Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andzia69 napisał(a):
to ja mogę dołożyć 50 zł - podajcie mi nr konta - zawsze to będzie na coś;)

Reno , nie śpij . Podaj konto :evil_lol:
Dziękujemy :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='andzia69']to ja mogę dołożyć 50 zł - podajcie mi nr konta - zawsze to będzie na coś;)

Wielkie dzięki!
Bianeczko, plissss napisz szybko jak Ty widzisz ta zbiórkę. Bo ja sądzę na prawdę, że Ty powinnaś zbierac. Jesli się zgadzasz to rozsyłaj szybciutko PW z danymi. Szkoda czasu.

Posted

Doszłyśmy z Reno do porozumienia . Kasa idzie na Jej konto , Reno wszystko płaci co potrzeba , a jak cos zostanie , to przeleje na moje konto i ja bede miała na poczatek na gnojki , zanim cos z bazarków spłynie .

Zgadzacie się ?

Posted

dzieki za nr konta.
być może, ale tylko być może, byłby nocleg włodzi, ale;' o której ratlery trafia do łodzi? o której mozna je zabrać w sobotę? czy przetrzymają wtej klatce w garażu? tzn ja poiwedziałam, ze przetrzymają, skoro w kotliskach siedzą.... co do ew. 4 suni to nie rozmawiałam juz, tylko wspomniałam, ale trzeba to pokombinować....

Posted

przelałam....
czylli, że pieski jadą! jakos sie już nie martwię o nocleg, chyba sie uda. tylko musimy wiedziec, o której w sobote byłyby zabrane. no i gdzie nocuje ewentualna 4ta sunia, jesli reno wynieknie i ją weźmie :eviltong:

Posted

przelałam....
czylli, że pieski jadą! jakos sie już nie martwię o nocleg, chyba sie uda. tylko musimy wiedziec, o której w sobote byłyby zabrane. no i gdzie nocuje ewentualna 4ta sunia, jesli reno wymieknie i ją weźmie :eviltong:

Posted

[quote name='kari']z racji, że to miałby być garaż, to przydałaby się klatka. jakiś koc, suchutka słoma się znajdzie.

Gdzie dokładnie miałby byc ten nocleg (miejsce)?
Ja klatkę mam i mogę pożyczyc, tylko ... Jesli to ma byc garaż, to ja garaż też mam, więc jesli za ogólnym przyzwoleniem mogę umieścic psy w garażu (gdzie temp to chyba 5-8st), w klatce (wyścielę im kocami i samą klatkę nakryję kocem) to wolę je przetrzymac u siebie. Nie będę musiała jeździc już w sobotę po nie.
Oczywiście to ostatecznośc, bo moze znajdzie sie jednak ktoś, kto będzie je mógł wziąc do cieplejszego pomieszczenia.

Posted

sleepingbyday napisał(a):
przelałam....
czylli, że pieski jadą! jakos sie już nie martwię o nocleg, chyba sie uda. tylko musimy wiedziec, o której w sobote byłyby zabrane. no i gdzie nocuje ewentualna 4ta sunia, jesli reno wymieknie i ją weźmie :eviltong:

Suni chyba nie uda sie zabrac, ponieważ ona miała jechac na DT do Katowic a to zupełnie nie po drodze. Ja nie dam rady jeszcz do Katowic jechac a DT też chyba nie może przyjechac po nią do Milicza.

Posted

odezwali sie ludzie z forum dogów de bordeaux - jesli będziemy wiedzieć, o ktorej piesy będa w piątek i o której będą odebrane w sobotę (no i musza mieć zapewnienie, że na bank w sobotę ktoś je odbierze) , to może udac sie nocleg w cieple. tylko dodatkowo ta twoja klatka reno będzie potrzebna.....
a tak właściwie to jak one jadą z łodzi do wrocka, bo nie pomnę? wiecie, ze ja mam jakąś zaćmę umysłową, bo niby molestuje ludzi, ustawiam to i owo, a nie kumam kompletnie całości tego kombinowanego transportu... :diabloti:. jka ja im konkrety przekazuję, jak nie wiem, co przekazać...

Posted

Przez te przeskakujące posty dostałam głupawki :roll::evil_lol:
Reno , Okta pisała , ze w tej oborze w nocy temperatura spada ponizej zera .
Jak dasz im kocyk to sie przytulą i do rana dotrwają . Klatkę z wierzchu można jeszcze czymś nakryć , i postawić nie na betonie tylko na kocu czy warstwie gazet . Jak tyle przeżyły , to jedna noc ich nie zbawi :lol:

Posted

[quote name='sleepingbyday']odezwali sie ludzie z forum dogów de bordeaux - jesli będziemy wiedzieć, o ktorej piesy będa w piątek i o której będą odebrane w sobotę (no i musza mieć zapewnienie, że na bank w sobotę ktoś je odbierze) , to może udac sie nocleg w cieple. tylko dodatkowo ta twoja klatka reno będzie potrzebna.....
a tak właściwie to jak one jadą z łodzi do wrocka, bo nie pomnę? wiecie, ze ja mam jakąś zaćmę umysłową, bo niby molestuje ludzi, ustawiam to i owo, a nie kumam kompletnie całości tego kombinowanego transportu... :diabloti:. jka ja im konkrety przekazuję, jak nie wiem, co przekazać...

Po psy W Kotliskach chce jutro byc od rana. Najlepiej tak o 11.00 jak otwierają. Pewnie z godzinkę nam tam zejdzie, potem z godzinkę liczę na powrót. Wiem, że ok 15 może byc za wcześnie na ich podrzucenie do kogoś, więc mogę je jakiś czas na samochodzie przetrzymac.
Ważne jest też gdzie ten nocleg ma byc. Łodź nie jest mała a przy obecnym stanie remontów ulic i dróg dojazd gdziekolwiek zajmuje wieki całe.

Posted

nie wiem jeszcze, gdzie, bo oni nie wiedzą, gdzie im sie uda załatwić,a le dostałam info, że jakby już dawali nocleg, to jakos ewentualnie i podjadą, to do uzgodnienia, wtórna rzecz. myślałam, ze będziecie później w łodzi, tak po południu, źle oceniłam pobyt tam i trase do łodzi. a co z sobotą???