BIANKA1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Nie wiem co z malutka , bo Albiemu ma sama zdecydowac co zrobi . Dostałam takiego maila witam bardzo mnie poruszył los maluchów , uwazam ze powinny byc zawsze razem , straciły juz jednego przyjacilea nie powinno sie ich rozdzielac ... prosze mi napisac czy wiadomo jak psiaki reaguja na małe dzie , mam 14-omiesiecznego synka . prosze o powazna odpowiedz . pozdrawiam serdecznie Odesłałam Pania do wątka Maksia i Kropki z Kociego Swiata . A Pandusia nadal nikt nie chce :shake: Czy to prawda , że psy które maja włos nie uczulają ? Bo zaczepił mnie znajomy i mówi , ze kuzynka chce czipsa , bo ponoc nie uczulają . Oczywiście mixa . Ale nie bardzo chce mi sie w to mieszać , bo po Loli mam awersje do adopcji Quote
Ewa i flatki Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Jak mix to może uczulać,bo nie wiadomo jaki był drugi rodzic :razz: Ludzie mają pos..ne w głowach :angryy:_ to o tej pani oczywiście :cool1: Ja nie gwarantowałabym za żadną rasę, bo jednych uczula sierść,innych roztocza a jeszcze innych ślina ! Quote
Neigh Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Ewa i flatki'] Ludzie mają pos..ne w głowach :angryy: [/quote] O to to to :-) dokładnie tak Quote
BIANKA1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ja juz nie mam siły . Chyba sie wypaliłam .Daj ludziom wszystko na talerzu i zgodnie z ich wymaganiami . Poszukaj , przywież , wykąp , wylecz , zaszczep , wykastruj i moze znajdzie sie łaskawca i weżmie . A jak cos nie tak , to odda . Jaki problem :cool3: Byle Pandus znalazł dom i znikam :roll: Quote
Poker Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bianko,patrz na pozytywy Twoich adopcji:cool3:,ile psów wyadoptowałaś szczęśliwie chyba nikt nie zliczy,a Lola trafiła źle nie z Twojej winy. To sa nieprzewidziane wypadki przy pracy ,a nie ma ich ten,kto niczego nie robi. Nie znikaj,odpocznij i wracaj. Quote
oktawia6 Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 [quote name='BIANKA1'] Ja juz nie mam siły . Chyba sie wypaliłam .Daj ludziom wszystko na talerzu i zgodnie z ich wymaganiami . Poszukaj , przywież , wykąp , wylecz , zaszczep , wykastruj i moze znajdzie sie łaskawca i weżmie . A jak cos nie tak , to odda . Jaki problem :cool3: Byle Pandus znalazł dom i znikam :roll: [/quote] nie znikniesz-znam Cię:evil_lol:na jeden dzień chyba:eviltong: tylu psom pomogłaś tyle pracy-mało kto może się szczycic takimi wynikami-robisz to nie na łapu capu-aby szybko tylko oby dobrze kosztem bycia dłużej jakiegoś psa u Ciebie-o to chodzi! nie poddawaj się Bianko-bo Twoim Kobisiem poszczuje i dodam swojego Dyzia do tego:evil_lol: Quote
Kanzaj Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 W elbląskim schronie jest sunia ratlerkowata - Barbi (ma tu swój wątek). Quote
BIANKA1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Kanzaj']W elbląskim schronie jest sunia ratlerkowata - Barbi (ma tu swój wątek).[/quote] Widziałam , ale nie będę wyszukiwac psa dla tej Pani . Niech sama sobie szuka . Nic mi się nie chce :shake: Quote
Poker Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='BIANKA1']Widziałam , ale nie będę wyszukiwac psa dla tej Pani . Niech sama sobie szuka . Nic mi się nie chce :shake:[/quote] ale nie szukasz dla pani psa, tylko dla PSA domu. Jak nie mozesz,to daj komuś namiary na kobietę,żeby może jakąś jej bide upchnął Quote
BIANKA1 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 [quote name='Poker']ale nie szukasz dla pani psa, tylko dla PSA domu. Jak nie mozesz,to daj komuś namiary na kobietę,żeby może jakąś jej bide upchnął[/quote] Dam numer telefonu ma pw Quote
figa33 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bianka nam się podłamała:glaszcze: i wcale się nie dziwię , bo tu jeszcze święta i cały ten zgiełk dodatkowy.... A Panduś domek znajdzie to śliczny szczeniaczek:lol: Quote
