balbina0108 Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Bardzo chciałabym zdoptować buldożkę wszystki są sliczne ale mnie szczególnie spodobała sie sunia o ślicznym imieniu Teqila.Jeśli mogłabym prosić o bliższe szczegóły dotyczące psinki.Jej zdrowia, charakteru, podejścia do dzieci byłabym bardzo wdzięczna.Mój e-maile to:[email protected] balbina
emi230 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 witam, napisalam już post na molosoch, chcialabym zaadoptować Szczecinską Zośke... Jak co niektorzy wiedzą mam juz dwa psy - Torresa (DA - z adopcji) i sunie jamnikowatą Sonie (z gorzowskiego schronu). Oba psy sie świetnie dogadują, nie ma z tym żadnych problemów, w sumie to od początku nie było. Torres jest wykastrowany i zrobil sie przemily dla innych psich istot :) sunia nie nalezy do dominantów, Mam lekkie doświadczenie z BF wiem na co je stac i znam charakterki, choć te bywają różne. Miałam kiedyś Kaje (BF) i przez jakis czas Grete (tez BF - po moich zmarłych dziadkach). Moja cala rodzina jest w tej rasie zakochana i gdy dzisiaj zobaczyliśmy ZOŚKĘ od razu sie kazdy w niej zakochał. Powiem szczerze, ze 3 pies to przemyslana decyzja i wybór rasy również, więc jesli moja osoba w/g was nadaje sie na "nowego Pana/ią" to prosze o kontakt chocby sms 514 477 190. jestem w stanie nawet zaraz zapakować sie w auto i pedzić po Zośkę. Pozdrawiam Emila
lavinia Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 witaj emi, jestes już u nas na forum - tam przeczytasz wszystko o Zośce :-) pierwszy post uaktualniony
EmpatiaWorld Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Witam. Oddam psa w dobre r�ce - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl może ktoś sie zainteresuje? Zaoferowałam DT przez koleżankę z cc bo nie mogłam jakoś się na dogo zarejestrować wcześniej. Czekam na telefon :roll:
Chefrenek Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='EmpatiaWorld']Witam. Oddam psa w dobre r�ce - Warszawa - Oddam psa na Morusek.pl może ktoś sie zainteresuje? Zaoferowałam DT przez koleżankę z cc bo nie mogłam jakoś się na dogo zarejestrować wcześniej. Czekam na telefon :roll: Ciekawe czy to któryś z tych? Forum 100-Pociech :: Zobacz temat - Buldo
lavinia Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 pierwszy post uaktualniony; Zosia i Tola mają już nowe domy :-)
Asia & Ginger Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Dziewczyny zajrzyjcie tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/f28/przytulisko-rusiec-przyborowko-potrzebne-ogloszenia-wolontariat-108025/index127.html Wyeksploatowana buldożka z wypadniętą macicą, znaleziona w krzakach koło schroniska w Przyborówku. :shake: :shake: :shake:
Inez de Villaro Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Proszę o wsparcie Gacka!!! oto jego aukcja charytatywna - Pomóż uratować buldożka Gacka (676989992) - Aukcje internetowe Allegro
Apbt_sól Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Dom dla BF , poł rocznego no moze wiecej być.dom z ogrodem . pelna opieka wet , milosc i uwielbienie :)
Inez de Villaro Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Nie mamy półrocznego BF, mamy tylko dorosłe i stare...
papaya02 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Bardzo chciałabym zaopiekować się "małą"Gabi jestem z trójmiasta tej zimy skradziono mi moją buldożkę Kaję,strasznie za nią tęsknimy .Proszę pomóżcie i znależć nam buldożkę w wieku do 3 lat.Otoczymy ją miłością i opieką.Pozdrawiam z Wejherowa
papaya02 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Inez de Villaro napisał(a):Nie mamy półrocznego BF, mamy tylko dorosłe i stare... Bardzo zależy mi na adopcji suni lub chłopca Buldożka Francuskiego,proszę nam pomóc może mieć do 3 lat posiadam 2kę dzieci 10 i 15 lat domek z ogródkiem do wykończenia:))w lutym skradziono nam naszą Kaję i bardzo tęsknimy do dziś.Pokochamy ją całym serduszkiem i otoczymy opieką .Jestem z trójmiasta dokładnie Wejherowa,proszę o odpowiedż i pozdrawiam serdecznie
Inez de Villaro Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Papaya- Gabi jest już w nowym domu...wejdź na naszą stronę adopcjebuldozkow.pl tam znajdziesz informacje o nas i ew. o psach... a jak to sie stało, że skradziono Wam psa????
