BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='figa33']uff! to już teraz się nie martw..:cool3:[/quote] No wiem :oops: Dziękuję Wszystkim za ogłoszenia :lol: Quote
malagos Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Troche Ci Bianka zazdroszczę, ze znalazł sie dom stały dla tymczasowicza, ale i współczuję rozstania :placz: Skad pan dowiedział sie o Killerze? To masz jeszcze jakieś tymczasy? Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='malagos']Troche Ci Bianka zazdroszczę, ze znalazł sie dom stały dla tymczasowicza, ale i współczuję rozstania :placz: Skad pan dowiedział sie o Killerze? To masz jeszcze jakieś tymczasy?[/quote] Dali mu na ulicy Metro :lol: Pan jest fajny , Killer lubi starszych panów Mam jeszcze 10 świnek morskich , do wczoraj miałam 11 . Miały byc uspione bo urosły za duże i sie nie sprzedały :shake: Dostałam je :cool3: Quote
halbina Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 no to można odetchnąć... a wiosna za chwilę... i kociaki, kocięta... i szczeniaki znów... :p Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='halbina']no to można odetchnąć... a wiosna za chwilę... i kociaki, kocięta... i szczeniaki znów... :p[/quote] Frytka jest bardzo chora . W tym miesiącu wydałam mnóstwo pieniedzy na chore zwierzaki i nic nie zapowiada na poprawę . Dopiero wróciłam z Frytą , ma torbę leków , za tydzień kolejna wizyta . Nie mam pieniedzy ani czasu na tymczasowanie tymczasów . Teraz mam jeszcze 10 świnek na tymczasie :shake: Quote
halbina Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 wiem, Bianko, ja mam zdrowe zwierzaki i też robię bokami... kciuki zaciskam za zdrówko Twojego stadka! Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dzieki Halbinko . Tego tak nie widac , ale leczenie świnek 80 zł , Killer 80 , Kobi 35 , Frytka 150tylko w tym miesiącu :shake: W zeszłym kastracja Mikiego , wcześniej szczeniaki i Ratlerki 300 , wcześniej szczepienie stada 350 , a gdzie jedzenie :cool1: Nie wyrabiam . Musze odpuścić . Quote
figa33 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 przy takim stadzie wydatki są ogromne , dobrze jak są zdrowe , no to szczepienia , a jak chorują ...... Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 wiecie, tak podsumowuję akcje, udało sie nam uratowac trzy straszne ratlery - to sukces! bianka, jesteś kochana. ale faktycznie ty kobieto odpuść trochę. i serce i głowa potrzebują odpoczynku, żeby nie ześwirować... rozumiem, że stado świń to własnie ten odpoczynek :cool3:? Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='sleepingbyday']wiecie, tak podsumowuję akcje, udało sie nam uratowac trzy straszne ratlery - to sukces! bianka, jesteś kochana. ale faktycznie ty kobieto odpuść trochę. i serce i głowa potrzebują odpoczynku, żeby nie ześwirować... rozumiem, że stado świń to własnie ten odpoczynek :cool3:?[/quote] Tak , odpoczynek . :cool3:Babka zadzwoniła , ze jak nie wezme to je uspi bo " są przerośniete " Nie sprzedały sie kiedy były malutkie , a dużych nikt nie chce kupic . Więc trzeba uspic , bo po co karmic darmozjady . To wziełam :roll: Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='halbina']świnki nigdy nie miałam... :ices_bla:[/quote] Powiedz tylko słowo ...................:evil_lol: Quote
brazowa1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Halbinko,swinki to aniołki.To bezbronne stworzonka,pocieszne i tlusciutkie wałeczki do kochania.Pomysl nad swinkami.Oczywiscie obowiazkowo dwie,tej samej płci,bo stado jest dla nich najwazniejsze. Bianko,prosiaki sa juz na swinkowym forum? CVHolera,jak one siedziały razem,to samice na bank sa w ciazy...... Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='brazowa1']Halbinko,[B]swinki to aniołki.To bezbronne stworzonka,pocieszne i tlusciutkie wałeczki do kochania[/B].Pomysl nad swinkami.Oczywiscie obowiazkowo dwie,tej samej płci,bo stado jest dla nich najwazniejsze. Bianko,prosiaki sa juz na swinkowym forum? CVHolera,jak one siedziały razem,to samice na bank sa w ciazy......[/quote] moja zosia weźmie bez zastanowienia... :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='brazowa1']Halbinko,swinki to aniołki.To bezbronne stworzonka,pocieszne i tlusciutkie wałeczki do kochania.Pomysl nad swinkami.Oczywiscie obowiazkowo dwie,tej samej płci,bo stado jest dla nich najwazniejsze. Bianko,prosiaki sa juz na swinkowym forum? CVHolera,jak one siedziały razem,to samice na bank sa w ciazy......[/quote] Świnki są na forum caviarni . Wiem , że pewnie są w ciąży :shake:Ostatnio jak miałam 230 gramowe samiczki , to 2 urodziły :-( Teraz miałam 11 , poprzedno miałam 24 .Na szczęście dziewczyny mi pomagają . Quote
halbina Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 kurcze... może i ja się skuszę... tak się szybko rozmnażają, to mozna zarobić kupę forsy... :p Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='halbina']kurcze... może i ja się skuszę... tak się szybko rozmnażają, to mozna zarobić kupę forsy... :p[/quote] Jasne że tak . Mozna zostac milionerem :evil_lol: Quote
brazowa1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 matko,takie maleństwa..i rodziły :shake: Quote
BIANKA1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='brazowa1']matko,takie maleństwa..i rodziły :shake:[/quote] Jak trafiły do mnie to już były 2 tygodnie w ciąży . Teraz sa u Invi w Lubinie i juz sa gotowe do adopcji . Teraz dostałam tez 3 maluszki , które ważyły 15 deko :shake: Ze świnkami to mam totalny odlot . Jednego przez tydzień karmiłam strzykawką . Był duzy , ale tak chory , że sam nie jadł . Juz jest zdrowy i gotowy do adopcji .Ciągle nam brakuje domów tymczasowych W Warszawie maja wysyp laboswinków , a ja terraświnków :roll: Quote
halbina Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 podrzuć mi na gg link na forum świnek i swój numer przy okazji, bo na laptopie muszę wszystko odtwarzać... :roll: Quote
brazowa1 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Bianko,moze piszesz o tym slicznym rudawym teddy?Tak,on gotowy juz do adopcji? Quote
BIANKA1 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='brazowa1']Bianko,moze piszesz o tym slicznym rudawym teddy?Tak,on gotowy juz do adopcji?[/quote] Tak .:lol: Quote
brazowa1 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Teddy jest obłedny!!!! jak mi sie marzy wlasnie tej rasy swiniak. Dziewczyny-to jest cudo kędzierzawe,z fajnymi uszkami,jak mis pluszowy wyglada.Rzadko taka ładna swinke mozna zobaczyc. Quote
sleepingbyday Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 błagam zmieńcie tytuł, bo zawału dostanę w młodym :roll: wieku Quote
BIANKA1 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Trzeba pisac do moda , bo Oktawia .....................................:cool1: Quote
Recommended Posts