Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='sleepingbyday']nie wiem jeszcze, gdzie, bo oni nie wiedzą, gdzie im sie uda załatwić,a le dostałam info, że jakby już dawali nocleg, to jakos ewentualnie i podjadą, to do uzgodnienia, wtórna rzecz. myślałam, ze będziecie później w łodzi, tak po południu, źle oceniłam pobyt tam i trase do łodzi. [B]a co z sobotą???[/B][/quote] W sobotę chcę wyjechc jak nawczęsniej się da, czyli ok 10.00. Ja biorę jeszcze psa ze schronu a tak właśnie jakoś go otwierają. Czyli odbiór psów byłby gdzieś ok 9.00. Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='BIANKA1']Przez te przeskakujące posty dostałam głupawki :roll::evil_lol: Reno , Okta pisała , ze w tej oborze w nocy temperatura spada ponizej zera . Jak dasz im kocyk to sie przytulą i do rana dotrwają . Klatkę z wierzchu można jeszcze czymś nakryć , i postawić nie na betonie tylko na kocu czy warstwie gazet . Jak tyle przeżyły , to jedna noc ich nie zbawi :lol:[/quote] Ja też już nie wiem co czytałam a które posty są nowe :roll::angryy:. Właśnie tak cały czas myślę, czy jednak nie nawygodniej dla mnie będzie, aby je ulokowac u mnie w tym garażu i święto. Nie będę musiała potem jechac przez pół miasta, by je od kogoś odebrac. Kwestia Waszej zgody na to. Nie chcę brac tej decyzji wyłącznie na siebie. [quote]Napisał [B]sleepingbyday[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-1-ratlerki-seniory-schron-kotliska-przed-kutnem-transport-90-zl-ich-zycie-124519/index23.html#post11323170"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]nie wiem jeszcze, gdzie, bo oni nie wiedzą, gdzie im sie uda załatwić,a le dostałam info, że jakby już dawali nocleg, to jakos ewentualnie i podjadą, to do uzgodnienia, wtórna rzecz. myślałam, ze będziecie później w łodzi, tak po południu, źle oceniłam pobyt tam i trase do łodzi. [B]a co z sobotą???[/B][/I][/quote] Wiesz, ja nie wiem czy nam pozwolą tam dłużej zabawic. Jakos nie mam złudzeń, ze będziemy mogły sobie pochodzic i porozgladac się :shake:. Chce jednak tam byc po widnemu, co by móc cokolwiek zobaczyc :cool3:. Quote
fizia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Moim zdaniem dla Nich to już i tak będzie o niebo lepiej, może faktycznie nie ma sensu organizować nic innego skoro to tylko 1 noc. Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 a mi nie przeskakują, ja widze po kolei. tzn czasem widzę nie po kolei, ale ostatnie 2 strony są ok. no, ale ja nie wierze w te problemy techniczne, odkąd się okazało, ze wykupienie abonamentu jest lekiem na problem z multicytatem...:cool1: Quote
Jaaga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Nie słyszał ktos o jakimś transporcie z Wrocławia do Katowic? Może udałoby się w taki sposób zabrać i czekoladową sunie z kojca ratlerków? Bardzo żal mi jej, że będzie musiała tam zostać. Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Jaaga']Nie słyszał ktos o jakimś transporcie z Wrocławia do Katowic? Może udałoby się w taki sposób zabrać i czekoladową sunie z kojca ratlerków? Bardzo żal mi jej, że będzie musiała tam zostać.[/quote] Ewentualnie może Łódź-Katowice? Może akurat ktoś będzie jechał taką trasą? Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ciepło im opatulisz ta klatkę, wśrodku kocyk i jak masz jakąś słomę, to też, na zewnątrz kocyk albo 100 kocyków (tylko, żeby sie nie udusiły) i bedzie git heniutek.... nie ma co kombinować na moje oko, gorzej im na bank nie będzie,a oszczędzisz czas... masz moja zgodę :cool3:. a co inni, to już nie wiem, ale uważam, ze nie powinni mieć obiekcji.... dostana ciepłą miche wieczorem i chwatit...(tzn psy, a nie inni z dogo :evil_lol:). Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Pytanie teraz, czy ktos może zadzownic do tych Kotlisk i mnie zapowiedziec na jutro na ok 11-12? Ja do 16 dziś nie moge dzwonic :roll: a jutro rano boję się , że będzie za późno. Quote
