Jump to content
Dogomania

Cezar i Mini maja DS!/historia 2 psiaków UR OD ODSTRZAŁU W LESIE k./RADOMIA

Recommended Posts

• Replies 545
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz jestem....o matko :/...mni to zawsze sie cos przytrafi..jestem u kolezanki internetu nie mam...najpierw Cezar pofryzl hmm z poltora metra kabla od internetu....bo niestety mam remont caly czas i kable nei sa jeszcze pod plytkami...jak to zost naprawione to komputer sie cos psuje...grrr....nie ma co nowy rok tak zaczynac :/......

Dzięki ludziki, ze wchodzicie tutaj jak mnie nie ma...:)

Posted

Sotomek, Mini moze jest troszke zazdrosna ? i dlatego tak reaguje na innych psiakow?...u Pati jak widzialam akceptowala zwierzaki...tutaj jest sama..i moze chce zeby tak zostało ?

Posted

pixie dzieki za mile slowa :)..staralam sie ...wsomie to moj pierwszy watek pisany przez mnie...najgorszy problem to mialam z tymi wydatkami, zeby mi nie zarzucono ze cos krece albo cos w tym stylu....bo wiem ze sa rozni ludzie....

Posted

kosu32 obejrzyj sobie na animal planet policja dla zwierzat houston....kiedys animal miala wiecej pr z tego cylku....zaleznosci od miasta np policja dla zwiezrat NY itd....tam sa pokazane realia....plusy i minusy....ja sie tego naogladalam 2 lata temu....i wiele razy plakalam....nie tylko pokazane tam sa psiaki i kociaki ale tez konie pozostawiane na farmach, albo male aligatory zakmniete w opuszczonych domach....tam zwierzakami zajmuja sie wterynarze policjanci...maka specjalne do tego pzrystosowane samochody i poprostu maja dyzury na miescie....scigaja przestepcow jak np dost cynk, ze w danym domu odbywaja sie walki psow....walcza o prawa zwierzat...sa pokazane rozprawy w sadzie....ale sa tez minusy.....takie zwierze trafia do weterynarza..jest leczone..potem szkolone, uczone...ale gdy nie nadaje sie do adopcji nadal....jest poprostu usypiane....tam nie trztymaja zwierzat zeby dozyly swojej starosci...tak mowili w tych programach...pokazywali anwet ktore zwierzaki ida na uspienie :/

Posted

o Marcik jestes...jestem jeszcze u kolezanki...zaraz musze jednak isc....czekam na powoz ;>....nie uda mi sier chyba wszystkiegio dzisiaj zlukac na watku....chodzi na PW o bazarek ? bo zapchana srzynke mialam i nie wiem czy wszystko doszlo

Posted

anhata napisał(a):
kosu32 obejrzyj sobie na animal planet policja dla zwierzat houston....kiedys animal miala wiecej pr z tego cylku....zaleznosci od miasta np policja dla zwiezrat NY itd....tam sa pokazane realia....plusy i minusy....ja sie tego naogladalam 2 lata temu....i wiele razy plakalam....nie tylko pokazane tam sa psiaki i kociaki ale tez konie pozostawiane na farmach, albo male aligatory zakmniete w opuszczonych domach....tam zwierzakami zajmuja sie wterynarze policjanci...maka specjalne do tego pzrystosowane samochody i poprostu maja dyzury na miescie....scigaja przestepcow jak np dost cynk, ze w danym domu odbywaja sie walki psow....walcza o prawa zwierzat...sa pokazane rozprawy w sadzie....ale sa tez minusy.....takie zwierze trafia do weterynarza..jest leczone..potem szkolone, uczone...ale gdy nie nadaje sie do adopcji nadal....jest poprostu usypiane....tam nie trztymaja zwierzat zeby dozyly swojej starosci...tak mowili w tych programach...pokazywali anwet ktore zwierzaki ida na uspienie :/

Dzięki za powyższe info :loveu:
Ja mam trochę spraw na głowie ale mam nadzieję że wszystko wyklaruje się z początkiem przyszłego tygodnia. Wtedy też prześlę deklarowaną kwotę na piesa ;)

Posted

no właśnie
komu Cezara Augustusika wspaniałego?

edit;
no właśnie się mi przypomniało
ania jak tam sprawy z kosztorysem wpłat i wydatków (orientacyjnie tylko)
nowy bazarek potrzebny?
jeśli tak to jak prędko?
mam bransoletki własnoręcznie zrobione
i te filmy dvd
i szelki psiowe
tylko aparatu nie mam chwilowo
ale może komórką mężą
ma całkiem calkiem rozdzielczość

Posted

Mam nadzieje ze moja mama pojdzie jak najszybiej do banku sprawdzi konto....i napisze co i jak...

ale to by byly tylko pieniazki z bazarku ok 24 zloty razem <---- jak dobrze pamietam....
plus to co kosu wplaci....
ja to wszystko napisze jak bede miala wydruk.....

Niestety u mie zawsze cos dziac sie musi :/

Posted

A co do domku to nie chce narazie zapeszac...jestem dobrej mysli...:)
WIEC DZIEWCZYNY TRZYMAC MOCNO ZA CEZARKA

lilith27 co do tych rzeczy to jak bede wiedziala konkretniej to napisze od razu....
jesli dziewczyny bedzie taka sytuacjka ze go niebedemusiala kastrowac....to te pieniazki przelejemy na inne biedy oki ?

Posted

jesli natomiast sie nie uda z domkiem....bo ja zawsze dmucham i chucham...to zrobimy kolejny barazek itd ...bo go bede musiala bankowo wykastrowac......teraz Figa miala cieczke...i byl obojetny....tylko troszke go wzielo...ale mala niedlugo przeciez bezdie miala

Posted

anhata napisał(a):
kosu32 jesli jeszcze nuie wplacilas to narazie sie wstrzymaj.....

Niestety albo i stety nie udało mi się jeszcze dotrzeć do banku ... :shake:
Szkoda że doba ma tylko 24 godziny...

Posted

:cool2: To cudownie !!!

Czekamy na wieśći jak pieso zaaklimatyzował się w nowym domku. Miejmy nadzieję że nowy właściciel wkrótce pojawi się na Dogo i będzie na bieżąco relacjonował życie rodzinne (w tym spacerki) ... :painting:

P.S.
A gdzie dokładnie ma domek ?:niewiem: