Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

winter7 napisał(a):
Tak, ale ja lubię takie artystyczne zdjęcia :) Zawsze lepiej wpadają w oko.

Oj, żebyś wiedziała ile razy ja już na dogo zostałam zjechana za 'zbyt artystyczne' zdjęcia do ogłoszeń... ;)

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak, teraz z niego się całuśnik zrobił.
Bonsai, ja jestem i zawsze będę wielką fanką Twoich ARTYSTYCZNYCH zdjęć :)
Zajmę się ogłoszeniami w weekend, bo teraz jestem chora i niestety muszę do pracy jeździć :(
To jeszcze jeden buziak

Posted

[quote name='Bonsai']Oj, żebyś wiedziała ile razy ja już na dogo zostałam zjechana za 'zbyt artystyczne' zdjęcia do ogłoszeń... ;)

hheheh, to pewnie z zazdrosci, nie kazdy tak potrafi:cool3: ja tez uwielbiam Twoje foty :loveu:

[SIZE="1"]
zapraszam do Dolarka w depresji, link w podpisie:oops:

Posted

Koniec podrzucania Kostka :)
Trzeba ułożyć ogłoszenie. Nikt się nie garnie, to coś postaram się sklecić.
Rozmawiałam z panem Markiem. Dom bez innych psów, kotów i małych dzieci. Kostek nie potrzebuje aż tak dużo ruchu, tylko spokoju, uwagi i miłości. Czy ktoś z Was ma może wykupiony pakiet ogłoszeń na jakimś bazarku. Albo wie o takim bazarku. Albo jeszcze lepiej, chciałby podarować taki pakiet. :)

Posted

[quote name='winter7'] Albo jeszcze lepiej, chciałby podarować taki pakiet. :)
Zrobie ogłoszenia dla Kostusia :)
Kibicuję mu cały czas "po cichu" ;)
Poproszę tekst, fotki, mail, telefon i miasto w jakim ogłaszać na mojego maila : [email protected]

Posted

[quote name='Ziutka']Zrobie ogłoszenia dla Kostusia :)
Kibicuję mu cały czas "po cichu" ;)
Poproszę tekst, fotki, mail, telefon i miasto w jakim ogłaszać na mojego maila : [email protected]

Kochana jesteś. Mail już wysłany. Byłam też u Pluta z Twojego banerka. Oby mu się udało.

Posted

winter7 napisał(a):
Kochana jesteś. Mail już wysłany. Byłam też u Pluta z Twojego banerka. Oby mu się udało.

Mail doszedł :)
A ja mam nadzieję, że Kostusiowi też się uda, ma piekne zdjęcia do ogłoszeń :loveu: