Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 357
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, czy prosić asiuniap, czy pati. Potrzebuję szczególwe informacje na temat stanu Parysa: co wykazał rengen, prześwietlenie, wyniki badań (gdyby udało sie przeskanować byłoby swietnie), wszelkie diagnozy i rokowania. Przepraszam, nie mam za dużo czasu na wertowanie wątku i spisywanie wszystkich informacji- bardzo prosze o maila w tej sprawie- WSZYSTKO, WSZYSTKO CO WIECIE I CO ZOSTAŁO STWIERDZONE.

Posted

Bardzo prosze o zeskanowanie wszystkich swiadectw lekarskich Parysa, ewentualnych prognoz itd. Bardzo prosze wszystkie swiadectwa (opis röntgena) przeslac do Agatki, z ktora jestem w stalym kontakcie. Sprawa jest dosc pilna.

Droga Pati - jak sie czuje Parys,czy robi chociaz minimalne postepy? Jestem pelna podziwu dla Twych wysilkow i robi mi sie cieplo na sercu jak czytam, jak o nim piszesz. Czy jest chociaz troszeczke lepiej, od momentu kiedy go przejelas.

Posted

Parys przyjechał ruszajacy tylko głowa . teraz stoi na pzrednich nogach i jednej tylen prawej. lewa jest nieruchoma. łaki tyle sie krzyzuja tzreba je miec cały czas pod kontrola. Porusza sie podtrzymywany puszczony upada. Nie wysikał by sie bez trzymania za tyłek , kupa niestey pod siebie. Trzeba go tez wyniesc i wniesc do domu.
bardzo wazne jest to ze on cały czas lezał nieruchomo, wszystko sie zastało teraz ma rechabilitacje. częste spacery
mama mu uszyła szelki podtrzymujace ciało i zmajstrowała mu taki wysięgnik na ktorym parysek moze sobie powisiec, pobyc w pionie bez mojej asysty, pokręcic się pomachac ,pozginać łapakami . Po prostu tak aktywnie sobie dynda :cool3: Bradzo to lubi ma taka namiastke normalności.
Parys juz coraz mniej sie moczy. Super bedzie jak nie bede musiał wychodzic na spacerek nocny. jutro sprobuje go nie wyprowadzic i zobaczymy czy wytrzyma wiec kciuki potrzebne dla naszego mistrza.

Posted

Jutro przeskanuję czść dokumentacji, muszę pojechać do kliniki i zabrać. Część diagnoz, tj. te od lekarzy do których jeździłam z nim oddzielnie jest przypiętych do faktur. Faktury są w biurze rachunkowym. Będę musiała je jakiś stamtąd wydobyć.
Dzięki Pati za dobrą robotę. Mamie też podziękuj :loveu:
Martwi mnie, że Parysio nie stoi sam. Bosz, a jak wyjeżdżałam chodził sam i sam stał. Co się stało podczas mojej nieobecności? :shake:

Posted

Asiuniap, wiem, ze będziesz miała z tym trochę roboty, ale postaraj sie o te faktury i cała dokumentację, ja to natychmiast poślę dalej. Stawką jest zdrowie i szczęśliwe życie Parysa, może wspólnymi siłami wygramy tę walkę o niego.

Posted

Droga Pati!
Parys,aby wyjechac,potrzebuje paszport,chip i szczepienia.Bardzo prosze zorganizuj to jak najszybciej.Jest mozliwe,choc jeszcze nie calkiem pewne,ze wyjazd moglby juz nastapic w przyszlam tygodniu.
Na Paryska jest kilku zainteresowanych. Wszystkie ewentualne miejsca beda sprawdzone. Obiecuje, bede o wszystkim informowac.