anetek100 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 wątek na prośbę Tosi2 Cytuję jej słowa: "Dostałyśmy dziś zgłoszenie o tej nieszczęsnej koteczce. Ma ok. 7 mies. Została znaleziona z paskudnym złamaniem łapki... Musimy ją ratować:( Bardzo pilnie potrzebne są pieniądze na operacje. Jeśli znalazłby się dla niej DS lub DT byłoby wspaniale." W tej chwili jedzie do lecznicy,nie ma gdzie się podziać. Bez pomocy nie uratujemy jej łapki. wpłaty na jej rzecz prosimy wpłacać na: Konto bankowe fundacji CANIS: PKO BP II O/ Warszawa 96 1020 1026 0000 1602 0102 2938 z dopiskiem "na ratowanie łapki połamanego kotka" wątek na MIAU: [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3663532]Miau.PL :: Zobacz temat - Kotek z po Quote
NaamahsChild Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Tradycyjnie mówię, że jeśli nie znajdziecie innego dt - ja mogę służyć swoim, niestety - wsparciem finansowym nie:shake: Quote
anetek100 Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 co do konta niestety na razie nie wiem,Tosia jak sie pojawi napisze na pw albo ja jak sie dowiem... Quote
Soema Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Ile trzeba uzbierać?:> może coś się wymyśli.. Ja niestety na koty małe uczulenie mam :mad: Quote
eurydyka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Tosia, strasznie mi przykro ze nie moge pomoc, mowilam Twojej mamie dlaczego ale mimo ze mieszkam niedaleko nie dam zwyczajnie rady. czy ona ma juz moze watek na forum miau? kiedys w sytuacji podbramkowej pomogl Psi ANiol (w sensie finansowym) ale tam chyba teraz byly zmiany fundacyjne wiec trzeba zbierac inaczej finanse na jakie konto przeslac mozna jakies wsparcie? Quote
maja602 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Podajcie nr konta, na które można wpłacać pieniądze. Quote
anetek100 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 oto link do miau...Miau.PL :: Zobacz temat - Kotka z po�aman� �apk�.Potrzebny ka�dy grosz,DT,DS/�omianki co do numeru konta Tosia poda na pw jak wroci Quote
maja602 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Czy lekarz widział tę łapkę i czy są szanse na jej uratowanie? Quote
eurydyka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 chyba w przypadku tej kotki niestety potrzebne sa wplaty bo pomoc przy zlamaniu nie jest najtansza, trudno oczekiwac, zeby Tosia przejmowala na siebie koszty kotki, ktora jej ktos zglosil z interwencji dodatkowo sa wolne dni, wiec wizyty u wetow mocno utrudnione Quote
anetek100 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 mam juz numer konta dla osob ktore chca wspomoc napisze na pw... Quote
Soema Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Proszę o pw :) wiadomo ile to kosztować będzie?;/ Quote
anetek100 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 wyslalam to zapytanie do Tosi moze zaraz bedzieodpowiedz jak nie to jutro sama napisze,takze czekamy Quote
maja602 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ja też już wpłaciłam 50zł. za pośrednictwem poczty, więc będą na koncie jutro. Zróbcie wszystko, żeby uratować łapkę. Quote
Tosia2 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Dziękuję Wam bardzo za odzew. Kotka jest przemiła, a łapka mocno zdeformowana. Nie znamy jeszcze kosztów operacji a rokowań na jej uratowanie, ale jak tylko ortopeda sie wypowie napiszę oczywiscie. Jeśli dojdzie do operacji to będzie to ogromna kwota, do tego dochodzi jeszcze doba szpitalna.. :( Mała przebywa w lecznicy przy ul.Podleśnej w Warszawie. Anetek, wstaw jeszcze prosze to zdjęcie na którym widać że to złamanie otwarte. Kicia podobno z tą łapeńką juz męczyła sie 2 tygodnie i nikt jej nie udzielił pomocy! Baba która wzięła ja na dzień do domu powiedziała ze jeli nie zostanie do końca dnia zabrana to wypusci ją znowu na ulicę... SZOK !!! Quote
anetek100 Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 za duzo juz tych cierpien..kolejna pilna sprawa od Tosi:(:(:(:(http://www.dogomania.pl/forum/f28/laki-po-wypadku-b-pilnie-potrzebne-pieniazki-czas-nagli-dlug-rosnie-pomocy-124024/#post11173375 Quote
Folen Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Do tego wątku też się dopisuję, żebym nie zgubiła jutro. Quote
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czekamy kiciu na informacje o Tobie, wypowiedzi ortopedy, co do rokowań i orientacyjnego kosztu operacji. Quote
majqa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Kicia jest w lecznicy na Podleśnej, W-wa. Co do reszty, Tosia chyba jeszcze nie zna odpowiedzi. Quote
magda bb Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Powiedzcie gdzie dokładnie jest kotka i jak wygladają plany co do zabiegu? Quote
Recommended Posts