obraczus87 Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Bonsai napisał(a):O, to w lutym nie płacimy za hotel. :evil_lol: zioberek, już wysyłam nr konta. ;) :D :D :D hehe Quote
zioberek87 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 obraczus87 napisał(a)::D :D :D hehe ale mnie w jajo zrobiłyście:) otwieram wątek odrazu daję na ostatnią stronę i widzę to:) serce zaczęło miszybciej bić bo myslałam że Kostek od lutego do domku leci:):):):) haha ha ale się zrobiłam aż śmiać mi sięw głos chce:D dobra to jutro zrobię przelew dla domku i na przesyłkę:) całuski dla chłopka:) Quote
Karro Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Dzien dobry Kostek! Co tam u Ciebie? Sa jakies wieści jak sie chłopaczek sprawuje? Quote
zioberek87 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Kostek jak się czujesz:)? wszystko gra??:) a ja dzisiaj znowu sobie filmik odtworzyłam aby oko nacieszyć:) Quote
zioberek87 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kostuś dzisiaj będziesz szalał przez te petardy noworoczne... masakra to będzie hartkor zaraz lecę po tabletki uspokajające dla swojego szarlatana:) ucałaowania noworoczne dla Cioteczek, Wujaszkówi Kostusia:) Quote
piescofajnyjest Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 powodzenia w Nowym Roku Kostek:) Quote
phase Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Kostek Nowy Rok będzie i musi być lepszy! :) Quote
Donvitow Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Z relacji P Marka. Kostek jest cudownym psiakiem. Swieci się jak " oficerki na paradę". Jest bardzo grzeczny. Świetnie chodzi " na luzie". Bardzo się pilnuje. Troszkę wymaga dopracowania jeszcze chodzenie na smyczy. Jest nim nieco wypłoszony, kładzie uszka po sobie . I to mogło być problemem w schronisku. Nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi. Mieszka w domu bo ma bardzo króciutką sierść . Ma doskonały apetyt. Quote
zioberek87 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Donvitow napisał(a):Z relacji P Marka. Kostek jest cudownym psiakiem. Swieci się jak " oficerki na paradę". Jest bardzo grzeczny. Świetnie chodzi " na luzie". Bardzo się pilnuje. Troszkę wymaga dopracowania jeszcze chodzenie na smyczy. Jest nim nieco wypłoszony, kładzie uszka po sobie . I to mogło być problemem w schronisku. Nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi. Mieszka w domu bo ma bardzo króciutką sierść . Ma doskonały apetyt. dobre wieści oby takich więcej:) Quote
Donvitow Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ta sobie przy okazji pogadaliśmy o Kostku. Ale obiecuję że już nie będę się wtrącał. Quote
winter7 Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Cieszę się, że Kostek dostał szansę na normalne życie. Teraz tylko pojawia się problem fajnych zdjęć do ogłoszeń drukowanych. Jeśli chodzi o ogłoszenia w necie, to można wykorzystać te z Azylu - Kostek wygląda tam na prawdę dobrze. Czy ktoś napisałby zachęcający tekst? Quote
piescofajnyjest Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 i jeszcze sobie chlopina w domku mieszka:) ale fajnie Quote
Donvitow Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 winter7 napisał(a):Cieszę się, że Kostek dostał szansę na normalne życie. Teraz tylko pojawia się problem fajnych zdjęć do ogłoszeń drukowanych. Jeśli chodzi o ogłoszenia w necie, to można wykorzystać te z Azylu - Kostek wygląda tam na prawdę dobrze. Czy ktoś napisałby zachęcający tekst? W ramach usługi hotelowej u Marka jest dostarczanie fotek do ogłoszeń. Osoba robiąca przelewy ma pełne prawo poprosić marka o aktualne fotki. Quote
phase Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Czyli Kostka już można ogłaszać i już jest psem adopcyjnym?. Quote
winter7 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Donvitow napisał(a):W ramach usługi hotelowej u Marka jest dostarczanie fotek do ogłoszeń. Osoba robiąca przelewy ma pełne prawo poprosić marka o aktualne fotki. Tak, ale ja lubię takie artystyczne zdjęcia :) Zawsze lepiej wpadają w oko. Quote
Karro Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 winter7 napisał(a):Tak, ale ja lubię takie artystyczne zdjęcia :) Zawsze lepiej wpadają w oko. Co prawda, to prawda...:) Quote
Recommended Posts