BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dziekujemy :multi: Poker , jeszcze nie mamy ani złotówki :roll: Ja pojadę po nie do Milicza , to nic nie bedzie kosztowało . Ale potrzeba 90 zł na wykup i nie wiem ile na trasę Łódz, -Kutno , Kutno-Łódz . Reno dowiezie psiaki z Łodzi do Milicza przy okazji , Ja niestety finansowo padłam na świnkach i szczeniakach , a córka zgodziła sie je przyjac , ale tez jest aktualnie padnieta na kotce Majeczce . Szkoda tych maluszków , bo zamarzna w tej oborze :shake: Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Poker']ile macie pieniędzy? mogę coś wpłacić.Czy są już jakieś deklaracje finansowe ,bo nie mam czasu czytać cały wątek.[/quote] Hmmmm. Póki co wyraźnie zadeklarowała się jedynie Ulka18. Potrzeba 90zł na wykup psów no i choc z 50 na transport do Łodzi, bo obojętnie kto będzie jechał, to jakby nie było w dwie strony 140km. Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Jaaga']Reno, napisz jaką trasą jedziesz?[/quote] Najpewniej przez [B]Kalisz[/B], choc po drodze trasa jest tak porozkopywana, że ugrzęzne na niej na pewno. Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja rozesłałam ze 20 prósb na pw . Powinno sie zebrać te 150 zł :-(:roll: Quote
Niewiasta_21 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dostałam pw,jednak nie mozemy pomóc,sami toniemy w długach :-( Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Czyli mamy deklarowane 60 zł :multi:Dziękujemy :loveu: Ciotki które prosiłam , a które nie mogą pomóc finansowo prosimy o wsparcie duchowe :lol: Też nam się przyda . Brakuje jeszcze 80 zł . Dobrze licze ? :cool3: Quote
Jaaga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To niestety sunia nie będzie miała jak do mnie dojechać :shake:. myślałam, że trasa biegnie gdzieś bliżej Katowic. Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ja mogę zadeklarowac tylko 10, choć zawsze coś. ale jesli nie będzie noclegu w łodzi, to leżymy i te pieniądze na nic.... Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='sleepingbyday']ja mogę zadeklarowac tylko 10, choć zawsze coś. ale jesli nie będzie noclegu w łodzi, to leżymy i te pieniądze na nic....[/quote] To Ty pisz prosby o nocleg i wyjecie ze schroniska :lol: Ja juz napisała 30 pw .:evil_lol: To musi się udać , musi :lol: Quote
fizia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Musi się udać! Niestety w tym miesiącu nie jest u mnie najlepiej z pieniążkami, ale mogę wpłacić 20 zł Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ZrobiŁam watek - na razie cisza, niestety.... Kogo ja znam z Łodzi!?!?!?!? Quote
Kar0la Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja też pytam, ale na razie cisza. Najlepiej by jednak było wyciągnąć je w piątek. Bo w sobotę nie wiadomo o ktorej je wydadzą, potem zanim dotrą do Łodzi. Kurcze tak niewiele brakuje. Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To na wykup juz mamy pieniażki :multi::multi::multi: jeszcze na zwrot kasy za jazde z Łodzi do Kutna i z powrotem . Czyli jakies 50 zł nam brakuje Błagamy o nocleg dla malców :placz::placz::placz: to tylko jedna noc :roll: Quote
andzia69 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 dostałam pw - ile pieniążków brakuje? Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='BIANKA1']To na wykup juz mamy pieniażki :multi::multi::multi: jeszcze na zwrot kasy za jazde z Łodzi do Kutna i z powrotem . Czyli jakies 50 zł nam brakuje Błagamy o nocleg dla malców :placz::placz::placz: to tylko jedna noc :roll:[/quote] Karola ma rację. Najlepiej wyciągnąc je w piątek. I ja mogę tam pojechac do południa. Mam juz nawet osobę do towarzystwa. Za dnia mogłybyśmy zobaczyc jak sprawa w tym miejscy wyglada. [B]Najpilniejszy jest teraz nocleg dla maluchów[/B]. Znam wiele osób z Łodzi i boje się, że z tym będzie ciężko. Jak coś ja mogę klatkę pożyczyc. Tylko potzrebne nam jakieś lokum ...:roll: Quote
fizia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='BIANKA1']To na wykup juz mamy pieniażki :multi::multi::multi: jeszcze na zwrot kasy za jazde z Łodzi do Kutna i z powrotem . Czyli jakies 50 zł nam brakuje Błagamy o nocleg dla malców :placz::placz::placz: to tylko jedna noc :roll:[/quote] Brakuje Ok. 50 zł Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ostatecznie w jakiejś klinice w klatce ich przetrzymać. moze znasz reno taka klinike, która zrozumie sytułejszyn i przenocuje te mikruszyny? zwł. że możesz zapewnic klatkę... Quote
akucha Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To ja wyślę dziś te brakujące 50 zł dla maluchów. Dajcie mi cioteczki namiary na konto na PM (do przelewu potrzebuję pełnych danych własciciela konta). Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ooo tak, klinike znam, ale tam nam policzą jak za zboże. Pewnie od sztuki po 30zł na noc. Nawet jak dam własną klatkę. Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Super . Dziękujemy :sweetCyb: To z kliniką to niezła mysl . Mogliby je odpchlic , odrobaczyc i przebadać . Jesli nazbieramy wiecej pieniązków , to mozna to rozważyć :lol: U córki mają zapewniony jedynie dach nad głowa , bo ja zapsiona po sufit . Ale wszelkie wizyty lekarskie i utrzymanie będzie na mojej głowie . Będe potrzebowała wsparcia bazarkowego na maluchy :roll: To dziadki 10 letnie :oops: Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Poker']mogę wpłacic na już 30 zł,na czyje konto?[/quote] Na konto Reno :lol: Dziękuję :multi: Może zapłacic komus pare zoty za nocleg :roll: Jesteśmy juz tak blisko .........................................:p Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dziewczyny, decydujcie kto ma zbierac kasę. Ja bym była za [B]Bianką[/B]. Wiadomo jakie są koszty wykupu. Koszty transportu też były podane. Po całej akcji po prostu Bianka przeleje mi pieniądze w ustalonej kwocie a reszta (bo liczę, że zbierzemy więcej, niż potrzeba na sam początek :cool3:), będzie już do wykorzystanie przez Biankę. Quote
Poker Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 mogę wpłacic na już 30 zł,na czyje konto? Quote
Recommended Posts