Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
:D :D :D hehe

ale mnie w jajo zrobiłyście:) otwieram wątek odrazu daję na ostatnią stronę i widzę to:)
serce zaczęło miszybciej bić bo myslałam że Kostek od lutego do domku leci:):):):) haha ha ale się zrobiłam aż śmiać mi sięw głos chce:D
dobra to jutro zrobię przelew dla domku i na przesyłkę:) całuski dla chłopka:)

Posted

Kostuś dzisiaj będziesz szalał przez te petardy noworoczne... masakra to będzie hartkor zaraz lecę po tabletki uspokajające dla swojego szarlatana:) ucałaowania noworoczne dla Cioteczek, Wujaszkówi Kostusia:)

Posted

Z relacji P Marka.
Kostek jest cudownym psiakiem. Swieci się jak " oficerki na paradę". Jest bardzo grzeczny. Świetnie chodzi " na luzie". Bardzo się pilnuje.
Troszkę wymaga dopracowania jeszcze chodzenie na smyczy. Jest nim nieco wypłoszony, kładzie uszka po sobie . I to mogło być problemem w schronisku. Nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi.
Mieszka w domu bo ma bardzo króciutką sierść . Ma doskonały apetyt.

Posted

Donvitow napisał(a):
Z relacji P Marka.
Kostek jest cudownym psiakiem. Swieci się jak " oficerki na paradę". Jest bardzo grzeczny. Świetnie chodzi " na luzie". Bardzo się pilnuje.
Troszkę wymaga dopracowania jeszcze chodzenie na smyczy. Jest nim nieco wypłoszony, kładzie uszka po sobie . I to mogło być problemem w schronisku. Nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi.
Mieszka w domu bo ma bardzo króciutką sierść . Ma doskonały apetyt.

dobre wieści oby takich więcej:)

Posted

Cieszę się, że Kostek dostał szansę na normalne życie.
Teraz tylko pojawia się problem fajnych zdjęć do ogłoszeń drukowanych. Jeśli chodzi o ogłoszenia w necie, to można wykorzystać te z Azylu - Kostek wygląda tam na prawdę dobrze.
Czy ktoś napisałby zachęcający tekst?

Posted

winter7 napisał(a):
Cieszę się, że Kostek dostał szansę na normalne życie.
Teraz tylko pojawia się problem fajnych zdjęć do ogłoszeń drukowanych. Jeśli chodzi o ogłoszenia w necie, to można wykorzystać te z Azylu - Kostek wygląda tam na prawdę dobrze.
Czy ktoś napisałby zachęcający tekst?

W ramach usługi hotelowej u Marka jest dostarczanie fotek do ogłoszeń.
Osoba robiąca przelewy ma pełne prawo poprosić marka o aktualne fotki.

Posted

Donvitow napisał(a):
W ramach usługi hotelowej u Marka jest dostarczanie fotek do ogłoszeń.
Osoba robiąca przelewy ma pełne prawo poprosić marka o aktualne fotki.

Tak, ale ja lubię takie artystyczne zdjęcia :) Zawsze lepiej wpadają w oko.