Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Troche Ci Bianka zazdroszczę, ze znalazł sie dom stały dla tymczasowicza, ale i współczuję rozstania :placz:

Skad pan dowiedział sie o Killerze?

To masz jeszcze jakieś tymczasy?

Posted

[quote name='malagos']Troche Ci Bianka zazdroszczę, ze znalazł sie dom stały dla tymczasowicza, ale i współczuję rozstania :placz:

Skad pan dowiedział sie o Killerze?

To masz jeszcze jakieś tymczasy?[/quote]
Dali mu na ulicy Metro :lol:
Pan jest fajny , Killer lubi starszych panów
Mam jeszcze 10 świnek morskich , do wczoraj miałam 11 . Miały byc uspione bo urosły za duże i sie nie sprzedały :shake: Dostałam je :cool3:

Posted

[quote name='halbina']no to można odetchnąć... a wiosna za chwilę... i kociaki, kocięta... i szczeniaki znów... :p[/quote]
Frytka jest bardzo chora . W tym miesiącu wydałam mnóstwo pieniedzy na chore zwierzaki i nic nie zapowiada na poprawę . Dopiero wróciłam z Frytą , ma torbę leków , za tydzień kolejna wizyta . Nie mam pieniedzy ani czasu na tymczasowanie tymczasów . Teraz mam jeszcze 10 świnek na tymczasie :shake:

Posted

Dzieki Halbinko . Tego tak nie widac , ale leczenie świnek 80 zł , Killer 80 , Kobi 35 , Frytka 150tylko w tym miesiącu :shake: W zeszłym kastracja Mikiego , wcześniej szczeniaki i Ratlerki 300 , wcześniej szczepienie stada 350 , a gdzie jedzenie :cool1: Nie wyrabiam . Musze odpuścić .

Posted

wiecie, tak podsumowuję akcje, udało sie nam uratowac trzy straszne ratlery - to sukces! bianka, jesteś kochana. ale faktycznie ty kobieto odpuść trochę. i serce i głowa potrzebują odpoczynku, żeby nie ześwirować...

rozumiem, że stado świń to własnie ten odpoczynek :cool3:?

Posted

[quote name='sleepingbyday']wiecie, tak podsumowuję akcje, udało sie nam uratowac trzy straszne ratlery - to sukces! bianka, jesteś kochana. ale faktycznie ty kobieto odpuść trochę. i serce i głowa potrzebują odpoczynku, żeby nie ześwirować...

rozumiem, że stado świń to własnie ten odpoczynek :cool3:?[/quote]
Tak , odpoczynek . :cool3:Babka zadzwoniła , ze jak nie wezme to je uspi bo " są przerośniete " Nie sprzedały sie kiedy były malutkie , a dużych nikt nie chce kupic . Więc trzeba uspic , bo po co karmic darmozjady . To wziełam :roll:

Posted

Halbinko,swinki to aniołki.To bezbronne stworzonka,pocieszne i tlusciutkie wałeczki do kochania.Pomysl nad swinkami.Oczywiscie obowiazkowo dwie,tej samej płci,bo stado jest dla nich najwazniejsze.

Bianko,prosiaki sa juz na swinkowym forum?
CVHolera,jak one siedziały razem,to samice na bank sa w ciazy......

Posted

[quote name='brazowa1']Halbinko,[B]swinki to aniołki.To bezbronne stworzonka,pocieszne i tlusciutkie wałeczki do kochania[/B].Pomysl nad swinkami.Oczywiscie obowiazkowo dwie,tej samej płci,bo stado jest dla nich najwazniejsze.

CVHolera,jak one siedziały razem,to samice na bank sa w ciazy......[/quote]

moja zosia weźmie bez zastanowienia... :diabloti:

Posted

[quote name='brazowa1']Halbinko,swinki to aniołki.To bezbronne stworzonka,pocieszne i tlusciutkie wałeczki do kochania.Pomysl nad swinkami.Oczywiscie obowiazkowo dwie,tej samej płci,bo stado jest dla nich najwazniejsze.

CVHolera,jak one siedziały razem,to samice na bank sa w ciazy......[/quote]
Świnki są na forum caviarni . Wiem , że pewnie są w ciąży :shake:Ostatnio jak miałam 230 gramowe samiczki , to 2 urodziły :-(
Teraz miałam 11 , poprzedno miałam 24 .Na szczęście dziewczyny mi pomagają .

Posted

[quote name='halbina']kurcze... może i ja się skuszę... tak się szybko rozmnażają, to mozna zarobić kupę forsy... :p[/quote]
Jasne że tak . Mozna zostac milionerem :evil_lol:

Posted

[quote name='brazowa1']matko,takie maleństwa..i rodziły :shake:[/quote]
Jak trafiły do mnie to już były 2 tygodnie w ciąży . Teraz sa u Invi w Lubinie i juz sa gotowe do adopcji . Teraz dostałam tez 3 maluszki , które ważyły 15 deko :shake: Ze świnkami to mam totalny odlot . Jednego przez tydzień karmiłam strzykawką . Był duzy , ale tak chory , że sam nie jadł . Juz jest zdrowy i gotowy do adopcji .Ciągle nam brakuje domów tymczasowych
W Warszawie maja wysyp laboswinków , a ja terraświnków :roll:

Posted

Teddy jest obłedny!!!! jak mi sie marzy wlasnie tej rasy swiniak.
Dziewczyny-to jest cudo kędzierzawe,z fajnymi uszkami,jak mis pluszowy wyglada.Rzadko taka ładna swinke mozna zobaczyc.