Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sleepingbyday']nie wiem jeszcze, gdzie, bo oni nie wiedzą, gdzie im sie uda załatwić,a le dostałam info, że jakby już dawali nocleg, to jakos ewentualnie i podjadą, to do uzgodnienia, wtórna rzecz. myślałam, ze będziecie później w łodzi, tak po południu, źle oceniłam pobyt tam i trase do łodzi. [B]a co z sobotą???[/B][/quote]

W sobotę chcę wyjechc jak nawczęsniej się da, czyli ok 10.00. Ja biorę jeszcze psa ze schronu a tak właśnie jakoś go otwierają. Czyli odbiór psów byłby gdzieś ok 9.00.

• Replies 938
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BIANKA1']Przez te przeskakujące posty dostałam głupawki :roll::evil_lol:
Reno , Okta pisała , ze w tej oborze w nocy temperatura spada ponizej zera .
Jak dasz im kocyk to sie przytulą i do rana dotrwają . Klatkę z wierzchu można jeszcze czymś nakryć , i postawić nie na betonie tylko na kocu czy warstwie gazet . Jak tyle przeżyły , to jedna noc ich nie zbawi :lol:[/quote]

Ja też już nie wiem co czytałam a które posty są nowe :roll::angryy:.

Właśnie tak cały czas myślę, czy jednak nie nawygodniej dla mnie będzie, aby je ulokowac u mnie w tym garażu i święto. Nie będę musiała potem jechac przez pół miasta, by je od kogoś odebrac. Kwestia Waszej zgody na to. Nie chcę brac tej decyzji wyłącznie na siebie.

[quote]Napisał [B]sleepingbyday[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/index23.html#post11323170"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]nie wiem jeszcze, gdzie, bo oni nie wiedzą, gdzie im sie uda załatwić,a le dostałam info, że jakby już dawali nocleg, to jakos ewentualnie i podjadą, to do uzgodnienia, wtórna rzecz. myślałam, ze będziecie później w łodzi, tak po południu, źle oceniłam pobyt tam i trase do łodzi. [B]a co z sobotą???[/B][/I][/quote]

Wiesz, ja nie wiem czy nam pozwolą tam dłużej zabawic. Jakos nie mam złudzeń, ze będziemy mogły sobie pochodzic i porozgladac się :shake:. Chce jednak tam byc po widnemu, co by móc cokolwiek zobaczyc :cool3:.

Posted

a mi nie przeskakują, ja widze po kolei. tzn czasem widzę nie po kolei, ale ostatnie 2 strony są ok. no, ale ja nie wierze w te problemy techniczne, odkąd się okazało, ze wykupienie abonamentu jest lekiem na problem z multicytatem...:cool1:

Posted

Nie słyszał ktos o jakimś transporcie z Wrocławia do Katowic? Może udałoby się w taki sposób zabrać i czekoladową sunie z kojca ratlerków? Bardzo żal mi jej, że będzie musiała tam zostać.

Posted

[quote name='Jaaga']Nie słyszał ktos o jakimś transporcie z Wrocławia do Katowic? Może udałoby się w taki sposób zabrać i czekoladową sunie z kojca ratlerków? Bardzo żal mi jej, że będzie musiała tam zostać.[/quote]

Ewentualnie może Łódź-Katowice? Może akurat ktoś będzie jechał taką trasą?

Posted

ciepło im opatulisz ta klatkę, wśrodku kocyk i jak masz jakąś słomę, to też, na zewnątrz kocyk albo 100 kocyków (tylko, żeby sie nie udusiły) i bedzie git heniutek....
nie ma co kombinować na moje oko, gorzej im na bank nie będzie,a oszczędzisz czas...
masz moja zgodę :cool3:. a co inni, to już nie wiem, ale uważam, ze nie powinni mieć obiekcji.... dostana ciepłą miche wieczorem i chwatit...(tzn psy, a nie inni z dogo :evil_lol:).

Posted

Pytanie teraz, czy ktos może zadzownic do tych Kotlisk i mnie zapowiedziec na jutro na ok 11-12? Ja do 16 dziś nie moge dzwonic :roll: a jutro rano boję się , że będzie za późno.

Posted

[quote name='olgaj']Ewa mozesz podrzucic latlerki do mnie po 16, jesli nie macie jeszcze gdzie.[/quote]

Wykombinowałyśmy, że prześpia się w moim garażu. Opatulę je w tony kocy i szmat. Klatkę też przykryję kocę. Chyba dadzą radę przetrwac. Jeśli dają radę w oborze, to tu też powinny. Będę ja miała za to u siebie i w sobotę od rana od razu będe mogał po Tośka do schronu jechac.

Dzięki jednak za propozycję :loveu:.

Chyba nikt póki co nie zadzwonił, więc ja spróbuję później.

Posted

[quote name='Reno2001']Pytanie teraz, czy ktos może zadzownic do tych Kotlisk i mnie zapowiedziec na jutro na ok 11-12? Ja do 16 dziś nie moge dzwonic :roll: a jutro rano boję się , że będzie za późno.[/quote]
Już dzwoniłam . Będa czekac jutro ok11-12:lol: Ratlerki są i żyja ................jeszcze :shake:

Posted

[quote name='BIANKA1']Już dzwoniłam . Będa czekac jutro ok11-12:lol: Ratlerki są i żyja ................jeszcze :shake:[/quote]

[SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]BIANECZKO [/B][/COLOR][/SIZE]:Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Sabina02']Ile brakuje pieniazkow?[/quote]
Witaj . Dziękuję ze jesteś . Nie wiem , bo wpłaty sa na konto Reno . Jak bedzie wiecej , to zostaną przelane do mnie i bedzie na utrzymanie zanim cos z bazakrów spłynie .:lol:

Posted

Cały czas myslę o tej czekoladowej biedaczce, która zostanie w kojcu po ratlerkach :placz:. Miałabym mozliwość odebrać ją w niedzielę z Warszawy, tylko jak ją z Kotlisk tam dowieźć :roll:?
Bianko, napisz czy ewentualnie do niedzieli mogłabyś gdzieś przechować sunię. Może udałoby mi się pewną osobe poprosić o jej grzecznosciowe przywiezienie, bo słyszałam że jedzie do Wrocławia i w niedziele wraca. Kombinuję, jak sie da.
Reno, czy mogę prosić do Ciebie tel. na PW na wszelki wypadek, gdyby udało mi się załatwic jakis transport?

Posted

Jaga , ja nie moge przetrzymac , bo mam szczenieta nie szczepione i nie moge ich narazic na jakieś zakażenie . Córce też raczej 4 psów nie wsadzę , bo nie mam gwarancji na 100% , czy w niedziele ja zabierzesz :shake:
Będzie je wszystkie musiała ulokować , a ma 3 koty w tym jednego po wypadku i psa .
Jak wydam szczenieta , to i tak bede musiała zabrac od niej ratlerki , bo ona pracuje od 10 do 19 i tylko wpada z pracy do domu wypuścić psa na ogródek :roll:
Co będzie jak ta osoba jej nie zabierze :roll:
Andzia , wiem o Erce . To straszne , ale nijak nie mogę pomóc :-(