Bonsai Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 winter7 napisał(a):Tak, ale ja lubię takie artystyczne zdjęcia :) Zawsze lepiej wpadają w oko. Oj, żebyś wiedziała ile razy ja już na dogo zostałam zjechana za 'zbyt artystyczne' zdjęcia do ogłoszeń... ;) Quote
zioberek87 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 aj tam aj tam fajne foty nie są złe:) przyciagaja wzrok:) buziolki dla chłopka:) Quote
piescofajnyjest Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 ja tez buziole dla Kostka posylam:) Quote
Karro Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 piescofajnyjest napisał(a):ale Kostus wycalowany;) Należy mu się ;) Quote
winter7 Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 No tak, teraz z niego się całuśnik zrobił. Bonsai, ja jestem i zawsze będę wielką fanką Twoich ARTYSTYCZNYCH zdjęć :) Zajmę się ogłoszeniami w weekend, bo teraz jestem chora i niestety muszę do pracy jeździć :( To jeszcze jeden buziak Quote
zioberek87 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Kostek jak u Ciebie:)? ciotki stają na głowie z ogłoszeniami:) obyś szybko domek znalazł:) Quote
chita Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Bonsai']Oj, żebyś wiedziała ile razy ja już na dogo zostałam zjechana za 'zbyt artystyczne' zdjęcia do ogłoszeń... ;) hheheh, to pewnie z zazdrosci, nie kazdy tak potrafi:cool3: ja tez uwielbiam Twoje foty :loveu: [SIZE="1"] zapraszam do Dolarka w depresji, link w podpisie:oops: Quote
winter7 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Koniec podrzucania Kostka :) Trzeba ułożyć ogłoszenie. Nikt się nie garnie, to coś postaram się sklecić. Rozmawiałam z panem Markiem. Dom bez innych psów, kotów i małych dzieci. Kostek nie potrzebuje aż tak dużo ruchu, tylko spokoju, uwagi i miłości. Czy ktoś z Was ma może wykupiony pakiet ogłoszeń na jakimś bazarku. Albo wie o takim bazarku. Albo jeszcze lepiej, chciałby podarować taki pakiet. :) Quote
Karro Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/220617-Bazarek-plakatowy-na-spłatę-dalszej-diagnostyki-Daszy. Może się przyda? Znalazłam to wklejam ;) Quote
winter7 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Zrobiłam takie ogłoszenie: http://tablica.pl/oferta/skazany-na-smierc-IDCE7n.html Dajcie znać czy może być. I powrzucajcie sobie na FB :) Quote
Ziutka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='winter7'] Albo jeszcze lepiej, chciałby podarować taki pakiet. :) Zrobie ogłoszenia dla Kostusia :) Kibicuję mu cały czas "po cichu" ;) Poproszę tekst, fotki, mail, telefon i miasto w jakim ogłaszać na mojego maila : [email protected] Quote
gosia1701 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='winter7']Zrobiłam takie ogłoszenie: http://tablica.pl/oferta/skazany-na-smierc-IDCE7n.html Dajcie znać czy może być. I powrzucajcie sobie na FB :) jak dla mnie to jest super :) Quote
winter7 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='Ziutka']Zrobie ogłoszenia dla Kostusia :) Kibicuję mu cały czas "po cichu" ;) Poproszę tekst, fotki, mail, telefon i miasto w jakim ogłaszać na mojego maila : [email protected] Kochana jesteś. Mail już wysłany. Byłam też u Pluta z Twojego banerka. Oby mu się udało. Quote
Ziutka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 winter7 napisał(a):Kochana jesteś. Mail już wysłany. Byłam też u Pluta z Twojego banerka. Oby mu się udało. Mail doszedł :) A ja mam nadzieję, że Kostusiowi też się uda, ma piekne zdjęcia do ogłoszeń :loveu: Quote
chita Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 gdyby bylo potrzebne allegro to dajcie znac:) Quote
Recommended Posts