Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo chciałabym zdoptować buldożkę wszystki są sliczne ale mnie szczególnie spodobała sie sunia o ślicznym imieniu Teqila.Jeśli mogłabym prosić o bliższe szczegóły dotyczące psinki.Jej zdrowia, charakteru, podejścia do dzieci byłabym bardzo wdzięczna.Mój e-maile to:[email protected]
balbina

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

witam,
napisalam już post na molosoch, chcialabym zaadoptować Szczecinską Zośke...
Jak co niektorzy wiedzą mam juz dwa psy - Torresa (DA - z adopcji) i sunie jamnikowatą Sonie (z gorzowskiego schronu). Oba psy sie świetnie dogadują, nie ma z tym żadnych problemów, w sumie to od początku nie było. Torres jest wykastrowany i zrobil sie przemily dla innych psich istot :) sunia nie nalezy do dominantów,
Mam lekkie doświadczenie z BF wiem na co je stac i znam charakterki, choć te bywają różne. Miałam kiedyś Kaje (BF) i przez jakis czas Grete (tez BF - po moich zmarłych dziadkach). Moja cala rodzina jest w tej rasie zakochana i gdy dzisiaj zobaczyliśmy ZOŚKĘ od razu sie kazdy w niej zakochał.
Powiem szczerze, ze 3 pies to przemyslana decyzja i wybór rasy również, więc jesli moja osoba w/g was nadaje sie na "nowego Pana/ią" to prosze o kontakt chocby sms 514 477 190. jestem w stanie nawet zaraz zapakować sie w auto i pedzić po Zośkę.
Pozdrawiam Emila

Posted

Bardzo chciałabym zaopiekować się "małą"Gabi jestem z trójmiasta tej zimy skradziono mi moją buldożkę Kaję,strasznie za nią tęsknimy .Proszę pomóżcie i znależć nam buldożkę w wieku do 3 lat.Otoczymy ją miłością i opieką.Pozdrawiam z Wejherowa

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Nie mamy półrocznego BF, mamy tylko dorosłe i stare...

Bardzo zależy mi na adopcji suni lub chłopca Buldożka Francuskiego,proszę nam pomóc może mieć do 3 lat posiadam 2kę dzieci 10 i 15 lat domek z ogródkiem do wykończenia:))w lutym skradziono nam naszą Kaję i bardzo tęsknimy do dziś.Pokochamy ją całym serduszkiem i otoczymy opieką .Jestem z trójmiasta dokładnie Wejherowa,proszę o odpowiedż i pozdrawiam serdecznie

Posted

Witam Kaja została skradziona pod sklepem to był luty tego roku.Piotrek mój 10 letni syn wziął ją ze sobą i przywiązał do płotu obok sklepu jak wyszedł po psie ani śladu.Myślę że albo był to ktoś z innego miasta albo może ją odsprzedał :( Czytałam o Amelce Evitce proszę mi coś więcej o niej opowiedzieć bardzo chciałabym ją zobaczyć :)) prześlijcie mi jakieś fotki Amelci oczywiście jeśli to możliwe mój email : [email protected].Z góry dziękuję i pozdrawiam z pomorza.

Posted

Ja nigdy nie potrafiłabym przywiązać,zostawić moich psów samych przed sklepem..zresztą gdziekolwiek nie musi być sklep. :shake:

Posted

papaya02 napisał(a):
Witam Kaja została skradziona pod sklepem to był luty tego roku.Piotrek mój 10 letni syn wziął ją ze sobą i przywiązał do płotu obok sklepu jak wyszedł po psie ani śladu.Myślę że albo był to ktoś z innego miasta albo może ją odsprzedał :( Czytałam o Amelce Evitce proszę mi coś więcej o niej opowiedzieć bardzo chciałabym ją zobaczyć :)) prześlijcie mi jakieś fotki Amelci oczywiście jeśli to możliwe mój email : [email protected].Z góry dziękuję i pozdrawiam z pomorza.

zdjęcia będą na stronie niedługo, jestesmy w trakcie wstawiania
będzie te z Czaruś

Posted

pierwszy post uaktualniony o dwie dziewczynki i Amelkę. Dziewczynki do adopcji najwcześniej za miesiąc. Nie będzie opłaty adopcyjnej za te sunie, jednak mile widziane będzie wsparcie finansowe na konto wskazanej Fundacji

Amelka jest do adopcji na teraz. W jej przypadku wymagana będzie opłata adopcyjna.

Posted

dogada się z 2-letnim buldożkiem?, nie ukrywam że byłoby świetnie zrobić jakiś wieczorek zapoznawczy i sprawdzić czy nie będzie między nimi agresji. Wizyta przedadopcyjna byłaby w podpoznańskim Luboniu. Mamy mieszkanie z ogródkiem i spore chęci aby nasz kolega miał doborowe towarzystwo - taki sie mamisynek zrobił ostatnio ;)

Mam też pytanie o aktualne miejsce pobytu Amelki, jesteśmy jak najbardziej mobilni więc problemu z dojazdem nie ma żadnego z naszej strony. Koszty związane z buldożkiem, utrzymaniem i ew. leczeniem nie są nam straszne :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...