Worel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Selenga, dzieki za odpowiedz. Sprawdzalam, moge t zamowic PawPaw za 34$ juz z wysylka. Ile opakowan potrzebnyh? https://www.healthywarehouse.com/shopping/shopaddtocart.asp?product=701 ile tych Tian Xian potrzebnych? widzialam w necie, ze jedno opakowanie+wysylka do mnie to 182$ https://secure.blueeinstein.com/order/order_process.asp Tyle ze co dalej? moge zabrac w grudniu ze soba albo wyslac poczta. Nie wiem jaki koszt przesylki, no bo to juz paczuszka musi byc. ale moze nie martwmy sie o tym teraz. Sprawdzalam na ebay nie ma... Pisalam juz na PW ze mieszkam niedaleko dzielnicy chinskiej, moge sie przejsz i sprawdzic czy przypadkiem chinscy magicy nie maja tego cuda w sklepikach..... Quote
Selenga Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 SarSar potrzebuje jeszcze Paw Paw. Znalazłam tutaj Nature's Sunshine Natural Health Herbs - PAW PAW walczy z rakiem Worel, to chyba u was, w USA. W tej chwili jest przecena jakaś. Nie znalazłam adresu na stronie, ale może uda ci się coś dowiedzieć? Quote
Worel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dziewczyny, jakby co, moge dzis juz zamowic, tylko dajcie znac ile opakowan..... kazdy dzien sie liczy. jesli cena w polsce to 35$ z przesylka, to taniej wyjdzie kupic w polsce.....i prosta droga do odborcy. ale jesli Wam sie przydam, chenie zamowie tu Quote
Selenga Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 potrzebne są 3 opakowania na miesiąc, 450$ + przesyłka do Polski eliksir w najmniejszej skutecznej dawce to jest następne 360$ + przesyłka a lepiej chyba byłoby kupić dawkę ciut większą - za 430$ podstawowe ceny preparatu wszędzie są takie same, bo on jest rozprowadzany wyłącznie przez autoryzowanych dystrybutorów gadałam wczoraj z dziewczyną z firmy na czacie i ona radziła nie kupować z niepewnego źródła - to zbyt poważna sprawa żeby ryzykować podróbkę Quote
Worel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 ok. czyli nie kombinujemy z TX. oj te posty te posty....:shake: znow sie wszystko miesz na dogo moze dodajcie w tytule 1500/mies potrzebnych na ratowanie collie! bo tak to ludzie mysla, ze jakies male sumy... Quote
Selenga Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Znalazłam PawPaw tutaj: http://www.natria.pl/paw-paw-graviola-opatentowany-preparat-przeciwnowotworowy-izoluje-komorki-nowotworowe-p-798.html opakowanie zawiera 120 kapsułek, kosztuje 379 zł co w przeliczeniu daje prawie 128$ (po dzisiejszym kursie) w USA cena takiego samego opakowania wynosi $ 34.95 - ta strona o której pisałam wcześniej to jest amerykańska strona tyle, że informacje o preparatach są po polsku zabiłabym tych p........ch pośredników hieny cholerne, żerują na nieszczęściu Quote
Worel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 3 opakowania Paw Paw wrz z przesylka do mnie: 95.85$ https://www.healthywarehouse.com/shopping/shopaddtocart.asp Quote
Worel Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 wyczytalam na oficjalnej stonie TIAN XIAN, https://secure.blueeinstein.com/order/order_process.asp ze przy zakupie powyzej 400$, WYSYLKA GRATIS Quote
Selenga Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 nie wiem czy będa potrzebne 3 opakowania PawPaw, to musi SarSar napisać znalazłam jeszcze taki link Sklep internetowy Vilcacora tu preparat jest w płynie i jest taniej bo tylko 88 zł Quote
Selenga Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Worel']wyczytalam na oficjalnej stonie TIAN XIAN, https://secure.blueeinstein.com/order/order_process.asp ze przy zakupie powyzej 400$, WYSYLKA GRATIS O matko, że ja to przeoczyłam, zaraz napiszę do klienta Quote