sleepingbyday Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ludzie dzwońcie - ja z pracy nie moge, a karta mi sie skończyła!!!! PLISSS! Quote
olgaj Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ewa mozesz podrzucic latlerki do mnie po 16, jesli nie macie jeszcze gdzie. Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='olgaj']Ewa mozesz podrzucic latlerki do mnie po 16, jesli nie macie jeszcze gdzie.[/quote] Wykombinowałyśmy, że prześpia się w moim garażu. Opatulę je w tony kocy i szmat. Klatkę też przykryję kocę. Chyba dadzą radę przetrwac. Jeśli dają radę w oborze, to tu też powinny. Będę ja miała za to u siebie i w sobotę od rana od razu będe mogał po Tośka do schronu jechac. Dzięki jednak za propozycję :loveu:. Chyba nikt póki co nie zadzwonił, więc ja spróbuję później. Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Reno2001']Pytanie teraz, czy ktos może zadzownic do tych Kotlisk i mnie zapowiedziec na jutro na ok 11-12? Ja do 16 dziś nie moge dzwonic :roll: a jutro rano boję się , że będzie za późno.[/quote] Już dzwoniłam . Będa czekac jutro ok11-12:lol: Ratlerki są i żyja ................jeszcze :shake: Quote
fizia Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 To super!!! Jeszcze nie wiedzą, że to ostatnia noc koszmaru Quote
Reno2001 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='BIANKA1']Już dzwoniłam . Będa czekac jutro ok11-12:lol: Ratlerki są i żyja ................jeszcze :shake:[/quote] [SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]BIANECZKO [/B][/COLOR][/SIZE]:Rose::Rose::Rose: Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Reno2001'][SIZE=4][COLOR=darkgreen][B]BIANECZKO [/B][/COLOR][/SIZE]:Rose::Rose::Rose:[/quote] To ja dziękuję :buzi: Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Sabina02']Ile brakuje pieniazkow?[/quote] Witaj . Dziękuję ze jesteś . Nie wiem , bo wpłaty sa na konto Reno . Jak bedzie wiecej , to zostaną przelane do mnie i bedzie na utrzymanie zanim cos z bazakrów spłynie .:lol: Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Tola']Przeleję 10 zł, poprosze nr konta[/quote] Dziękuję Tola :lol: Reno poda swoje konto . Quote
Jaaga Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Cały czas myslę o tej czekoladowej biedaczce, która zostanie w kojcu po ratlerkach :placz:. Miałabym mozliwość odebrać ją w niedzielę z Warszawy, tylko jak ją z Kotlisk tam dowieźć :roll:? Bianko, napisz czy ewentualnie do niedzieli mogłabyś gdzieś przechować sunię. Może udałoby mi się pewną osobe poprosić o jej grzecznosciowe przywiezienie, bo słyszałam że jedzie do Wrocławia i w niedziele wraca. Kombinuję, jak sie da. Reno, czy mogę prosić do Ciebie tel. na PW na wszelki wypadek, gdyby udało mi się załatwic jakis transport? Quote
andzia69 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 wklejam, bo nie mam innego pomysłu:placz: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-tragedia-erka-miala-wypadek-pomoc-dla-psow-erki-potrzebna-125841/[/url] Quote
BIANKA1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Jaga , ja nie moge przetrzymac , bo mam szczenieta nie szczepione i nie moge ich narazic na jakieś zakażenie . Córce też raczej 4 psów nie wsadzę , bo nie mam gwarancji na 100% , czy w niedziele ja zabierzesz :shake: Będzie je wszystkie musiała ulokować , a ma 3 koty w tym jednego po wypadku i psa . Jak wydam szczenieta , to i tak bede musiała zabrac od niej ratlerki , bo ona pracuje od 10 do 19 i tylko wpada z pracy do domu wypuścić psa na ogródek :roll: Co będzie jak ta osoba jej nie zabierze :roll: Andzia , wiem o Erce . To straszne , ale nijak nie mogę pomóc :-( Quote
Czaka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przeleję 50 zł. Bardzo proszę nr konta na pw Quote
Recommended Posts