papaya02 Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witam Kaja została skradziona pod sklepem to był luty tego roku.Piotrek mój 10 letni syn wziął ją ze sobą i przywiązał do płotu obok sklepu jak wyszedł po psie ani śladu.Myślę że albo był to ktoś z innego miasta albo może ją odsprzedał :( Czytałam o Amelce Evitce proszę mi coś więcej o niej opowiedzieć bardzo chciałabym ją zobaczyć :)) prześlijcie mi jakieś fotki Amelci oczywiście jeśli to możliwe mój email : [email protected].Z góry dziękuję i pozdrawiam z pomorza.
mgie Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ja nigdy nie potrafiłabym przywiązać,zostawić moich psów samych przed sklepem..zresztą gdziekolwiek nie musi być sklep. :shake:
Inez de Villaro Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 papaya02 napisał(a):Witam Kaja została skradziona pod sklepem to był luty tego roku.Piotrek mój 10 letni syn wziął ją ze sobą i przywiązał do płotu obok sklepu jak wyszedł po psie ani śladu.Myślę że albo był to ktoś z innego miasta albo może ją odsprzedał :( Czytałam o Amelce Evitce proszę mi coś więcej o niej opowiedzieć bardzo chciałabym ją zobaczyć :)) prześlijcie mi jakieś fotki Amelci oczywiście jeśli to możliwe mój email : [email protected].Z góry dziękuję i pozdrawiam z pomorza. zdjęcia będą na stronie niedługo, jestesmy w trakcie wstawiania będzie te z Czaruś
kasiaNDM Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Witam ;) Czy tylko dwa buldożki szukają domu (chodzi mi o pierwszy post) ??
Aarionne Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Aktualnie szukające domów pieski są na http://www.adopcjebuldozkow.pl
lavinia Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 pierwszy post uaktualniony o dwie dziewczynki i Amelkę. Dziewczynki do adopcji najwcześniej za miesiąc. Nie będzie opłaty adopcyjnej za te sunie, jednak mile widziane będzie wsparcie finansowe na konto wskazanej Fundacji Amelka jest do adopcji na teraz. W jej przypadku wymagana będzie opłata adopcyjna.
bejrut Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 dogada się z 2-letnim buldożkiem?, nie ukrywam że byłoby świetnie zrobić jakiś wieczorek zapoznawczy i sprawdzić czy nie będzie między nimi agresji. Wizyta przedadopcyjna byłaby w podpoznańskim Luboniu. Mamy mieszkanie z ogródkiem i spore chęci aby nasz kolega miał doborowe towarzystwo - taki sie mamisynek zrobił ostatnio ;) Mam też pytanie o aktualne miejsce pobytu Amelki, jesteśmy jak najbardziej mobilni więc problemu z dojazdem nie ma żadnego z naszej strony. Koszty związane z buldożkiem, utrzymaniem i ew. leczeniem nie są nam straszne :)
Inez de Villaro Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Sa juz osoby chetne na Amelkę, które zgłosiły sie wcześniej, są w trakcie sprawdzania...jeżeli domki okażą sie odpowiednie, Amelka będzie miała w tym tygodniu nowy dom.
Bakteria Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Zobaczcie, 9 miesięczny buldożek, czarno-biały do oddania za darmo: Białystok Online - Portal Miejski Białystok (Bialystok) Ogłoszenia drobne > 93. zwierzęta Szkoda, żeby trafił do pseudo...
Recommended Posts