yumanji Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 sarSar wyslalam przed chwila Ci maila,ta dzisiejsza moja wplata nie jest wysoka,150 zl,reszte dostal Klemens.jesli potrzeba kasy ,bo bedzie lek do odebrania np w pon,to dzwon,pomoge. Quote
agatkia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Strasznie się cieszę, że pomoc dla Ducha ruszyła pełną parą!!!:multi::multi: Quote
Kolia Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Na pierwszej stronie uzupełniłam bazarki i dodałam akcję cegiełkową! Quote
Kolia Posted November 15, 2008 Author Posted November 15, 2008 Dlaczego dzisiaj nikt nie zajrzał do Duszka? ;( Quote
Maruda666 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Bo wszyscy sprzątają, robią zakupy, jeżdżą po wetach ( ja właśnie wróciłam ze swoim psem),ale na pewno myślą o Duszku. Cały czas trzymamy kciuki. Quote
madcat1981 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Kolia napisał(a):Dlaczego dzisiaj nikt nie zajrzał do Duszka? ;( ... bo dopiero usiadłam przed komputerkiem dzisiaj.... Witaj Duszku, jak się dzisiaj czujesz? Quote
agatkia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Ta moja aukcja cegiełkowa nic nie warta- 700 odwiedzin i żadnej kupionej cegiełki :-( Quote
madcat1981 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Szkoda że nie mam konta na allegro...:shake: Quote
Worel Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 madcat1981 napisał(a):Szkoda że nie mam konta na allegro...:shake: sprawdzcie na mapie dogo, niektorzy oglaszaja, ze moga wystawiac allegro, i inne ogloszenia. KONIECZNIE!!! wiem, ze Isadora robi, ale pewnie na ten watek jeszcze nie zajzala. Moze i Ja poproscie! i innych, PIDZEJ chetnie tez robi ogloszenia. Porozsylajcie PW, trzeba o pomoc wolac kazdego!!! Aha. Ode mnie bedzie jedno opakowanie PAw Paw. Quote
giselle4 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ...Teraz tylko podniose:multi: ale nie zapomne.....:-( Quote
SarSar Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Duch dziś w złej formie. Przez większość czasu nieobecny. Gwałtownie gorzej się poczuł. Nos zaczyna się zapychać... Od rana daję co godzinę leki, okładów nie mogę bo pysk ma rozwarty... Zupełnie nie widzi, zatacza się, gorączka... oby to tylko rozpad tkanki a nie postęp choroby... Nie mam głowy do niczego, zajmuję się tylko nim. Trzymajcie za niego kciuki... Quote
pixie Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Maruda666 napisał(a):Bo wszyscy sprzątają, robią zakupy, jeżdżą po wetach ( ja właśnie wróciłam ze swoim psem),ale na pewno myślą o Duszku. Cały czas trzymamy kciuki. a ja bylam na duszkowym bazarku...dzis rano takze w nocy nie wytrzymala i podejrzalam co to takiego i....zaklepalam sie na pudeleczko piekne to pudelko przepiekne... martwie sie Duszkiem jak i wszyscy sie martwia poprosze Isadore by zajrzala do watku Pidzej czy nni Marcik Wyjatek robia ogloszenia...zaraz ktoras z nich poprosze Quote
agatkia Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 8 cegiełek dla Ducha sprzedanych!!! :multi::multi: Duszku, trzymaj się... bądź dzielny. Quote
agaga21 Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 SarSar napisał(a):Duch dziś w złej formie. Przez większość czasu nieobecny. Gwałtownie gorzej się poczuł. Nos zaczyna się zapychać... Od rana daję co godzinę leki, okładów nie mogę bo pysk ma rozwarty... Zupełnie nie widzi, zatacza się, gorączka... oby to tylko rozpad tkanki a nie postęp choroby... Nie mam głowy do niczego, zajmuję się tylko nim. Trzymajcie za niego kciuki... Duszku, trzymaj się psiaku!Jestem cichutko ale myślami wciąż przy Tobie! Quote
Recommended Posts