
Dominika1987 Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No to czekam na fotki Barego :D :angel: Quote
bognik Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Mam nadzieję że mi się uda je dać przez ten kabel, hehe :P Quote
Dominika1987 Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Martuś śliczniuteńki ten Atomiś :lol: :*** Quote
Mona Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 A co to za zwierzaczek na drugiej fotce?Taki podobny do miniaturowego wilczka :lol: Czyżby to był jeszcze niedawno malutki Sharpi?? :D :lol: :lol: :P :wink: Quote
Atomic Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 No Sharpi ... Troche urósł : Tak wygląda teraz - foto ze wczoraj Quote
Recommended Posts