Ewa i flatki Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Bianeczko - plisssss - :nono:my też będziemy smutne, dla towarzystwa :bigcry:; no już- uśmiechnij się :kociak: Quote
Poker Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 zadzwoniłam do pani ,brzmi rozsądnie.Wysłałam jej 7 ofert bid, mam nadzieję,że jakąś wybierze. Bianko,głowa do góry,jest jeszcze tyle do zrobienia :roll: Quote
oktawia6 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Bianka : odpocznij, zajmij się swoją osobą-zrób sobie włosy, masaż, paznokcie, podogadzaj sobie-jesteś kobieta o kobieta czuje się lepiej jak się dopieści, idą święta, posiedź jak to w domu ze swoimi psami-masz ich całą gromadę i potem świeża zregenerowana wrócisz-nie mówię żebyś odchodziła w żadnym wypadku! ale wszelkie kroki po świętach-tak to ma byc-to nie niewola ale ma sprawiac przyjemnośc-pamiętaj! Quote
BIANKA1 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='oktawia6']Bianka : odpocznij, zajmij się swoją osobą-zrób sobie włosy, masaż, paznokcie, podogadzaj sobie-jesteś kobieta o kobieta czuje się lepiej jak się dopieści, idą święta, posiedź jak to w domu ze swoimi psami-masz ich całą gromadę i potem świeża zregenerowana wrócisz-nie mówię żebyś odchodziła w żadnym wypadku! ale wszelkie kroki po świętach-tak to ma byc-to nie niewola ale ma sprawiac przyjemnośc-pamiętaj![/quote] O to , to właśnie . Muszę isć do kosmetyczki i zrobic sobie czekoladowy masaz . Zwłaszcza , że córka , ta od ratlerków . ma gabinet kosmetyczny na moim osiedlu :evil_lol: Quote
Neigh Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Jeeeeeeee tam. Do kosmetyczki zawsze iść warto. A co do porzucania dogo - tymczasów i całej tej reszty - akurat Ci uwierzę. Kochana Moja Bianko - prawda jest taka, że to jest uzależnienie. Jak papierosy np - wcale nie tak łatwo to rzucić. Ja klnę, przysięgam, zaklinam się, ze to ostatni raz...........po czym daję po hamulcach przy kolejnym biegajacym po jezdni. Takie życie. Jedni mają panie do sprzątania - ja bym się wstydziła ( nawet jak by mnie było stać) - bo weź komuś wytłumacz czemu w każdym dostępnym pomieszczeniu są jakieś stworzenia. I że sprzątanie jest w sumie bez sensu. Za 20 min wygląda jak przed sprzątaniem.... Ja Ci nie wierzę, ale pogadaj sobie jeśli Ci ulzy:-) Quote
BIANKA1 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Dzieci były wczoraj wieczorem . Ziec mówi , że mama przeszczęśliwa , że zostawiłam jej te pokraki :evil_lol: Jak mało trzeba , zeby kogos uszczęśliwić :lol: Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 dwa wspaniałe ratlery :diabloti: to mało ??? Quote
Reno2001 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 No to mamy HappyEnd dla ratlerów :multi::multi::multi: Quote
Reno2001 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Portfelik jeszcze nie doszedł, ale biorę na wstrzymanie. Okres przedświąteczny, więc Poczta standardowo nie wyrabia :razz:. Quote
BIANKA1 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Edi , paczka z fantami na bazarek nie doszła :shake: Bazarek nie jest juz potrzebny , ale zobacz na poczcie , co sie stało :roll: Reno , czy doszedł porfelik ? Quote
sleepingbyday Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 i kot by sie spodziewa tak szybkiego, pozytywnego końca, co nie? Quote
malagos Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='sleepingbyday']i [B]kot [/B]by sie spodziewa tak szybkiego, pozytywnego końca, co nie?[/quote] he, he, kotom w to graj, ze psów ubyło :evil_lol: Quote
halbina Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Bianeczka musi odpocząć... i zatęsknić za zwierzakami na dt... na wiosnę kociaki pewnie... :p Quote
Recommended Posts